Sugeng rawuh, Situs punika arsip automaticaly disimpen lan diterjemahake ...
Basa: Arab ar bulgarian bg Chinese (Simplified) zh-CN Chinese (Traditional) zh-TW Croatian hr Czech cs danish da Dutch nl finnish fi French fr German de Yunani el Hindi hi Italia it japanese ja korean ko norwegian ora polish pl Portugis pt Romania ro russian ru Spanyol es swedish sv catalan ca filipino tl hebrew iw indonesian id latvian lv lithuanian lt serbian sr slovak sk slovenian sl ukrainian uk Vietnam vi albanian sq estonian et galician gl Hungarian hu maltese mt thai th turkish tr persian fa Afrikaans af malay ms swahili sw irish ga welsh cy belarusian be icelandic is macedonian mk panjabi yi armenian hy azerbaijani az basque eu georgian ka Creole haitian ht Urdu ur bengali bn bosnian bs cebuano Suriname sing gampang esperanto eo gujarati gu hausa ha hmong hmn igbo ig javanese jw kannada kn khmer km lao lo latin la maori mi marathi mr mongolian mn nepali ne punjabi pa somali so tamil ta telugu te yoruba yo zulu zu Myanmar (Burma) my Chichewa ny Kazakh kk Malagasi mg Malayalam ml Sinhala si Sesotho st Sudanese su Tajik tg Uzbek uz Amharic am Corsican co Hawaiian haw Kurdish (Kirmanji) ku Kyrgyz ky Luxembourgish lb Pashto ps Samoan sm Scottish Gaelic gd Shona sn Sindhi sd Frisian fy Xhosa xh InggrisFrenchGermanItaliaPortugisrussianSpanyol
Nggawe planet Peace Peace Through
Cinta lan Harmoni
dening Celia Fenn, MA, PhD
1
Nggawe planet Peace Peace Through
Cinta lan Harmoni
dening Celia Fenn, MA, PhD
Celia Fenn, MA, PhD
Published by
Starchild Ascension Group
Dumunung ing saindenging donya
2
Uga dening Celia Fenn, MA, PhD
A Guide to Therapy Therapy in South Africa
Situs web:
www.starchildascension.org
Pranala dhumateng kaca punika
wikipedia.org |
www.starchildportuguesa.org
www.manantialcaduceo.com.ar/celia_fenn/starchild.htm
situs web www.starchildascension.org/stardragon
Copyright 2005 © Celia Fenn
Diterbitake lan disebarake ing saindenging dunya dening Starchild Ascension Group
www.starchildascension.org • starangel@starchildascension.org
Dirancang lan Diedit dening Kathy Dannel Vitcak
Kabeh hak dilindhungi. Ora ana bagean saka eBuku iki sing bisa diterbitake dening samubarang mekanik, fotografi,
utawa proses elektronik, utawa kanthi rekaman phonografis, utawa bisa uga disimpen ing
sistem retrieval, ditransmisikan, utawa digunakake disalin kanggo panggunaan umum utawa pribadi - liyane kanggo
"Nggunakake adil" minangka ukara ringkes diwujudake ing artikel lan review - tanpa sadurunge ditulis permis-
sion saka penerbit.
Penulis kitab kasebut ora menehi saran medhis utawa nyathet panggunaan teknologi manufaktur,
nique minangka wangun perawatan kanggo masalah fisik utawa medhis tanpa pitutur saka fisik-
cian, kanthi langsung utawa ora langsung. Tujuan saka panulis yaiku kanggo menehi informasi umum marang
ngewangi sampeyan lan anak-anak sampeyan ing karangan spiritual. Penulis ora tanggung jawab kanggo
tumindak apa wae sing diwaca saka maca buku iki.
3i
Babagan Author Celia Fenn, MA, PhD
Celia Fenn yaiku salah sijine diwasa Indigo / Crystal sing gelar MA lan PhD ing Eng-
Sastra, lan uga sinau Seni lan Musik. Dheweke urip ing Cape Town,
Afrika Kidul ngendi dheweke ngunjungi kanca Dolphin sacara reguler.
Kanggo taun 12, Celia kerja minangka Academic University sadurunge mlebu
karir ing Healing and Therapy. Sepuluh taun kepungkur dheweke wis mbantu akeh wong
golek lelaku keséhatan pribadi kanggo kepenak lan tentrem rahayu. Dheweke uga
Panulis A Guide to Therapies Therapy in South Africa.
Ing sawetara taun pungkasan, Celia wis kerja sacara intensif karo wong dewasa Indigo, remaja-ag-
ers, lan bocah-bocah, lan wis ngembangake program spesifik kanggo mbantu spe-
cial ing manggih dalan sing tentrem, seimbang karo urip. Dheweke sering muncul
ing radio lan televisi kanggo nuduhake karya dheweke karo Indigo lan Crystal Children.
Celia uga pelopor ing njelajah gejala-gejala kenaikan transisi
saka Indigo kanggo Crystal kesadaran lan mbantu sing ngalami
owahan iki. Karya dheweke wis muncul ing Jurnal Sedona Sedunia,
lan dheweke nulis kolom saluran saben wulan reguler kanggo Anak-anak Anyar
Bumi Online. Karya dheweke katon ing wiyar
maca Planetlightworker.com uga.
Celia nawakake konsultasi online pribadi, uga
minangka sesi penyembuhan energi. Dheweke wis pionir
panggunaan Aura Sonics minangka penyembuhan jarak mo-
dality, uga kanggo nggunakake individu lan
kelompok. Iki wis thukul saka dheweke kapentingan ing lan
kerja karo Cetaceans planet, espe-
celeng sadar Dolphin.
Hubungi: celia@starchildascension.org
Nggawe planet Peace Peace Through
Cinta lan Harmoni
4
ii
PURWAKA
6
PART ONE: INDIGO DAN Crystal Children
10
Perintis Sadar Evolusi
10
Sistem Busters: Way of the Indigo Warrior
14
Warriors of the Heart: Way of the Peacemaker Crystal
25
Golden Auras, Angels of Man lan Multi-Dimensional Consciousness
36
PART TWO: INDIGO CRYSTAL ADULT ADULT
43
Indigo Dewasa kanggo Transisi Crystal
43
Dadi Korek: Badan Crystal Dewasa lan Energi Baru
52
Navigasi Reality Multi-Dimensi: Alat kanggo Cara Hidup Anyar
58
PITUTUR KELUARAN: GIFT INDIGO-CRYSTAL
62
Tinggal Beyond Illusion: Creation Reality Sadar
62
Ora Ana Gesang, Ora Ana Trah Sing Mung Dadi: Beyond Sin lan Karma
78
Tari Sacred: Hubungan Multi-dimensi Jantung-Tengah
84
Gift of Empowered Love: Sadar Kesadaran
105
THE INDIGO CRYSTAL ADVENTURE EPILOGUE
114
Nggawe Bumi Anyar: Puncak Petualangan Crystal Indigo ... 114
5
c
Wong tuwa wis ngurus
karo pemberontakan remaja
wiwit wektu diwiwiti.
A akal sehat, sethitik saka panalaran lan akèh
Cinta wis ngidini kesenjangan generational supaya bisa mari,
utawa paling sithik, nganti saiki. Nanging ing pungkasan twen-
taun kepungkur utawa jinis bocah anyar muncul, ninggalake
wong tuwane bingung lan nggoleki jawaban.
Anak-anak sing luwih pinter, luwih mbrontak,
ative lan akeh liyane duka saka generasi sadurunge.
Ing tingkat kasus ADD lan ADHD padha munggah dra-
atine lan wong tuwa mbutuhake pitulungan! Banjur kaya kita
padha wiwit ngerti konsep saka Indigo
anak gelombang anyar, wani ngomong, luwih seneng lan gen-
bocah cilik sing lair. Sugeng rawuh Crystal Children!
Banjur teka kesadaran sing ana uga Indigo
remaja lan wong diwasa, lan makhluk kasebut bisa
arep liwat transisi saka negara Indigo menyang
negara kristal.
iv
Buku iki bakal nggabungake materi lan gagasan babagan Indigo
lan wong Crystal ditransfer liwat Archangel Michael,
ing Hathors, lan Crystal Children piyambak, kanthi in-
nyathet klarifikasi alam saka petualangan Indigo-Crystal.
Buku iki bakal mbantu mbuwang sawetara kahanan sing durung mesthi
kabeh duwe pengalaman lan nyathet akeh sing ora ana. Iki
buku bakal nerangake, liwat informasi sing disalur, sing
lan apa Indigo lan Anak Kristal, babagan carane nyebabake
nyawa saben wong ing planet, lan carane bisa nggawe
karya sing luwih gampang kanggo kabeh. Konsep Anak Indigo
iki pisanan digawa menyang perhatian dunia dening Lee Carroll ing acara kasebut
Chanellings Kryon. Kryon ngandhani jinis bocah sing anyar
teka ing planet iki, lan bocah iki dhasar
beda karo bocah liyane. Anak Indigo yaiku Starchild,
lan ing kene ana misi piwucal sing bisa ditindakake
lan mbentuk planet lan wong-wong kasebut. Ing bukunipun, The
Indigo Children, Lee Carroll, karo Jan Tober,
mations lan wawancara karo akeh bocah kasebut lan
wong tuwa, kanthi niat nulungi bocah-bocah anyar iki
karo wong tuwa, guru lan pengasuh liyane. Akeh wong-
nyemprotake lan ora peduli masalah-masalah sing dialami bocah-bocah iki, minangka
akeh didiagnosis lan dilabel ADD utawa ADHD.
Doreen Virtue ngiring karo buku, The Care and Feeding
saka Indigo Children, sing luwih mbantu nemtokake cara as-
ngetokake makhluk anyar iki ing karya ing planet iki. Crystal
Informasi anak utamané digawa menyang manungsa waé
liwat penyiaran Steve Rother lan The Group, sing
Nerangake yen klompok anak liyane bakal nderek
ing Indigos, lan iki bakal kasebut Crystal. Padha bakal
dadi luwih kuat lan duwe beda, nanging ora kalah penting,
misi planet.
Sekitar 2000 aku wiwit sok dong mirsani klompok gedhe rong puluh-
Pranyata sing teka ing laku terapi saya karo masalah sing meh padha
lan kabutuhan. Wong-wong mau ana klompok pisanan saka Indigos dewasa, lan kabeh
padha pindhah menyang kawitan Saturnus bali. Kanggo astrologi iki
acara sing bakal diwenehi ngerti lan sapa ngerti
padha. Aku secara harfiah maca kabeh aku bisa nemokake babagan Indigos,
lan wiwit nyambut gawe karo Indigo Children. Steve Rother nggarap tugas
mènèhi weruh marang fenomena anyar saka Anak Kristal, lan
ngidini kula kanggo mbedakake beda antarane Indigo lan
Crystal. Dadi wiwit kerja karo Indigo lan wong Crystal.
Ing 2001, aku miwiti Pendhaftaran Indigo kanggo transisi Crystal. Aku duwe
7
v
wis digawe weruh, nguji riwayat jiwaku, yen aku
lair ing negara Crystal nanging ditutup utawa mudhun
frekuensi supaya bisa urip. Kulawarga lan masyarakat
sing aku lair ora nrima sapa sing aku iki.
Minangka Indigo awal, aku ngginakaken paling saka urip diwasa sandi encoun-
tering kabeh frustrasi lan masalah Indigos. Iki
yaiku latihan kanggo mbantu Indigos ing jaman mbiyen. Ing transi-
Nalika aku mlebu ing 2001, ora kaya aku
ditemoni ing uripku. Aku dibukak kanthi cepet, sing luwih dhuwur di-
energi mensional surging liwat Pendhaftaran lan langit-
mbusak blokir lan repressions kepungkur ing tingkat kuwi sing
iku ora bisa ditemokake. Kaku ing awakku lan
psyche ageng lan akeh kaping aku sanadyan pati ana
imminent.
Sepisan maneh aku dadi pionir, lan nalika aku bisa mlaku-mlaku
apa sing arep dilakoni lan stabil, aku banjur bisa mbantu
liyane sing bakal sakcepete miwiti transisi sing padha
proses. Ing tengah-tengah proses iki, aku mulai saluran
Archangel Michael, penjaga Indigo lan Crys-
lan liyane. Aku diparingi supaya informasi iki bisa diakses
kanggo kabeh, supaya ing wulan Agustus 2003 situs web Starchild ana
lair. Iki wis rampung dening nggarap origi-
nal Starchild partner, Kate Spreckley. Kate uga dadi In-
digo-Crystal dewasa lan wis dadi klien pisanan, nanging banjur
pindhah menyang dadi ahli terapi lan healer. Ing wektu iki,
Kita uga nyisipaké TV lan radio ing Indigo lan Crystal
Anak. Lan karya kita karo makhluk iki wiwit.
Situs web narik kawigaten karo wong ing saubengé
donya, lan kita wiwit mangerteni ana perlu gedhe kanggo
informasi babagan aspek transformasi pro-
cess sing planet kita saiki ngalami. Proses iki
transformasi utawa rebirth uga disebut Munggah, minangka
planet gerak kanggo frekuensi utawa geter sing luwih dhuwur, saéngga
kesadaran sing luwih dhuwur kanggo resonate ing planet iki.
Makhluk Indigo lan Kristal iku dhasar lan
integral bagéan saka proses iki. Nyatane, percepatan
proses minggah utawa transformasi wis di-
Hasil langsung saka influx saka Beings Crystal kang lair ing
planet iki minangka Anak Crystal. Makhluk Kristal iki
nyekeli energi sing ngidini transformasi menyang oc-
saiki. Padha bener lair karo getaran sing dhuwur ing
vi
aura sing padha entuk sing siap
lumaku menyang frekuensi Crystal utawa Christed. Nalika cukup
wong ngetik macem-macem utawa frekuensi sing padha kaya Crystal be-
ings, banjur planet bakal dilahirake maneh ing frekuensi kasebut. Iki
bocah sing mbantu bocah-bocah diwasa ing proses rebirthing
kanggo frekuensi anyar iki.
Akeh wong sing mulai kepikiran yen dheweke iku Indigo utawa
Crystal, lan uga bisa uga melu ing iki
Petualangan Indigo-Crystal.
Lan apa sing ngulandara.
We are ing proses rebirthing lan recreating loro kita-
diri lan planet. Iku proyek klompok, ora nganti sawetara
kelompok elite mistik, panjaluk sing diwarah utawa extraterrestrials. Iki
yaiku karya saben manungsa ing planet sing nyekel
niat nggawe sesuatu sing anyar lan luwih apik kanggo fu-
ture. Nalika sampeyan ngemut niat iki, sampeyan bakal mulai resonate karo
frekuensi Indigo, lan sampeyan wiwit tuwuh lan nggawe anyar
pola sing energik ing kolom aura. Sampeyan gabung karo Indigo
getaran. Banjur, nalika sampeyan siap, sampeyan bisa munggah menyang wong-
katresnan saka getaran Crystal, lan dilairake ing Crystal
utawa energi Kristus sing saiki kasedhiya ing planet kita.
Ing wektu iki, sawise sampeyan pindhah, sampeyan duwe poten-
tial kanggo mbukak munggah menyang Kristus Kristus Sadar utawa pencerahan.
Banjur, sampeyan uga dadi bagian saka petualangan Indigo-Crystal,
minangka energi anyar nyebabake lan nggawe omah planet anyar
kanggo maju makhluk lan materi. Ing kaca iki
buku sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing sampeyan kudu lelungan ing
path saka Indigo-Crystal.
Informasi iki wis didelikake kanggo planet dening Archangel
Michael, the Hathors, lan the Children's Crystal, lan intend-
ed kanggo mbantu nyiptakake jembatan menyang Golden Future yaiku
hadiah saka Indigos lan Kristal menyang planet.
We welcome sampeyan kanggo gabung ing kene
petualangan iki!
vii
Pionir saka
Evolusi Sadar
Ing sawetara taun kepungkur wis akeh
ditulis babagan Anak Indigo, Starchil-
dren, Psikis Anak, lan liyane re-
cently, Anak Crystal.
Apa wong ngerti kategori kasebut utawa ora, paling
bakal setuju generasi saiki beda banget karo
pendhudhuk. Iki anak-anak katon piye wae smart-
er, cerah lan wicaksana.
Padha kesengsem lan kanthi gampang bisa diduweni angel, kompleks
teknologi. Padha semangat, fokus lan jujur
babagan raos. Hubungan sing penting kanggo wong-wong mau.
Padha ora bisa dikendhaleni dening gagasan lawas, lan duwe
ide-ide dhewe babagan carane padha arep manggon.
Padha nduweni kekarepan sing kuwat, pangertèn sing kuwat dhewe-
ajining diri lan asring ditolak kabeh supaya didominasi dening au-
sistem thoritarian, yaiku sekolah utawa kulawarga.
Padha kerep duwe masalah ing sekolah, kanthi label ADD
utawa ADHD, lan minangka bocah enom sing seneng melu
obatan, alkohol lan wangun dysfunctional ekstrim liyane
prilaku.
Sing anak-anake lan ngapa prilaku kasebut
nemen?
0
1
Krisis Global
Kanggo ngerti sebabe bocah-bocah iki wis teka
Planet Bumi saiki, kita kudu ngerti sebabe
hadiah khusus sing dibutuhake saiki. Alesane yaiku kekasih kita
Planet Bumi wis ngrembaka babagan evolusi dheweke.
Kita, minangka anak-anake, wis tekan titik kebeleten utawa
stagnasi ing perkembangan kita. We have hemmed ourselves in
karo sistem sing wis dadi impersonal lan ora ana maneh
fungsi kanggo kabudayan luwih becik saka komunitas manungsa.
Kita wis nggawe sistem ekonomi, pendidikan, lan
kesehatan sing sapisan difokuskan kanggo mbantu komunitas,
nanging saiki katon luwih kasengsem lan kasil. Liyane
lan akeh wong ing donya sing dadi miskin
ing loro materi lan rohani istilah, minangka minoritas cilik ac-
Nggabungake luwih akeh daya lan kasugihan kanggo awake dhewe.
Minangka manungsa, kita wis lali yen kita minangka kulawarga, lan sing
kita nuduhake omah sing umum, Bumi kita. Kita terus
trash planet kita ing jeneng pangembangan lan mateni saben
liyane ing perang ora duwe isin, asring perang ing jeneng agama
lan kebebasan.
Iku menyang kahanan iki Indigo lan Crystal Children, ing
Starchildren wis dikirim. Warriors rohani, padha duwe
teka kanggo mindhah eling kita. Wong-wong kene kanggo nggawe kita
weruh apa sing ditindakake kanggo awakku dhewe lan kepiye carane
kanggo ngowahi urip masyarakat kita supaya bisa nyiptakake luwih akeh nour-
ishing, kahanan sing tentrem lan maha sing bakal nggedhekake kita
terus berkembang minangka spesies manungsa.
Ketik Anak Indigo
Pisanan teka Anak Indigo. Iku prajurit rohani
kang fungsi kanggo smash sistem lawas dadi soko
anyar bisa digawe. Iku sistem busters sing bakal
mbebasake kita saka penjara kepercayaan kita.
Padha nindakake iki kanthi njujug menyang kulawarga lan komunitas-
nites. Padha nggawa wong-wong mau minangka hadiah saka spiri-
tual pembangunan, jiwa nyawa saka indigo, sing nuduhake a
tingkat kesadaran lan kawicaksanan sing dhuwur. Nanging, amarga padha
11
kaya weruh lan awake, padha ora gelem ngidini piyambak
kanggo diblokir utawa diperbudak dening sistem impersonal saka
Bumi.
Padha nuduhake yen mahluk tingkat sing alus, wicaksana lan dhuwur ora bisa
berkembang lan berkembang ing sistem sing wis digawe. Ing dhuwur
tingkat cacat remaja lan remaja ing Indigo
Anak-anak ing masyarakat kita minangka sinyal yen masyarakat kita dys-
fungsional lan perlu diganti kanggo nampung makhluk
kemampuan sing luwih dhuwur.
Ketik Crystal Children
Anak-anak Indigo iku para penculik, sing kejutan
kita dadi kesadaran lan instigasinya. Padha diterusake
dening grup sing luwih kuat, Anak Crystal. Iki
bocah iku Warriors of the Heart. Wong-wong kene kanggo mulang kita
cara katresnan lan tentrem.
Anak Crystal dianggep potensial dadi master
nggawa Kristus (Christos) wiji nalar ing wong-wong mau.
Istilah iki nyedhiyakake makhluk sing nyadari marang dheweke
nection karo sumber ilahi lan milih manggon ing harmoni
karo ngerti iki.
Amarga padha gumantung ing tingkat dhuwur saka kesadaran,
bocah iki arang banget sensitif marang lingkungan
mentah lan perasaan lan emosi liyane. Padha duwe
mulang kanggo ngajari kita bab toleransi, ngurmati wong liya lan kanggo
ngarep kita, Planet Bumi.
Guru-guru Kesadaran Awak
Mesthi ngomong yen agama majeng lan filatos-
phies wis ngetrapake bebener iki kanggo abad, lan manungsa
lomba sacara sakabèhané durung isih bisa sinau.
Iki mbokmenawa amarga konsep-konsep kasebut ana ing sangisore-
ngadeg minangka ide mental, nanging ora urip minangka kasunyatan.
Anak Indigo lan Crystal ana ing kene kanggo ngadhepi kita
kasunyatan kasebut ing tingkat kulawarga lan komunitas kita.
Padha dipeksa kita, liwat sing banget ngarsane, kanggo tangi
kanggo apa sing kita tindakake kanggo awakku dhewe lan kanggo planet. Padha nindakake
iki kanthi cara jurus kasukman, kanthi urip bebener
12
lan nggawe kita ngerti saka bebener kita.
Petualangan Crystal Indigo
Kanggo makhluk-makhluk sing luwih luhur iki, incarnating on
Planet Bumi saiki wis dadi petualangan. Iku proj-
ect ing ngendi ewu jiwa-jiwa kasebut teka minangka mulang-
ers lan healers kanggo umat manungsa.
Wong-wong kene kudu tangi lan nindakake apa wae sing perlu
kanggo nggegirisi kita menyang kesadaran sadar. Nanging ana uga ing kene
kanggo seneng-seneng. Ing taun aku wis nyambut gawe karo Indigos, a
tema terus-terusan ing urip ing kepinginan kanggo seneng-seneng.
Umumé ora weruh misi sing abot lan abot,
cara sing bisa ditampa, lan kanggo alasan iki,
der nyawisake lan mbukak menyang alangan karo sistem Bumi lan
kapercayan. Iku peran kita kanggo mbantu wong ngerti alam
urip ing Bumi lan mbantu wong-wong mau nggawe seneng lan bungah
sing padha ngupaya. We kudu negesake kanggo wong-wong sing kita krungu-
ing wong-wong mau lan bersedia kanggo mbantu wong-wong mau kanthi misi mereka
evolusi sadar.
Nggawe "Bumi Anyar"
Tujuan évolusi sadar kanggo spesies manungsa
minangka wutuh kanggo nggawe Bumi Anyar. Kanthi pitulungan saka
ing Indigo lan Crystal Children kita, minangka spesies, bakal redis-
nutupi Oneness kita, kamanungsan umum kita.
Lan kita bakal nggunakake kawruh iki kanggo ningkatake kesadaran kita
lan kanggo miwiti nggawe Bumi Anyar. Iki bakal dadi panggonan
ngendi saben makhluk urip bisa dadi gedhe lan dihormati
Opo iki. Endi manungsa bakal sinau kanggo ngormati similari-
hubungan lan beda antarane, lan manggon karo lov-
ing toleransi sing beda.
Ing kasunyatane, kanggo ngrayakake keragaman sing luar biasa sing karakter-
ises kita lan nggawe urip dadi petualangan ing sadar-
nes.
13
Sistem Busters:
Cara ing
Indigo Warrior
Indigo Children yaiku jeneng sing diwenehake kanggo banget spe-
klompok tawon sing wis milih kanggo incar-
nate ing planet kita karo misi tartamtu lan
waé.
Jeneng Indigo Child nuduhake warna jiwa Indigo,
sing nuduhake Master Soul sing dadi guru utawa
healer. Saben Anak Indigo bakal nggarap misi iki
ngajar utawa marasake awakmu ing sawetara cara, asring mung dening kang
dheweke utawa dheweke.
Indigos wis teka ing planet kita suwene suwe. Sawetara
mbantah bilih Gusti Yesus lan Buddha punika Indigos,
sion, ing skala global, kanggo ngajar lan waras, lan kanggo mindhah
kesadaran umat manungsa.
Ing jaman kepungkur, Indigos wiwit nate nyebar ing planet iki
ing nambah nomer sawisé Perang Donya II, minangka persiapan kanggo
shift global sing saiki kita alami. Padha incar-
diwatesi antarane generasi boom bayi kaping lima puluhan lan
lair karo anak kembang taun 1960-an. Nanging, ing
tahapan iki ora ana nomer sing cukup ing
4
1
planet nggawe owahan sing signifikan.
Banjur, ing 1970s, gelombang generasi pertama Indigo Chil-
dren teka. Makhluk-makhluk iki saiki ing pungkasan taun twenties lan
awal thirties, lan minangka prajurit nyata sing duwe
miwiti proses sistem tantangan lan owah-owahan lawas.
Piyambakipun dipunwiwiti nalika dasawarsa wolung dasa puluhan lan ninetis dening Indigos
saka nambah sensitivitas lan refinement, nganti 1990s pungkasan
lan awal 2000s nalika disambungake karo Crystal Chil-
dren, beda prajurit spiritual.
Carane Ngenali Indigo
Aku kerep takon ing babagan karyaku carane bisa ngakoni-
numunake Indigo. Jawaban sing jelas bakal dipriksa
werna aura. Nanging ora, ora kabeh Indigos duwe biru auras kabeh
wektu. Istilah Indigo nuduhake negara jiwa lan ora menyang aura
werna. Ing rata-rata werna aura manungsa owahan saka dina kanggo
dina miturut swasana ati lan kapentingan. Clairvoyants sing maca
negara nyawa bisa ngenali Indigos.
Nanging, gampang kanggo ngenali Indigo kanthi sensitivitas,
kreativitas, spiritualitas lan pola perilaku umum.
Minangka bocah, padha katon kaya bocah liya, sanajan dheweke
asring sacara fisik katon kanthi mata sing penetrating. Padha
tansah pinter banget lan kebak pitakon lan panjaluk.
Padha semangat lan aktif lan duwe welas asih lan
pangertèn sing kuwat lan wigati dhewe. Padha ngerti
sing padha khusus lan sing ana kene kanggo nindakake apa-apa
pinunjul.
Iku orientasi otak tengen, lan umume ditarik menyang
tumindak otak tengen kayata musik, seni, nulis lan rohani-
ality. Dheweke seneng kristal lan reiki lan meditasi lan yoga.
Padha seneng banget lan setia banget marang kanca-kanca,
sing padha asring duwe akeh. Padha percaya karo kejujuran
lan komunikasi ing sesambetan. Padha kerep bingung
kanthi ngapusi lan manipulasi lan bentuk egois liyane
prilaku sing dianggep normal dening para pinituwa. Sikap-
dhuwit wo bisa ditolak minangka ora perlu utawa dadi
banget weruh kekuwatane lan ngupaya, kerep kasil, kanggo
nggawe kekayaan kanggo awake dhewe.
15
Fitur utama Indigos asring nesu. Padha ora bakal utawa-
dered dening tokoh disebut tokoh. Ing tingkat jero,
Indigos ora ngakoni wewenang. Padha ngerti kabeh
witjaksono, lan kanthi mangkono diserang dening wong-wong sing nganggep wewenang
lan nindakake dictatorially, manawa dheweke dadi wong tuwa, guru
utawa panggedhe.
Iki minangka papan sing penting minangka guru spiritual
wis ngajar kita duwe daya dhewe lan kanggo ngormati kita-
ora bisa menehi daya kanggo wong sing njaluk
iku. Padha ngajarake kita supaya luwih ngemudheni kreatif lan
rohani lan ora nyedhiyakake akeh nilai ing materi
sukses.
Anak Indigo
Indigo minangka bocah aktif, energik lan imajinatif.
Padha bisa nyenengake lan muter ing ndonya dhewe
kanggo jam, asring karo kanca imajinasi! Dheweke seneng banget
lan lumba-lumba.
Anak lanang kerep duwe tendensi tumuju hyperac-
prilaku lan disruptive prilaku. Iki mungkin budaya saka de-
ditrapake dening masyarakat kita kudu nyebut dominasi lanang,
sing dijupuk dening wong-wong mau ing tahap awal.
Intelligence yang luar biasa saka Indigos bisa nesu
kanggo wong diwasa. Dheweke ora bakal diparingi apa-apa, nanging pengin
kanggo debat lan rembugan saben instruction. Nganti indike
sinau sing lagi diajarke kanggo ngajeni hak anak
kanggo milih, lan kanggo ngurmati pilihan kasebut, bakal terus dadi
ngadhepi maneka warna perang karo perjuangan lan pertempuran
bakal.
Cara sing bener kanggo nangani Indigo yaiku supaya bisa nyedhiyakake ne-
nyuwun, nerangake, lan menehi pilihan. Instruksi apik kanggo nglakoni
sampeyan diwenehi mung bakal ngasilake permusuhan utawa indifference.
Indigos kerep ora seneng karo sekolah. Padha bosen dening
(kanggo wong-wong mau) lambat alon lan tugas-tugas sing diulang-ulang dianggep cocok
kanggo anak dening guru sing ora ngerti intelli-
gening. Padha perang karo otoritas lan tekanan peer, sing
bisa dadi cukup akeh kanggo jiwa Indigo enom karo lit-
pangerten nyata kekuwatan saka liyane, dominasi
16
lan negara penyerahan umum kanggo masarakat Bumi. Awit padha
nindakake frekuensi nyawa sing dhuwur, jiwa Indigo duwe salah siji
ora ditelikake ing Bumi kanggo cukup nalika, utawa ing kawitan
incarnation kene, lan bisa nemokake pola sosialisasi cukup
mbingungake cara sing dadi.
Masalah sing dialami ing sekolah kalebu ADD lan ADHT, a
asil saka bosan lan iritasi. Learning cacat kuwi
minangka disleksia asring uga nggambarake cara alternatif kanggo lan
mikir sing digunakake dening Indigos.
Ing Indigo Remaja
Kaya sing paling enom, Indigo bakal tekan negara pu-
transisi berty lan dadi sumelang lan mlebu minangka awak
malih. Nanging, ing tahap iki, Indigos enom asring diwiwiti
kanggo ndeleng liwat materialisme kuat lan korban dra-
mas sing mbentuk dasar sing paling akeh urip ing jaman modern
donya. Ing titik iki padha kerep medhot saka urip-
gaya lan milih alternatif sing bisa ditindakake liyane-
seneng banget utawa luwih seneng tantangan kanggo wong diwasa.
Sayange, akeh kasebut kalebu budaya narkoba lan
macem-macem partai ngelmu sing kalebu unsur kimia
negara-negara sing seneng urip lan kecanduan.
Ing wekdal punika, bocah enom nerangake nepsu
lan penolakan saka sistem sing ora menehi apa-apa marang nilai
Indigo jiwa. Para wong tuwa bisa njupuk anak-anake kanggo Rehabilitasi
program, nanging dheweke kudu takon apa sebabe,
makhluk titi lan kreatif asring katon kanggo nguri-nguri-
struct.
Bentuk liyane saka tingkah laku remaja sing rusak dhewe oc-
curs nalika bocah njupuk nilai-nilai saka wong tuwa lan
nggolek kanggo entuk. Iki bisa nyenengake, minangka Indigos
dening alam banget berbiyanta lan bakat. Indigos iki
asring berkembang kemampuan akademis lan teknis fenomenal
kanggo nampa pangakuan lan sukses, nanging kurban emosional de-
Kemajuan sing bisa ngrusak urip mbesuk nalika dheweke
ngupaya nggawe kemitraan kang migunani.
17
Young Adult Indigo
Ing taun twenties lan awal thirties, Indigos biasane tiba ing
siji saka rong kelompok.
Klompok pisanan nderek path yuppie lan nyiptakake kasugihan,
biasane liwat karir ing IT utawa Seni. Padha nggoleki stabil
sesambetan lan nduwe anak lan nggawe keluarga. Nanging
padha perang karo tuntutan lan norma sistem
perkawinan, kulawarga lan lapangan kerja. Jiwa Indigo padha berjuang
kanggo nyebut esensi lan tetep bener kanggo sing
nalika isih sukses, kaya dictated dening budaya kita.
Kelompok kapindho milih kanggo nyelehake, lan asring individu-
als travels, dadi warga global lan berjuang
kanggo manggon ing sembarang papan. Iki wong kerep ora tetep
karir utawa karya, lan urip gaya urip alternatif sing kalebu
obatan. Nalika padha asring ngaku seneng,
sing diprentah dening ketidakmampuan kanggo bisa ngupayakake ekonomi
aktivitas sing diarani normal kanggo nggawe kulawarga lan con-
ngetrapake menyang komunitas.
Loro-lorone grup nyoba mbenerake maneh apa tegese dadi
wong diwasa ing donya kontemporer, lan golek cara liv-
ing bebener nalika isih nemokake rasa seneng lan stabilitas minangka
wong diwasa. Iku generasi sing nemtokake pilihan anyar
lan opsi anyar kanggo urip diwasa ing Bumi Anyar.
Sistem Busting: Indigos lan
Sistem Pendidikan
Wilayah urip masyarakat ing ngendi Indigos wis paling akeh
Efek punika sistem pendidikan. Minangka kasebut ing ndhuwur, Indi-
Gos biasane duwe otak sing pancen energik lan aktif.
Dheweke ora seneng karo lungguh ing wektu sing suwe
nggawe, lan dadi bosen dening tugas-tugas sing bola-bali sing gagal tantangan
wong mau. Awit iki umume nemtokake pengalaman sekolah, iku
jelas yen Indigos bakal duwe masalah lan bakal nyebabake
masalah.
Orientasi otak tengen tegese akeh perjuangan Indigos kanggo
njaga kapentingan lan fokus ing kurikulum sekolah sing dirancang
kanggo aktivitas sisih kiwa. Kepiye kanggo ngetokake energi ing
gerakan lan kanggo ngredhakaké bipake lagi tegese lagi ngaso-
18
kurang lan bisa disruptive. Nalika padha wiwit tiba konco
kanca-kanca, bisa dadi stres lan penasaran.
Diagnosa sing biasa diwenehake marang Indigos yaiku ADD (Perhatian
Defisit Disorder) lan ADHT (perhatian Defisit Hyperactivity
Disorder), sing dianggep minangka disfungsi otak minimal
kelainan kanthi obat. Wong tuwa kudu milih antarane
mendefinisikan anak karo label patologis, utawa nrima
yen bocah kasebut minangka langkah sabanjure ing évolusi manungsa,
lan sanadyan perlu utawa kepengin ngemut jam 6 utawa 7 saben dina,
nggoleki meja sing dipikir.
Muga ngadhepi, sistem sekolah kasebut tanggal lan dysfunctional.
Sekolah-sekolah wiwitané dirancang kanggo ngajar anak-anak saka
kelas dhuwur, sing duwe kekayaan lan wektu kanggo nyawisake
kanggo tumindak mental minangka tandha kaunggulane. Sakbanjure,
ing 19th lan awal abad 20th, pendidikan dadi uni-
versal.
Nanging apa sistem sekolah pancen bener? Paling Indigos
setuju yen apa sing diajokake ing sekolah arang banget cocog karo nyata
urip. Iku cedhak karo pengalaman mental utawa sirine, lan
paling Indigos pengin pengalaman nyata dadi guru.
Kajaba iku, lungguh ing kursi meja sekolah kanggo jam 6 saben dina
katon minangka ora luwih saka latihan kanggo njagong lan meja kantor
kanggo jam 8 sedina utawa luwih, lan paling Indigos ora duwe kapentingan
ing dalan urip.
Kelas sekolah modern biasane kalebu 30 utawa dadi bocah
lan siji guru. Fungsi sistem amarga bocah
setuju supaya bisa dikontrol dening guru. Nanging, luwih lan
luwih Indigos ngomong ora, sistem mulai gagal.
Mbok menawa Indigos ngajarake yen ana cara sing luwih apik
kanggo sinau. Mbok menawi ing salebetipun setunggal dinten jam dinten kesusastraan dhasar
lan nomer, anak mangsa bakal milih proyek
bakal ditindakake ing masyarakat ing pengawasan wong tuwa
utawa guru. Iki bisa dadi urip nyata, lan dadi ben-
migunani kanggo sinau lan masyarakat.
Dene liyane Indigos ngandhakake ora resmi
pendidikan sekolah.
19
Indigo Stories
Iki pengalaman nyata nyata sing ditarik saka karyaku karo
Indigos.
Aku ketemu Alison nalika dheweke ana 15 lan wis bubar
sekolah. Dheweke apik, cerdas lan sensitif. Dheweke
teka saka kulawarga sing makmur, bapakne dadi respon-
praktisi medis ed. Alison pancen ora gelem
sekolah, lan wis dadi obat. Wong tuwané,
ora ngerti carane ngatasi, dipeksa ngidini dheweke ninggalake
sekolah lan ngatasi masalah narkoba lan pemberontakan dheweke.
Dheweke diselehake ing program rehab obat.
Dheweke kepéngin sinau Reiki lan Healing karo kristal, nanging
iki pancene banget durung diwenehi dadi healer. Pungkasane dheweke dadi-
teka model, lan bisa kerja ing London lan To-
kyo. Dheweke entuk dhuwit gedhe lan bisa lelungan
donya. Dadi atraktif, dheweke ora kekurangan lanang
kanca ing uripe.
Carane wong nyatakake Indigo kaya Alison dheweke perlu
lunga sekolah? Dheweke ora ngerti. Dheweke bisa urip
urip ngluwihi apa sing dikarepake wong akeh tanpa mbuwang
taun ing sekolah lan universitas. Iki khas Indigos:
padha bisa nyedhiyakake sistem kasebut banjur digunakake kanggo keuntungan
tinimbang dadi kontrol dening.
Peter, ing tangan liyane, tindak menyang depresi jero ing
taun pungkasan sekolah. Dheweke mandheg, ora amarga kerja
meksa, nanging amarga dheweke bisa ndeleng kesia-siaan lan
ilusi sistem sekolah. Bapake ditentang,
nanging ibuné karo sapa waé sing urip, kepéngin ngidinaké
lelungan.
Sawise pirang-pirang wulan ngurus depresi, Petrus
mutusake ora kanggo bali menyang sekolah, nanging nggolek teknis
diploma sing dheweke ora butuh sertifikat sekolah.
Pilihan iki menehi wektu kanggo riset kapentingan liyane
ing urip, cara nambani alternatif lan gaya urip sing luwih sehat.
Crita sing luwih tragis yaiku Jamila, bocah enom Asia
keturunan sing uga metu ing sekolah pungkasan. Ing
Kasus Jamila, wong tuwané iku aktris dhuwur,
20
lan Jamila nyatakake ing tekanan kanggo nindakake
uga nepsu sing ditindakake ora nyenengake saka wong tuwane
dheweke urip nalika nggayuh karir.
Dheweke banget sugih, sensitif, lan tresna, uga
ayu. Nanging dheweke ngembangake gangguan mangan minangka sinyal
sing kabeh ora bener ing donya dheweke.
Sayange, wong tuwane nganggep anak kasebut minangka masalah ap-
proach, lan nggoleki wong liya kanggo ngobati dheweke. Padha
ora bisa ngerti sing prilaku dhewe lan
sistem sing dienggo ing basa Indigo
anak wadon lan pendekatan sing lembut lan sensitif marang urip
Banjur, ing sisih sing luwih cerah, yaiku crita 4 taun lawas Kim, sing
informed marang ibune dheweke ora arep sekolah.
Dheweke pengin dadi ibu nalika dheweke gedhe, lan kanggo
sing, dheweke marang Ibu, dheweke ora kudu sekolah. Ibu
cenderung ora setuju, lan Kim didaftarkan ing Wal-
dorf School. Sistem Waldorf lan Montessori pendidikan-
wektu ndeleng dadi paling apik kanggo Indigos ing wayahe.
Akeh wong tuwane Indigo uga arep sekolah ing omah
pilihan, sing ngidini kanggo luwih keluwesan pendekatan nalika
isih mesthekake yen bocah diwenehi pendidikan sing penting.
Sistem Busting: Indigos lan
Sistem Kesehatan
Wilayah liyane ing ngendi Indigos nggawe ngarsane
karo sistem medis. Iki minangka asil medis
diagnosa ADD lan Hyperactivity, utawa otak kurang-
fungsi. Jawaban ilmu kedokteran yaiku tamba, biasane Ritalin,
kadhangkala Prozac.
Aku wis nemokake bocah umur pitung taun ing babagan medis
nulis anti-depresi. Aku wis krungu pediatri sing di ajeni-
cian nyaranake supaya bocah enom dadi telu
Ritalin.
Ana akeh debat babagan pros lan cons saka Ritalin,
lan aku ora bakal pindhah menyang kene. Cukup ngomong kuwi
Ritalin minangka obat saka kelas stimulan amphetamine. Wis
efek samping lan gejala mundur, lan uga nambah-
tive yen misused.
21
Pentingnya perdebatan iki ing istilah Indigos, yaiku
akeh wong sing saiki pitakonan sistem medis sing
Obat-obatan cilik karo obat-obat stimulan sing ngubah otak
kimia minangka cara ngatasi perilaku sing ora
sesuai karo norma anak rata-rata.
Ing pakaryan karo bocah-bocah aku wis nemoni bocah kasebut
macem-macem saka bakat lan brilian kanggo wong sing autistik lan
Learning dipatèni. Ing perjalanan iki, aku wis pracaya
yen ora ana barang kaya bocah rata-rata. Saben bocah
kaya salju salju, unik lan individu, karo dhewe
kabutuhan lan kepinginan.
Nanging sistem pendhidhikan diterusake marang bocah rata-rata, lan
yen bocah ora pas karo modhèl iki, arupa obat
dadi aturan. Dr. Peter Breggin, salah sijining psikiater Amerika
sing nglawan nggunakake Ritalin, nuduhke apa sing
ditetepake minangka ADD utawa ADHD mung minangka manifestasi saka bocah
sing fungsi ing salah siji ujung spektrum energi-dhuwur
pungkasan!
Wong sing kerja bareng Indigos seneng nelpon anak kasebut
siswa sing kinestetik, lan nyatakake yen dheweke butuh mode
saka learning cocog kanggo tingkat energi, tinimbang Ritalin.
Diet uga wis dituduhake minangka efek utama ing bocah.
Ing stimulants ing kafein, gula olahan lan panganan tambahan-
tives, kabeh duwe efek negatif ing bocah sing wis
dhuwur ing energi. Ngilangi panganan iki lan konsentrasi
ing panganan seger lan organik wis dikenal kanggo mbantu bal-
anig luwih cepet tinimbang Indigos. Akeh Indigos, luwih seneng
iki jenis diet yen diijini akses menyang. Nanging, sibuk
wong tuwa asring nyebabake masalah kanthi nyegah bocah-
dren diproses lan panganan sing nyenengake
sensitif sistem.
Indigos ngajari kita sepisan maneh pentinge
urip sing sakabehe, terapi lan penyembuhan alam, lan alam,
unprocessed food. Padha uga nantang medhia sys-
tem sing ngatonake obatan farmasi minangka peluru ajaib,
ora duweni konsekuensi lan efek sisih.
22
The Unhappy Indigo
Yen Indigos diwenehi kesempatan kanggo nyebut sapa,
yen diajeni lan dihormati, dheweke bisa dadi banget
sensitif, maha lan waspada. Yen ora, padha cenderung dadi-
teka dhewe lan ngrusak.
Insiden tinggi penyalahgunaan narkoba, gangguan mangan lan dys-
prilaku fungsional antarane Indigos minangka indikator yen
cara kita manggon iku dysfunctional.
Mangga, Aja Ngomong Padha Ora
Cukup apik...
Indigos lair kanthi rasa misi kuat. Padha
prajurit rohani Indigo Ray. Padha ngerti
duwe sesuatu sing apik khusus kanggo planet iki.
Nanging, ing wayahe dheweke teka, dheweke dibombardir karo
pesen negatif sing kena pengaruh dhuwit. Saka wektu
padha wiwit lumaku, ana pancen ora nindakake iki / ora
sing, kanggo pesen sing ngomong sampeyan bodoh. Aku wis ndeleng papat
taun lawas sing informed kula dheweke, sayang, stu-
pid. Carane bakal ngrusak iki, utamane kanggo Indigo.
Yen Indigo digawe kanggo aran ora pantes lan ora cukup apik,
padha cenderung aran yen padha gagal. Padha gagal ing
misi, lan iki nggawe wong depresi, duka, neu-
rusak lan rusak dhewe.
Dadi, yen sampeyan wong tuwa utawa ngurus Indigo, priksa manawa sampeyan
sing affirming saka nilai lan worth. Respèk kanggo wong sing
padha, ora ketompo carane beda kanggo sampeyan. Anak
ora dimaksudake dadi turunan saka wong tuwa, utawa kanggo nindakake
aspirasi saka wong tuwa. Ngidini wong sing dadi,
lan bakal berkembang.
Indigo Stories
Aku wis nyambut gawé karo Indigos, supaya mbantu
urip lan sukses.
Sonya sange taun sange nyedhaki aku kanthi eczema sing kuat
23
liwat dheweke awak. Dheweke turu banget lan cemas lan
nandhang sungkowo. Aku diarani dheweke menyang homeopath kanggo perawatan
ing eksim. Ing homeopath digunakake homeopathic lan naturo-
perawatan pathik bebarengan karo diet. Nalika aku kerja karo
Sonya Aku digunakake energi balancing, kristal lan visualisasi
teknik kanggo mbantu dheweke. Sawise pirang-pirang wulan, ibune
kacarita yen eksim iki meh rampung ngilangi,
lan dheweke seneng lan ngrasakake urip.
Lara sing umur rong puluh papat taun kepungkur teka karo dheweke
negara. Dheweke ora nganggur, senadyan dheweke nduweni kwalitas seni-
ist. Dheweke nangis dheweke liwat sesi wiwitan. Aku kerja
kanthi dheweke sacara intensif liwat periode babak 18, ndeleng-
ing dheweke sapisan sasi. We digunakake clearing emosi lan re-
Technique gression, bebarengan karo energi balancing lan
kristal therapy.
Lara ketemu proyek sing cocog karo bakat, lan pungkasane
dipindhah menyang sing kalebu lelungan. Dheweke seneng banget
ing shift lan owah-owahan ing urip dheweke minangka asil saka roh-
al karya. Kajaba iku, urip sosial dheweke nambah lan dheweke ninggalake dheweke
ngarep omah lan wiwit mbagi omah karo kanca.
24
Warriors of the Heart:
Way of the Peacemaker Crystal
Crystal Children minangka langkah sabanjure ing manungsa
évolusi. Padha ngetutake Anak Indigo lan misi
yaiku kanggo ngrampungake karya sing diwiwiti dening Indigos. Ngendi In-
digo Anak-anak sistem busters, lan teka kanggo dismantle lan
mbusak cara sing lawas lan matesi pikiran, Anak Crystal
wis teka kanggo miwiti proses nganyari maneh lan mbangun maneh.
Misi utama anak Crystal yaiku kanggo ngajar cara
multi-dimensi urip kanthi harmoni, tentrem lan tresna. Padha duwe
mulang kanggo ngajari kita carane urip urip. Padha teka
kanggo mbantu kita kanggo nyambungake karo energi feminin ilahi lan
kanggo nyalahake iki kanthi masculine gaib. Padha makili
path mangsa bangsa manungsa.
Salah siji hadiah sing paling apik kanggo kita yaiku sing padha dadi
katalis kanggo evolusi kita. Akeh Anak Indigo lan Dewasa
sing transisi menyang negara Crystal karo bantuan saka en-
angkat ergetic sing Crystal Children nyedhiyani dening banget pres-
ence ing Bumi ing wektu iki. Padha, bebarengan karo In-
digo Anak-anak, ngewangi nguwasani proses ascension Planet
Bumi.
Carane Ngenali Anak Kristal
Crystal Children utamané dikenali liwat aura,
sing umum jernih, nanging bisa uga nggawa opalescent
nada emas, biru-biru lan magenta, gumantung saka sinar kasebut
5
2
afiliasi. Crystal Children lair kanthi akses menyang multi-
dimensi, lan umume diadaptasi ing Sixth Di-
omah, kanthi kemampuan kanggo mbukak kanggo Ukuran Kesembon sing kebak
Kristus Kesadaran, nalika planet wis siap. Iki bakal prob-
bakal dumadi ing 2012 nalika generasi pisanan saka Kristal
tekan umur rolas taun.
Penting kanggo mangerteni yen Crystal Child yaiku Anak Christed,
sing tujuane kanggo njelma lan njaga energi Kristus, mangkono
yen manungsa bisa munggah menyang tingkat kasebut minangka kelompok.
Anak-anak Crystal wiwit teka ing planet kanthi jumlah cilik
ing babagan 1998, nalika pionir pisanan teka. Padha wiwit com-
ing nomer signifikan ing 2000. Minangka luwih lan luwih akeh
kasedhiya, padha terus energi kanggo malah luwih Crystal jiwa kanggo incar-
nate.
Crystal Children meh tansah lair ing omah sing padha
wis dikepengin dening wong tuwane, lan ngerti yen dheweke bakal dadi
dihormati lan disayangi. Sing paling kerep yaiku anak Indigo
wong tuwa, lan bakal kerep dijuluki sawisé adhine
Indigo. Kakang utawa kakang Indigo nyedhiyakake energi kasebut
lan ngajari wong tuwa dadi cara parenting anak-
dren.
Anak Crystal lan Fisik In-
carnation
Ana sawetara ciri fisik banget sing pesti
Crystal Children njupuk ing inkarnasi. Umumé amba
bayi, lan asring duwe kepala sing gedhe banget kanggo
badanipun.
Padha kerep duwe mata gedhe, bisa mlaku, lan bakal katon ing wong
intensely kanggo suwene wektu. Iki bisa banget ngganggu kanggo wong diwasa
sing ora digunakake kanggo diwaca dening bayi. Apa bocah iki
wis dilakoni ngakses rekaman akashik utawa nyawa lan maca
sing sampeyan. Iku prilaku cukup normal kanggo wong-wong mau, lan padha
dadi seneng banget kanggo sampeyan nglakoni tugas sing padha. Iku Crystal
cara komunikasi, goleki ing jiwane makhluk liya
lan maca utawa ndelok sing padha. Iku soko kita bakal kabeh
sinau kanggo nindakake ing mangsa ngarep.
Secara emosional, padha umum banget kalem lan bayi apik, lan
26
dheweke bakal ngetokake kuwat banget karo para ibu. Iki kuat
jaminan tetep dumadi nganti papat utawa lima, lan bisa uga katon
prilaku clinging. Iki asring kasebut inkarnasi pisanan ing babagan iki
planet, lan padha butuh panglipur lan stabilitas sing
ing ngarsane fisik ibune sing bisa nyedhiyani. Padha uga
anak sing asri banget, lan bakal kerep ngarah bantuan lan waras
loro manungsa lan kéwan sing ana ing kesusahan.
Padha uga arang banget sensitif. Anak Crystal ora mung
bisa maca cathetan jiwa saka wong, nanging uga kanggo Pick up
lan ngrasa kabeh ketegangan lan nuansa sing ora bisa ditanggulangi
uga nggawa tingkat subconscious. Iki kok Crystal
Anak-anak sing banget sensitif marang lingkungane. Padha uga
dadi sensitif banget kanggo pangan lan ngalami alergi pangan.
Ngasuh anak Crystal Child bisa dadi tantangan nyata. Kerep banget
Masalah sing ora ditemtokake wong tuwa kasebut dirasa dening bocah, sing
bakal kena pengaruh saka emosi beracun iki. Wong tuwa
Crystal Children kudu bisa ngerjakake masalah kasebut
kanggo nyedhiyakake omah sing stabil kanggo anak-anake.
Nanging mungkin sipat paling apik saka Crystal Child iku
daya. Padha mupu kekuwatan. Iku guru pemberdayaan,
lan minangka pamimpin kuat ing hak piyambak. Wong-
diwiwiti ing awak cilik ing titik iki, nanging nduweni kuat
energies saka master enem-dimensi. Punika sababipun punika essen-
Dadi wong tuwane sinau kanggo ngurmati lan rembugan karo dheweke.
Yen ora, iki energi kuat bakal digunakake ing daya perjuangan
yen wong tuwa utawa caregiver ora bakal menang.
Anak-anak Crystal uga ora duwe pangerten nyata utawa under-
ngadeg saka wedi. Padha ngerti yen dheweke tansah aman,
asperate tiyang sepah utawa pengasuh dening prilaku sing katon resiko
utawa bodho. Asring padha kudu ditampilake lovingly kok par-
èntri nganggep tingkah laku tartamtu ora aman kanggo bocah. Amarga
pengalaman fisik kaya anyar kanggo wong-wong mau, padha ora bisa-
ngadeg wates batinku, yen ora digawe kanthi bener
kanggo mangerteni konsekwensi tumindak kasebut.
Kemampuan Khusus
Anak Crystal duwe akeh hadiah khusus sing diwenehake
kemampuan multi-dimensi. Padha duwe kemampuan, minangka wong-
dicethakaké sadurungé, kanggo maca kolom energi wong lan kemampuan
27
kanggo komunikasi telepathically, loro-lorone karo lan liyane
wong tuwa.
Anak Crystal pancen nyambung banget karo kesadaran peer
grup. Padha ndhukung lan ngewangi saben liyane ing pesawat subtle.
Iki uga bener, sanajan, saka Indigo Children, nanging
luwih gedhe tinimbang karo kristal. Amarga padha lair
kanthi kesadaran penuh chakra jantung, padha bisa
nyambungake karo kesadaran kelompok lan saluran informa-
tion. Iki sebabe kadang-kadang ora bisa ngomong nganti saiki
babagan papat utawa lima. Padha ora perlu wicara, amarga padha
nampa informasi kanthi cara liya. Iku mung nalika padha miwiti
sosialisasi njaba omah supaya dheweke bisa ngerti
Alesan kanggo wicara langsung karo wong sing ora telepati.
Akeh Crystal Children uga lair kanthi kemampuan psikis liyane,
wiwit saka telekinesis nganti kemampuan maca buku tanpa
mbukak tutup. Padha dikabarake uga bisa marasake wong-
lan nyebabake owahan fisik ing awak liwat
daya pikirane. Nanging, jenis-jenis hadiah iki ora
alasan utama kanggo inkarnasi. Hadiah-hadiah psikis kasebut minangka warisan-
ent ing kabeh manungsa, yen kita mung ngerti carane ngakses, lan
Crystal Children bakal ngajarake kita. Apa sing penting kanggo wong iku
kita nguatake dhéwé lan sinau kanggo ngakses chakra jantung
lan tumindak kanthi kawruh kasadaran lan katresnan.
Sawetara Masalah Ditemokake
dening wong tuwa saka Crystal Children
Peningkatan autisme ing kalangan bocah ing planet iki yaiku salah sawijining
masalah sing gegandhengan karo kedadeyane Anak Kristal. Au-
tistic anak, ing istilah metafisika, anak sing durung
kanthi nada dijupuk ing badan, lan wis milih tetep paling
saka energi ing dimensi sing luwih dhuwur. Mulane padha duwe
sing paling disenengi perhatiane dimensi liyane, lan ora
hubungane apik ing bidang fisik. Biasane iku kuatir lan wedi
sing nyebabake bocah kasebut bisa milih kasebut. Lan luwih akeh
Jiwa-jiwa lembut saka kristal bakal dijenengi ing planet iki,
akeh wong sing dadi trauma karo energi bumi sing
padha nggoleki luwih akeh ing dimensi sing luwih dhuwur.
Nanging anak autis uga guru cinta. Aku wis kerja
karo lan mirsani akeh anak autistik, lan ngluwihi sing dadi-
disebut prilaku masalah, Aku wis ketemu banget maha lan shin-
28
ing jiwa. Perkembangan wicara sing ditundha wis dibahas
lan diterangake ing ndhuwur.
Kathah Kristal uga nandhang kelainan ADD (Attention Deficit Disorder)
nalika lagi tuwuh, amarga ana kreativitas tingkat dhuwur
energi sing nyalurake liwat sistem kasebut. Budaya kita asring ora
ora nyedhiyani saluran utawa stimulasi kanggo kreativitas,
lan wong tuwa bisa perang kanggo fokus energi kasebut rada kreatif
saka cara cilaka.
Crystal Children uga bisa mbuwang tantrums kuat lan dadi ex-
banget manipulative. Iki amarga padha cukup anyar
manifestasi fisik, lan kerep uga bisa diancemake yen kasunyatane
Penciptaan ditindakake dening wong diwasa. Crystal Child minangka daya-
pencipta, lan bakal ngupaya nggawe kasunyatan sing aman lan
nyaman kanggo dheweke. Yen kasunyatane ora, bocah bakal ngupaya
kanggo ngganti kanthi cara liya, kalebu tantrums, manipula-
tion lan ploys daya liyane.
Aku wis kerep metu maneuvered dening Crystal Children ing sandi
kamar therapy dhewe. Iki amarga padha langsung ngerti yen aku
ana sing nganalisa wong-wong mau ing sawetara cara, lan padha golek sing mboseni
lan ora nyenengake. Supaya ora gelem ngoperasikake lan narik gambar
karo aku. (Indigos seneng nggambar lan nuduhake kreativitase).
Kritik, ing sisih liyane, nyebut kreatifitas sing luwih langsung-
ly. Sesi paling manawa aku karo Crystal Child
wiwit karo kula takon dheweke kanggo nindakake tugas tartamtu, dheweke gelem. Dheweke
dheweke wis nyenyak, supaya aku nglakoni apa sing dikarepake. Dheweke sinau kabeh
kristal saya, lan kita rampung ing lantai muter Snap karo
Kartu tarot. Kula kamar kapandeng kaya wis trashed dening whirl-
angin, nanging dheweke seneng banget lan ora gelem bali menyang omah
sing titik. Aku ora ngerti apa sing kedadeyan. Aku mung wis
ditarik dadi kreasi Crystal Child, luwih apik tinimbang muter
game saka analisis serius.
Sawetara Anak-anak Crystal uga ana masalah karo co-ordi-
bangsa lan badan. Kanggo akeh,
yen ana ing awak, lan padha butuh bantuan kanggo rembugan
mekanisme inkarnasi fisik. Tuwane kudu
mbantu wong-wong mau nganggo terapi pekerjaan lan muter, utawa karo kelas
ing kreatifitas lan gerakan awak kayata seni lan tarian.
29
A Story Crystal
Angela yaiku Crystal Child sing umur enem taun. Dheweke salah siji
Crystals sing paling awal kanggo njelma ing planet iki, lan banget
nyawa sing wani. Pionir saka kesadaran anyar.
Ibune nggawa dheweke kanggo ndeleng kula amarga dheweke gelut
karo hiperaktivitas lan ketidakmampuan Angela kanggo pas karo sekolah
regimen. Senadyan bocah sing cerdas sing bisa maca
sadurunge dheweke mulai sekolah. Ibune Angela, Linda, wis pindah
dheweke saka siji sekolah menyang liyane amarga dheweke ora seneng.
Angela milih ibu sing apik. Linda nglakoni perawatan dina-
trep kanggo bocah-bocah, lan wong tuwa sing tresna lan kuwatir. Dheweke
adamant dheweke ora bakal nate putrane ing Ritalin utawa apa wae
obat liyane, lan tansah nggoleki perawatan kesehatan alam paling apik
lan terapi kanggo putriné.
Nanging crita urip Angela menarik, lan nduduhake sawetara
tantangan sing dialami dening Crystal Children lan tuwane. Dheweke
lair pungkasan, ing minggu 38, lan ibuné kudu diindhuksi.
Dheweke minangka bayi kolik, nanging ora biasa. Nanging, nalika
Angela umur sepuluh sasi dheweke mlebu ing rumah sakit
kanggo dina 5 lan kedah operasi cilik. Ing dina kaping papat,
Angela, sing ana ing omah karo pengasuh, duwe kejang. Dheweke
didiagnosa minangka epileptik, nanging kabeh EEG iku wis normal.
Sawise dheweke duwe rata-rata siji penyitaan mal grand seminggu,
sanajan dheweke bisa uga duwe telung dina.
Iku katon yen Angela banget disambung karo ibune, lan
Luwih abot saka pain utawa energi listrik sing ngalami langka-
Riencing ing rumah sakit dikirim menyang Angela lan dheweke ngeculake dheweke
sistem. Kakehan energi sing diwujudake minangka penyitaan. Lan
yen dheweke wis dileksanakake kanthi cara iki, energi mung
katutup ing
Angela pungkasanipun ngeculake seizure, nanging dheweke duwe liyane
siji ing enem taun, nalika dheweke kudu duwe operasi kanggo dheweke
tonsil metu. Maneh energi nyeri banget kanggo sistem dheweke.
Dheweke wis ngeluhake ngelu lan nyenengake banter ing dheweke
sirah wiwit iku, sing katon minangka indikasi kanggo dheweke dheweke
bisa krungu swaraning energi kasebut.
Linda duwe scan otak kanggo mriksa yen ora serius
masalah sing gegayutan karo ngelu Angela. Pemindai
30
iku normal, nanging nuduhake tengkorak Angela relatif gedhé banget,
lan sing ana celah antarane otak lan tengkorak. Obvi-
minangka langkah evolusi, minangka spesies menehi kanggo
kapasitas otak luwih, utawa kanggo tengkorak luwih gedhe kanggo nindakake luwih abot
lan energies luwih gedhe saka badan subtle ing multi-dimensi
dadi.
Aku disaranake Linda yen ngelu Angela bisa dadi
asil saka diet dheweke. Dheweke duwe cenderung ngupayakake barang ajur. Crys-
Tali duwe sistem pencernaan sing sensitif banget, lan kakehan
toxin ing ati Angela bisa uga ngasilake sing terus-terusan
detox headaches.
Sawetara prilaku Angela wewatesan karo autistik. Dheweke seneng
rock saka sisih menyang sisih lan muter, lan dheweke tansah aktif lan
nemokake angel konsentrasi. Nalika dheweke ngandika, ana sing bener
banget energi ing dheweke awak. Nanging dheweke ora autis, dheweke mung
anak sing cerdas lan apik banget. Dheweke uga banget
bossy lan manipulatif. Nanging kaya sing wis dijelasake ing ndhuwur,
haviours sing Crystal Anak digunakake kanggo mesthekake
sukses ing latihan nggawe realita.
Paling wong sing ketemu Angela golek dheweke manis, tresno-
mangan, padhang lan maha, nanging mbebayani. Kanthi terus
nuntut perhatian lan stimulasi. Aku rumangsa yen dheweke wis dewasa
dheweke bakal mapan lan bisa njelajah sapa dheweke lan kanca-
tribune menyang planet luwih jero. Lan aku yakin
ibune sing maha tresna bakal nyedhiyakake safety lan stabilitas dheweke
kabutuhan.
Misi Anak Kristal
Misi utama kabeh Crystal Children yaiku kanggo ngetokake hu-
evolusi manungsa liwat proses pendakian. Padha kene
tangi awake dhewe lan nuduhake kita carane urip ing anyar lan anyar
beda cara. Cukup dening tekan ing nomer signifikan lan terus-
ing energi Crystal, padha mbiyantu kanggo nggampangake owah-owahan
energi planet.
Nanging uga kene kanggo mulang skills urip multi-dimensi lan
pemberdayaan. Crystal Child seneng karo obah
antarane beda dimensi utawa fase realita. Padha ora
ing sembarang cara sing winates ing donya dimensi katelu, sanajan
padha duwe badan lan fungsi ing dimensi katelu
31
kasunyatan. Padha disetel utamane menyang ukuran kaping enem, lan
padha terus nggawa energi kasebut menyang planet.
Iku energi sing luwih alon tinimbang sing umum ing kasunyatan kita. Crys-
Anak-anak mung dadi hiperaktif nalika ora bisa
ngatur aliran energi sing luwih dhuwur. Umumé, sing luwih dhuwur
energi sing ana ing frekuensi, sing luwih alon lan luwih tentrem
dadi. Iki minangka kunci kabeh kanggo ngatur frekuensi sing luwih dhuwur
tenogo. Kanggo mangerteni yen ora perlu cepet-cepet nguber-
ing ngontrol kasunyatan liwat tumindak eksternal ing lingkungan ma-
donya terial. Sing multi-dimensi ngerti sing siji ma-
nipulates kasunyatan saka tingkat sing luwih dhuwur liwat proses
niat lan manifestasi, nanging tansah ana ing Aliran
Will Tinggi.
Dadi, Anak Crystal bakal meh meksa kita alon-alon lan dadi-
Gin kanggo montor energi kaya apa. Kanggo ngerti yen ana akeh
wektu kanggo njelajah lan nggawe lan nemu, lan sing kita lakoni
ora kudu nindakake apa-apa sapunika, kajaba ngidini aliran
energi sing luwih dhuwur kanggo mimpin kita menyang wilayah anyar lan beda pengalaman-
êngg. Lan nyetel tujuan bakal cukup kanggo langsung
aliran energi kasebut menyang saluran sing bakal menehi ganjaran
lan nyenengake.
Pemberdayaan iku bagéan sing perlu kanggo urip multi-dimensi.
Crystal Children ora ngerti yen dheweke ora bisa
korban, utawa lumebu ing drama sing kudu dilakoni ing
peran korban. Padha ngerti carane menehi kekuwatan marang awake dhewe
proses nggawe lan manifestation. Nanging padha nyana
wong tuwane ngerti iki uga. Lan yen tuwane ora co-cre-
mangan karo cinta lan ngormati bakal ana masalah. Begjanipun,
paling Crystal Children milih wong tuwa, biasane Indigos,
sing wis wicaksana kanggo ngerti prinsip-prinsip kasebut.
Lan prinsip sing ndadekake urip iki minangka kamanunggalan
eling. Kristal ngerti kesatuan iki. Padha manggon
iku. Padha aran energi wong liya saben-saben dheweke metu
lawang. Wong-wong mau njupuk cemas lan kaku sing ora dhewe. Padha
aran racun ing lingkungan lan panganan. Lan bakal padha
uga mesthekake yen kita nggawe donya luwih rapi sing luwih rapi
sing bakal luwih nyaman kanggo kabeh kita.
32
Parenting a Crystal Child: The Con-
scious Parenting Process
Crystal Children pengin dadi paren ing cara sing banget
beda karo pola parenting standar.
Kaping pisanan, padha ngupaya dilebokake ing kabeh inkarnasi / preg-
nancy proses saka konsepsi, yen ora sadurunge. Bakal padha-
nyedhiyakake kanthi becik karo tuwane wong tuwane, nggawe tartamtu
njaluk. Ing pengalaman, panjalukan iki biasane kalebu perkara
kayata nyedhot lan pola urip luwih sehat, wiwit
bocah ora iso njelma dadi awak ibu sing beracun
tingkat fisik. Ana uga panjaluk kanggo nglakokaké Child Inner
karya, kanggo ngilangi racun-racun ing tingkat emosional lan mental,
sadurunge frekuensi sing luwih dhuwur Crystal Child bakal aran aman kanggo incar-
nate liwat sepasang wong tuwa.
Crystal Children bakal teka yen diundang lan dikarepake. Nalika aku
nyambut gawe karo ibu sing ngandhut, aku tansah njamin yen diwenehake
bocah menyang alam fisik lan mesthekake yen cinta lan nur-
turing, loro-lorone ing proses pra-lair, lan sakwise. Aku nemokake iku
paling apik kanggo sesambungan karo ibu sabanjure kanggo mesthekake
sing kabeh apik lan ngirimake pesen menyang wong tuwa.
Anak Kristal uga njaluk sing BUKU wong tuwa bisa terlibat
ing proses parenting. Aku wis sawetara pesen takon
sing loro wong tuwane bakal kaparingan kekuwatan ing proses parenting, sing
loro wong tuwane dadi bagean saka nurturing lan sing loro tuwane dadi bagean
saka panyedhiya. Iki ngilangi pola empowering ngendi
bapa sing panyedhiya, nanging ora emosional, lan ibu-ibu
nurtured nanging materially dis Empowered lan gumantung. Ing
Crystal Child ora pengin njupuk pola kasebut. Luwih,
padha pengin pola seimbang lan parenting seimbang.
Padha uga pengin kita dadi luwih seneng ing ceremonial utawa
ritual transit ing urip. Ing wayahe adoh saka pra-lair
Ritual-welase, kita uga melu nggawe Naming Cer-
emonies sing kalebu kulawarga lan kanca-kanca lan ngarahke ing
ngurmati jeneng sing wis dipilih. Lan ya, Crystal
Anak-anak tansah milih jeneng dhewe lan ngirimake iki menyang
wong tuwane ing sawetara cara. Wong tuwane kudu ngrungokake jeneng
tinimbang milih! Minangka Crystal Children tuwuh maneh
bakal uga bisa ngarahake kita marang ritual lan upacara liyane
kanggo kemajuan liwat urip fisik.
33
Macem-macem Kind of Children Crystal
Ana pirang-pirang jeneng sing diwenehake marang grup kasebut
Crystal Children. Jeneng kasebut biasane ngandhut macem-macem
Crystal Children.
Anak-anak Crystal kadhangkala disebut Golden Children. Iki
minangka referensi kanggo kasunyatan bilih piyambakipun kathah inkarnasi ing emas
sinetron evolusi spiritual. Iki tegese padha lair karo
kabeh kawruh lan pangerten saka jiwa maju, lan
kemampuan kanggo dadi apa sing bakal kita sebut
avatar. Avatar iku salah siji sing nyekel status canggih
sciousness kanggo planet. Lan kanthi begitu akeh avatar potensial
kedadeyan, kita bisa yakin manawa bumi bakal langsung lumaku
tingkat sing luwih dhuwur kanthi cepet.
Nanging kristal bisa mlaku luwih saka siji sinar ing wektu, lan akeh
saka wong-wong mau uga mbentuk sinar magenta. Iki minangka seniman,
pujangga, musisi, lan sensitivitas. Padha ing kene utamane kanggo re-
nyambungake manungsa karo kemampuan kreatif. Wong-wong mau bakal mulang kita
sepisan maneh nari, nyanyi, nggawe musik, lan ngrayakake
pengalaman humanness multi-dimensi.
Aku uga nemu kristal, bocah lan diwasa, sing uga
mbukak indigo-violet lan cahya biru-biru. Iki koyone dadi-
sociated karo penyembuhan planet lan nyambungake kanthi luwih dhuwur
angelik dimensi kesadaran. Iku guru
lan healers saka planet.
Temtu, Crystal bisa mbukak kabeh papat sinar kasebut bebarengan-
ously, lan dadi artis, guru lan ahli healer.
Nalika Kristal sing wis ngalami owah-owahan kendaraan sadar-
ness menyang titik sing bisa mbukak ALL sinar sing kagayut
Pengalaman planet bumi, banjur bisa kasebut Rainbow
Crystal beings.
Ana sawetara bocah sing wis lair wis duwe po-
tential dadi Rainbow Crystals. Nanging nganti saiki aku ora ngerti sapa
sing bener mlaku kabeh sinar kasebut. Sampeyan mbokmenawa ora
bisa uga, nanging kanthi kanthi Kristus Kesadaran, iku sawetara-
bab sing kita tambah dadi langkah evolusi sabanjure.
34
Hadiah kanggo Kita: Saiki lan Mangsa
Nalika kita Care lan tiyang sepah kita Crystal Children, kita kudu
kepiye weruh bebungah sing padha nggawa kita.
Padha yaiku mangsa, padha nuduhake kita apa kita dadi lan
hadiah khusus sing bakal menehi kita ngerti sing bisa dadi sing SAIKI,
yen kita milih ngidini energies kanggo mindhah kita langkah sabanjure
ing tahap evolusi.
Dening tekan angka sing signifikan, sing nyepetake
transisi saka Indigo menyang Crystal, utawa awakening spiritual,
saka akeh manungsa sing wis dijenengi ing planet iki.
Lan ora ana watesan umur. Sampeyan bisa 10 utawa 100, lan sampeyan bisa
isih njupuk kauntungan saka gelombang energi Crystal. Liyane lan liyane
wong diwasa lagi diwarisake menyang negara Crystal Child, lan dadi-
teka Crystal Dewasa.
Iki bisa dadi proses sing angel, nanging Crystal Children terus
lan ndhukung kita ing tingkat semangat, kaya kita dijaluk
nyekel lan ndhukung ing tingkat fisik.
Iku ijolane kawicaksanan. Padha nggawa kawicaksanan saka kita
mangsa kanggo nuduhake kita sing dadi. Padha uga
takon kita menehi apa sing padha perlu kawicaksanan kita liwat,
supaya ing kene ing wekdal saiki ing wektu donya.
Punika kemitraan, sesambetan ing salajengipun lan sapisan manunggal
ing wayahe saiki. Lan ing titik iki gegayutan ing Ajaib
Munggah lan evolusi wis kedadeyan. We nggawe New
Bumi lan spesies anyar Human Angel ing pernikahan iki
kepungkur lan mangsa.
Dadi, ngrayakake Crystal utawa
Christed Child minangka pembawa a
hadiah apik kanggo sampeyan!
35
Golden Auras:
Manungsa Angels lan
Multi-Dimensi Kesadaran
Anak Indigo lan Kristal sing
teka ing planet iki sing dikenal minangka Starchil-
dren. Asring, iki amarga jiwa sing luwih dhuwur ing omah
ing lintang-lintang, lan ora ana ing bumi sadurunge.
Dheweke teka ing wektu iki minangka tim tugas khusus
ngewangi Bumi lan pedunungé kanthi transisi lan
rebirth minangka dimensi anyar Bumi anyar.
Nanging nalika makhluk iki katon kaya manungsa biasa, padha
pancen duwe akses menyang akeh potensial manungsa.
Lagi mbukak kanggo sing lagi, luwih cedhak karo pangenalan
asal-usul ilahi lan esensi.
Indigo Anak-anak sing dilahirake ing Indigo nyawa inkarnasi
lan évolusi. Iki tegese padha duwe akses menyang hadiah saka clair-
voyance and healing. Dheweke uga bisa ngakses apa sing bisa
bakal diarani Dimensi Kelima lan Kalima saka Kesadaran,
nalika akeh manungsa duwe akses mung menyang Katelu lan Keempat.
Akses luwih dhuwur iki, bebarengan karo sinar Indigo
hadiah jiwa, tegese Indigos sacara alami luwih cerdas,
luwih sensitif lan luwih clairvoyant. Dheweke uga kreatif, lan
asring bisa ngakses pemikiran kiwa lan tengen kanthi gampang, nggawe
padha kanthi lisan, nanging uga kanthi tèknologi lan mumpuni
petualang.
6
3
Anak Crystal, ing sisih liya, biasane dilahirake
sinar irama inkarnasi lan evolusi. Padha lair ing
Ukuran Keenam Kesadaran, kanthi potensial kanggo
mbukak kanthi cepet kanggo level sakabehe Sang Kristus
Kesadaran, banjur saka ing kana nganti kaping telulas Dimen-
sion kang nggambarake Sadar Kesadaran.
Kanthi peparing lan kabisan kasebut, makhluk Kristal sanget
kuat lan kreatif. Akeh wong nggawa Magenta Emas
sinar, sing ndadekake wong-wong mau nggawe karya, utamane karo
cahya lan swara. Iki minangka manifestasi seni kreatif lan musik-
ing bidang bumi. Wong sing nggawa sinar Indigo-Perak,
uga nduweni wewenang minangka ibu lan dewi planet, lan
nindakake getaran feminine penyembuhan lan nurturing. Iku
ing sinar Red-Gold, ing sisih liya, nggawa maskot vi-
brasi manifestation lan asring pemimpin ing liyane
pangertèn aktif.
Masa depan Crystal Child bakal dikenal minangka Crystal Rainbow
dadi. Iki wis dikembangake kanthi sakabehe telung dimensi Uni-
versus Manungsa, bisa nindakake lan ngirimake kabeh Rays of
inkarnasi lan evolusi ing kolom vibrasi. Ana
yaiku manik-manik Rainbow Crystal sing wis ana ing planet Bumi, nanging padha
durung mbukak potensial.
Bab sing menarik babagan perkembangan evolusi iki, kanggo
wong biasa, yaiku manawa Indigo lan Crystal nggawa
getaran iki menyang planet supaya bisa dibagi karo oth-
ers. Kanthi kehadiran sing banget, dheweke mbantu wong liya pindhah menyang
iki getaran anyar lan mbukak nganti potensial sing lengkap uga.
Hadiah Indigo-Crystal kanggo planet iki minangka karunia evolusi,
lan akses menyang potensial kita, kanggo saben manungsa ing
planet saiki, yen padha milih.
Ing wekdal punika, kathah tiyang ingkang ngidinaken pergeseran utawi tran-
sition ing kothak aura dhewe, wis dipindhah saka
asli Ketiga Dimensi negara kesadaran menyang Indigo
lan banjur negara Crystal, kanthi pitulungan saka bocah-bocah
sing terus geter. Dewasa iki saiki bisa nyekel
Sinar biru ing évolusi ing chakras wolung, lan mbantu
nggawe matriks kanggo nggawe Bumi Anyar. Iki pulsat-
ing cahya emas bisa katon kanthi jelas ing aura dening wong-wong sing duwe
clairvoyance lan kemampuan kanggo ndelok werna auric.
37
Malaikat Manungsa
Salah siji saka peparinge proses transisi iki yaiku manungsa
dadi weruh sing bener-bener: sing dadi roh ing
awak manungsa, lan sing padha, kanthi tembung liya, malaekat ing hu-
wujud manungsa.
Kita wis weruh koneksi kita menyang alam sing luwih dhuwur kanggo
akeh ewu taun, nanging wis tansah felt sing metu manungsa
lan negara materi piye wae nutup kita saka kita angelic inheri-
tance. Kita bakal ngomongake babagan Kekuwatan Kita, ngerti yen
kita duwe akses menyang aspek iki, nanging piye wae
ora cukup bagean sing kita, lan mung bisa diakses ing
meditasi.
Bagean saka alasan iki yaiku yen wujud fisik kita
dikunci dadi Dimensi Ketiga, nanging awake dhewe luwih dhuwur utawa Angelik
iku saka getaran sing luwih becik lan luwih dhuwur lan ana ing omah
ing Ukuran Tinggi. Dadi tansah ana jurang antarane
ing manifestasi materi awak manungsa lan sadar-
nes lan kasunyatan rohani.
Saiki, saiki, kanthi shift vibrational sing planet punika ex-
Periencing, sing diarani kanthi tepat, Bumi lan dheweke
pedunung duwe kesempatan kanggo munggah saka Ketiga
Ukuran saka kesadaran munggah menyang luwih Dimen-
sion. Minangka eling munggah luwih dhuwur, donya rohani
dumadakan, nganti ora ana maneh gap nanging terus
sing diarani Multi-Dimensi Kesadaran.
Ing negara iki, manungsa bisa ngakses mate-
rial lan kasukman kanthi gampang. Ora ana maneh butuh
kanggo meditasi sing kuat, amarga akses menyang alam roh punika
langsung lan bukti. Wong ing negara multi-dimensi
wis ngakses ngarsane malaekat utawa negara, lan ngenali
dhewe minangka makhluk roh utawa malaekat sing uga duwe manungsa
awak lan bisa tumindak ing bidang material minangka materi
makhluk.
Ing titik iki, Pribadi sing luwih dhuwur lan sing luwih murah bisa diarani
wis dicampur, lan manungsa saiki dadi Malaikat Manungsa.
Angel Manungsa terus-terusan nyadari piyambak minangka malaekat-
ic lan kuat lan kreatif. Ora duwe wektu utawa butuh
kanggo hal-hal kaya wedi lan drama korban. Wektu sing luwih apik
38
ngginakaken ing nggawe jenis kasunyatan sing bakal dadi
seneng lan isi.
Akeh Indigo lan Kristal Anak wis meh ing iki
titik kesadaran, yen ora sacara sakabehe, kayata akeh In-
digo-Kristal diwasa sing wis nggawe transisi menyang negara iki.
Iku iki makhluk anyar, bisa ngaku loro manungsa lan an-
gelar warisan, sing bakal nggawe Bumi Anyar.
Wigati nyatakake, ing titik iki, yen perlu
wong-wong sing nggawe transisi menyang kesadaran malaekat
awak dhewe, uga weruh yen penting dadi manungsa lan
kanggo uga diarani dimensi material utawa pesawat. Ing
sedaya titik transisi punika ndamel Surga ing Bumi, lan
ora kanggo ngendhog menyang sawetara negara swarga.
Kanggo Manungsa Angels ana karya sing kudu dilakoni. Nggawe Bumi Anyar
sing bakal nggawa Surga menyang Bumi. Lan wiwit ora ana swarga
akeh panggonan minangka kesadaran, iki Angels Manungsa
kudu bisa nggawa negara dimensi sing luwih dhuwur saka sadar-
ness menyang bumi. Sawise rampung, banjur dadi planet
budaya bakal dirasakake sing bakal ngormati kabeh makhluk minangka manifesta-
temen saka Ilahi Ilahi. Lan budaya iki bakal nggambarake
ngormati kanthi tentrem, harmoni lan kreativitas.
Sifat Multi-Dimensiitas
Nganti bubar bubar, kabeh manungsa lair ing Bumi padha lair
Makhluk sing Dimensi Katelu. Iki tegese padha karo
ing bidang materi utawa dunyo, lan kesadaran kasebut
dikunci dadi Dimensi Ketiga. Padha tumindak ing wiwitan
telung chakras, materi, emosi lan mental.
Ana ngendi spiritualitas, biasane katon minangka sesuatu
njaba utawa liyane saka normal saben dina fungsi.
Dimensi Ketiga yaiku nyadari dheweke minangka dhasar
individu sing kapisah lan unik. Ana rasa nyata saka
kesatuan utawa kesadaran kesadaran sing dadi faktor sing luwih dhuwur ing di-
kesadaran mensional. Amarga saka pamisahan iki,
manungsa wis mbangun sawijining masyarakat sing ora ngerti apa-apa
ing inter connectedness saka djalmo lan tumindak. Lan amarga
iki kurang kesadaran, manungsa wis nggawe planet duka
lan penderitaan, ing ngendi saben wong ora perlu tanggung jawab
kanggo pikirane, perasaan lan tumindak. Wedi ora tahan
39
ing tingkat individu, amarga kurang sumber daya, wis mimpin
greja lan imbalances sing kudu ditangani supaya
nggawe omah planet sing stabil kanggo kabeh manungsa.
Anak Indigo teka kanthi tombol kanggo multi-dimensi-
iku. Padha lair dadi badan Dimensi Katelu, nanging sing
eling iki èfèktif ing Dimensi Papat lan ca-
pable of moving into the Fifth. Nalika gelombang iki saka Indigo con-
sciousness teka ing planet ing 1970s awal, cara
iki dibukak kanggo kabeh manungsa lan planet dhewe kanggo mindhah menyang
Ukuran kaping papat.
Ing tingkat kaping pitu kesadaran, manungsa dadi-
teka ngerti Hukum Universal Salah, utawa dikenal minangka
Nyata Kesadaran. Hukum iki nyatakake yen kita kabeh, kita
kabeh wis disambung lan apa wae sing mengaruhi salah siji saka kita mengaruhi kabeh
saka kita. Indigo Anak mawa kesadaran kasebut ing sedhela-
nes, lan ndadekake dheweke dadi prajurit kanggo akeh panyebab sing bakal
ngobati Bumi lan mungkasi manungsa ngancurake lan ngrusak
lingkungan lan harmonis manungsa liya.
Hukum siji uga nyebabake pangerten ing Indigo dadi-
yen kita kabeh padha, lan ora ana sing luwih gedhe tinimbang apa wae
liyane. Kesadharan kelompok lan kesadaran kelompok yaiku
path kanggo mangsa kanggo manungsa. Kita bakal sinau tumindak co-op-
kanthi cara sing apik lan apik kanggo kabeh yen kita nggawe New
Bumi sing kita kepéngin.
Indigos ngormati bakat lan kemampuan saben individu, nanging
bakat iki ora nggawe sing luwih gedhe tinimbang wong liya.
Lakoné ego lan kapribadhiané dhéwé ora duwé panggonan sing nyata ing urip
saka Indigo.
Nalika kesadaran Indigo mbukak menyang Fifth Dimension,
dadi weruh dhewe minangka panyipta. Kalima Dimensi
kesadaran seneng nggawe. Kabeh sistem kapercayan agama lan
sistem ékonomi ing Bumi saiki dadi Fase Dimensi
senadyan mbentuk kreasi sing ditahan kanthi terus
dhukungan saka formulir pikir kasebut. Padha mbentuk Fase Dimensi
kothak ing saindhenging bumi. Paling gedhe-dimensi beings sing com-
banget ora mangerteni yen pola pikirane lan prilaku kuwi
dikontrol saka level iki.
Nalika kesadaran Indigo mbukak kanggo tingkat iki, ana uga sing
penolakan saka kabeh sistem kapercayan lan eling saka free-
40
Dom kanggo nggawe cara anyar lan alternatif saka pikiran lan dadi-
ing. Wong Indigo njupuk misi planetary creat-
ing lan nggawa cara anyar kanggo mikir lan kanggo Planet
Bumi. Nanging, ing tingkat iki, eling isih ana
karo dualitas saka apik lan ala, sing nemtokake apa jenis
sistem paling apik kanggo Bumi. Langkah sabanjure kanggo eling yaiku
mindhah ngluwihi duality lan dadi dunyo ngendi kabeh katon minangka bagéan
saka sing luwih becik lan kanggo kabecikan sing luwih gedhe.
Negara maju iki dikenal minangka Sixth Dimensional sadar-
ness, lan dhasar saka Anak Christed utawa Anak Magical.
Kabeh Crystal Children lair ing tingkat kesadaran iki. Padha
duwe akses langsung menyang aspek magis lan spiritual saka
sing padha, lan bisa nggabungake bayangan lan nggawe ing
cara sing apik lan nyenengake. Yen ditinggalake dhewe,
es, bakal langsung nggawe planet gaib. Nanging, padha
isih kudu ditangani karo Sadurunge Katelu Dimensi sadar-
nes, lan dheweke perjuangan karo pola lan tindak tanduk sing
padha nemu kene.
Nalika kesadaran Indigo Dewasa nggawe gerakan menyang
Negara kristal utawa kesadaran, dheweke entuk Sixth Dimensional
kesadaran lan biji Sadaréng Kristus. Padha re-
ing babagan eling, minangka anak Christed utawa Magical. Kanthi
iki teka kesadaran saka playfulness gesang, lan muter
saka Roh lumantar manungsa ing planet iki. Banjur kabeh urip
katon minangka gaib lan diberkahi, lan kabeh urip diarahake lan ad-
tindakake liwat karya roh. Ing titik iki,
Derstands prinsip nyerah ing aliran sing luwih gedhe
gelombang evolusi, nalika isih ngleksanakake hak dadi cre-
ator ing tingkat individu.
Kesadaran Crystal, nalika wis diwasa cukup
tingkat, banjur bisa pindhah menyang tingkat Kaping Ketujuh, ngendi
kesadaran mbukak menyang alam misi rohani saka
dadi. Sawijining wong diwasa Crystal utawa Christed ing tingkat iki siap njupuk
ing misi planet minangka operator sing luwih dhuwur dimensi con-
sciousness kanggo wong liya. Karya iki bisa uga nyedhaki pengajaran lan waras-
ing skala agung, utawa mung bisa nggawa energi ing
ing lapangan auric supaya wong bisa ngakses getaran sing luwih dhuwur
ing jalur munggah mandhiri.
Anak Crystal lan Dewasa saiki duweni potensi kanggo mbukak
kanthi tingkat sanga utawa Full of Consciousness Kristus. Iki ing-
corporates ing tingkat Kelapan, utawa tingkat Archetypal, endi be-
41
ing nduweni kontrol penuh babagan crita urip ing bumi, lan
Tingkat kaping sanga, ing ngendi sing tanggung jawab tanggung jawab
stewardship saka Planet Bumi.
Potensi banjur ana kanggo sing terus ing jour-
ney kanggo level kaping pitu, ngendi sing ngakses Solar
Tanggung jawab sistem; tingkat Eleventh, ngendi Galactic
tingkat kesadaran wis diakses lan pungkasane tingkat kaping rolas,
ngendi Gold Ray of Consciousness Universal inaugurates
minangka makhluk sejati. Ing tingkat kaping telu,
nyritakake Master, sing mlebu ing Misteri Ilahi kanthi lengkap
narik ati saka Essence Creative Ilahi.
Leap Evolusi
Minangka bisa dideleng saka diskusi kasebut, Indigo-Crystal
petualangan nggambarake evolusi gedhe kanggo manungsa
spesies. Iki pisanan dadi lompatan gedhe ing kesadaran, sing dibayangke
ing werna aura lan akses menyang lapisan multi-dimensi
saka kesadaran ing individu.
Nanging, apa wujud ing badan halus utawa rohani mesthine
pungkasanipun nggawe dhasar ing bidang fisik utawa Bumi
awak saben individu. Lan pungkasanipun, ing awak fisik
saka planet kasebut. Indigo lan Crystal Anak lan wong diwasa
sawijining bagean integral lan dinamis saka kabudayan évolusi menyang: a
mangsa anyar lan emas.
Tingkat luwih saka kesadaran, kesadaran saka inter connect-
edness saka samubarang kabeh lan kepinginan kanggo empowered lan cre-
Urip urip bakal dadi ciri kabeh manungsa
Planet Bumi.
42
Bagian Loro
The Indigo diwasa
kanggo Crystal pengalaman
Anak Indigo wis dadi bagean utama saka
owah-owahan lan owah-owahan ing planet wiwit 1970s awal.
Ing ngarsane dheweke wis nglayani shift
tingkat sing luwih dhuwur saka dimensi resonansi.
Minangka liyane lan liyane wis incarnated, kemungkinan kanggo wutah
lan owah-owahan ing populasi diwasa Bumi wis cepet mul-
tifold.
Salah siji saka aspèk utama saka misi Indigo yaiku kanggo awake
akeh wong sing bisa nduweni sifat bener minangka Angels of Human.
Iki kerep dilakokake liwat peran minangka sistem busters lan
nolak kanggo nampa apa. Nanging ing tingkat sing luwih alus, Indigos uga
tahan frekuensi utawa eling tartamtu sing dumunung ing
Dimensi kaping papat lan kaping lima. Frekuensi iki, kaya sing diarani
planet iki liwat lapangan sing tambah akeh kaya Indigos
dijadwalaké dadi badan, lan bisa mupangatake manungsa ing planet iki
kanggo tuwuh kanthi eksponen lan lumebu ing tingkat sing luwih dhuwur saka sadar-
nes.
Acara Convergence Harmonic saka 1987, digawe dening pos-
kasebat dening frekuensi wolung energi ingkang sampun dipunlampahi
dening kesadaran Indigo tekan planet iki ing wiwitan
3
4
gelombang 1970.
Iki ora nyatakake yen Indigos tanggung jawab kanggo Har-
monic Convergence. Iki minangka multidimensional, digawe bebarengan
acara, sing nandhani munculé manungsa minangka tanggung jawab
kanggo nasibe dhewe lan masa depan planet. Ing Indigos
awake dhewe isih enom wis ngorganisasi acara kasebut, paling
saka wong-wong mau babagan 17 utawa 18 ing wektu kasebut. Nanging,
sciousness dianakaké lapangan sing diwasa wong diwasa ing path kasukman kanggo
awaken lan mlebu potensinya kanthi luwih cepet tinimbang
tau dianggep bisa tanpa intervensi saka Indigo con-
sciousness.
Mulane Indigo dadi hadiah saka bintang-bintang. Padha teka
saka Pleiades, saka Sirius, saka Arkturus lan akeh liyane
panggonan, nggawa kanthi gelombang sing cepet lan luwih dhuwur
energi jiwa kanggo akselerasi proses evolusi ing Bumi supaya
yen manungsa bisa nyingkirake energi tinimbang pikiran sing negatif
Armageddon sing wis diprogram sadurunge kanggo nyegah massive
Owahan bumi. Program pra-set kasebut bisa diganti karo
liyane bentuk pikiraken formulir lan energi kondusif kanggo mbangun-
ing planet iki dadi wangun sing bakal dadi papan kanggo malaekat manungsa,
makhluk rohani sing kepengin nyekel wangun lan pengalaman materi
materi minangka bagian saka evolusi sing isih ana.
Pangolahan ing sistem tata surya dhewe uga optimal kanggo iki
emergence, minangka pungkasan saka siklus taun 26,000 dikenal minangka pra-
katerangan saka equinoxes bakal teka, uga
mburi kalender Maya lan Mesir. Iki minangka wujud utama
Ngganti titik ing Evolusi bisa diaktifake ing wayahe yen
kahanan kasebut ana ing Planet Bumi.
Misi Indigo kanggo njamin kahanan sing bener lan hu-
mans bakal nampa gelombang sing luwih dhuwur Dimensi nalika ditabuh,
lan ora ngidini kanggo mlebu langsung. Dadi, Indigos wis kerja
banget angel kanggo ngaktifake banjir cahya sing wis mlebu rencana-
lan wiwit 1970s lan 80s. Kawontenanipun wonten ing pundhak kita
dadi faktor enabling. Padha digiring menyang ing lan liwat
malih.
Lan banjur teka Crystal Children ...
Sekitar 1998 gelombang pertama Crystal Children mulai teka.
Iki minangka jiwa sing dimensi antara sing paling dhuwur ing omah
44
ing Ukuran Enem. Padha ngenalaken frekuensi ing Bumi
saka Ukuran Enem. Frekuensi anyar iki minangka karir-
saka frekuensi Love Vibration Love nggawe. Niat iki
kanggo frekuensi anyar iki ngatasi lan mbatalake rasa wedi sing kuat
frekuensi sing paling gedhé ing Bumi. Frekuensi wedi iki
mesthine bakal micu karo skenario Armageddon yen ana
ngiwa kanggo terus antarane manungsa tanpa intervensi.
Frekuensi Daya Katresnan Iki digawa ing Gold Ray, lan
Crystal Children ngenalaken Gold Ray
kanggo planet iki luwih akeh lan luwih akeh. Iki hap-
pence liwat 2000 kanggo 2002 lan terus dadi saiki minangka
liyane lan liyane kasedhiya.
Getaran Cinta tresna banget, lan bakal ngowahi kewan
sing mbukak frekuensi banget kanthi cepet menyang jantung
papan lan banjur nganti kekuwatan sing luwih dhuwur saka Sixth Di-
mension.
Nanging sing siap? Mesthi akeh wong. Ing Indigos
wis nindakake pagawean sing apik, lan wis njabat ing Keempat lan Kalima Di-
jumlah jam cilik, sing nyedhiyakake akeh wong sing lair minangka
biasa Makhluk Ketiga dimensi kanthi cepet mekar lan ngalih menyang
Ukuran kaping papat.
Ora ana owah-owahan ing babagan eling teka ajaran Ascen-
sion lan Body Light. Manungsa padha disiapake kanggo
shift luwih cepet lan signifikan sing bakal kedade nalika
Crystal Children teka ing nomer cekap kanggo mulai accelerat-
ing manungsa menyang lapangan Enam Dimensi saka Gold Ray utawa
Gesang Cinta. Lan saka kono ana ing Kristus utawa ing Kristus
Kesadaran.
Proses iki awake lan cepet pindah wiwit ing 2001, minangka
Pelopor pisanan sing siap wiwit shift cepet. Iku ana
eksperimen kanthi évolusi cepet, lan sing mimpin cara kasebut
nyelehake proses detoxification lan penyembuhan kanthi cepet. Iki
acara diproses akeh ewu taun beracun lan pikiran
pola, lan ngangkat menyang tingkat cinta lan kreativitas anyar.
Nanging ora transit sing gampang, amarga makhluk iki luwih dhuwur,
luwih akeh narik mudhun saka kesadaran kolektif,
(sing isih adoh ing kaping tiga lan Lower)
Dimensi). Dadi, apa sing dideleng ana sing rada er-
ratic swinging antarane dimensi sing nyiptakake ketidakseimbangan lan
45
keprigelan ing jiwa sing wani sing ngarahake dalan. Ing pro-
Cess ora bisa diterusake, amarga Crystal Children nyekel energi lan
ngewangi wong diwasa transisi nemoni level anyar.
Proses transisi iki isih aktif, malah sing wis digawe
transisi isih kudu bisa nampung energi sing anyar iki
frekuensi tumrap gerakan magnetik saka frekuensi ngisor
dianakake dening akeh populasi. Nanging minangka transisi liyane lan liyane,
lan liyane Crystal Children teka, masalah kritis
massa bakal dadi luwih gampang kanggo wong liya nggawe transisi ing
cara sing luwih gampang.
Lunga menyang Transisi: Gejala lan
Perasaan
Indigo kanggo Crystal transisi mangerteni yen wis siap
ninggalake getaran Indigo lan transisi menyang sing luwih dhuwur, utawa Crystal,
tingkat getaran. Proses iki ora ana ing kontrol kontrole kon-
pikiran aneh, utawa otak kiwa, nanging diaktifake dening jiwa. Nalika
nyawa sing nemtokake siap, proses kasebut wiwit. Minangka
Akibaté, akèh wong sing ana ing dalan kasukman durung bisa
wis wiwit transisi, lan sebagéyan, sawetara wong sing nemokake
piyambakipun ngalami transisi mboten saged utamanipun
rohani ing wawasan.
Tombol ing kene yaiku nyawa lan tingkat frekuensi vibrasi. Nalika
sampeyan siap sampeyan bakal transisi, lan minangka liyane lan liyane wong
transisi dadi luwih cepet lan luwih gampang.
Nanging ana sawetara gejala sing bisa dimangerteni wong-
ple ing proses transisi. Iki bakal didhaptar ing kene kanggo mbantu
wong-wong sing arep liwat proses iki kanggo ngerti apa
wis kedadeyan.
Amarga saka intensitas proses, akeh wong sing ngrasa
padha gerah, utawa duwe breakdown, lan akeh golek medical ad-
kosok kanggo penyakit sing ora duwe sumber medis sing jelas. Liyane
ngupaya relief kanthi diwenehi anti-depresan utawa obat penenang,
sing ora duwe efek nyata ing proses kasebut.
Amarga proses kasebut kalebu detoxification kuat lan cleans-
ing tingkat fisik, emosional lan mental, diiringi
asring kanthi kegelisahan, lemes lan depresi, akeh wong mikir
gerah, depresi utawa nduwe ME Ora ana sing bener,
46
lha transisi spiritual sing kuat lan cepet sing panggonan gedhe
kaku ing sumber daya sing kanggo wektu.
Iki minangka gejala transisi sampeyan menyang
Crystal of Human Angel consciousness.
Ana wong sing nggawe transisi kanthi relatif lembut
cara, nanging akeh sing nemu krisis nalika kedadeyan kasebut. Iki
biasane wong-wong sing wis milih kanggo mbukak nganti dhuwur-
er dimensi. Pilihan iki ora digawe kanthi logis kanthi nyoto
pikiran, nanging rodo pilihan jiwa digawe minangka respon kanggo avail-
energi transisi bumi dhéwé. Dadi, kadhangkala
wong ditimbulake dadi owah-owahan psikologis, emosi lan jasmaniah
kanggo sing ora bisa nemokake penjelasan logis. Iki bisa nyebabake
krisis. Pengalaman kula wis sing dokter Orthodox lan psy-
chologists sing banget sethitik bantuan minangka padha ora duwe idea apa
wong wis ngalami. Nalika tes bali negatif,
Anak lanang asring dianggep dadi histeris utawa ungrounded utawa malah
skizofrenia.
Transisi iki kerep ana ing wong-wong sing wis ana ing spiri-
tual lan luwih siap kanggo nangani owah-owahan. Pendhaftaran expe-
Sejatine uga Indigo Anak, ora ketompo
kesadaran spiritual, utamané gampang ngrugekke kanggo spontane-
ous pengalaman transisi utawa terobosan kanggo kesadaran saka
dimensi sing luwih dhuwur. Aku uga kudu nambah manawa nggunakake jenis apa wae
obatan, cukup umum ing kalangan remaja Indigo,
cipitates krisis transisi sadurunge wong wis siap
nangani efek kasebut.
Ing ngisor iki daftar gejala sing dialami ing proses cri-
sis utawa temonan:
• Sensitivitas nemen sing abot banget kanggo wong lan lingkungan. A
wong sing sadurunge wis kerep banget susah lan aktif
ketemu dheweke ora bisa nanggung ing shopping mall utawa liyane crowded
lingkungan.
• Tambah kemampuan psikis lan kesadaran. Iki paling-
sepuluh mrodhuksi kemampuan kanggo meh krungu pikirane batin lan
perasaane wong liya. Iki bisa dadi bingung yen wong mbayang-
yen kabeh wong uga bisa maca pikirane lan perasaane.
Uga sensitivitas banget kanggo energi negatif ing lingkungan-
ments utawa wong, kalebu ora bisa ngendhaleni wong tartamtu
sing sadurunge wis cedhak.
47
• Serangan panik utawa kuatir. Sensitivitas sing tambah iki bisa mimpin
kanggo serangan gupuh utawa serangan kuatir. Iki bisa kedadeyan kapan wae,
sanajan wong wakes munggah ing wayah wengi. Senadyan ora ana sing bener
Alesan kanggo serangan, senadyan wong bakal kerep golek
alesan.
• Pemblokiran utawa spasi. Wong uga bisa nemokake dhewe
zoning metu kanggo wektu sing suwe, mung kepengin njagong lan nglakoni
boten. Iki bisa dadi irritating kanggo wong sing sadurunge
wis banget semangat lan aktif. Iki mung eling ad-
mung kanggo mbuwang wektu luwih akeh ing dimensi sing luwih dhuwur lan kurang
wektu ing dimensi 3rd lan 4th. Terkait karo iki kudu
ngaso lan turu luwih adoh tinimbang sadurunge, lan alon-
ing mudhun.
• Anxiet obsessive babagan manungsa sing bakal rusak (dening pol-
lution, lack of resources, aliens, technology, etc). Iki dadi-
nyebabake kesadaran multi-dimensi bisa ngakses kabeh tingkat
pikiran klompok, kalebu bagean sing ngetokake rasa wedi lan
keprihatinan babagan kelangsungan spesies kasebut. Awit wong iku
asring ngangap babagan kaslametané dhewe, padha cenderung resonate
karo bagean pikiran pikiran utawa bidang morphogenetic.
• Perlu obah kanggo ngerti apa sing kedadeyan. iki
bisa mimpin pikiran dadi overactive lan wong sing wedi
wong-wong mau wis ilang pikiran utawa nandhang lara. Uga wedi
arep madhang lan ora bisa ngatasi urip saben dina
mangsa bisa dirasakake. Maneh, psikolog lan dokter ora bisa
kanggo menehi bantuan.
• Depresi ora ana alesan, utawa ana hubungane karo negara krisis.
Iki asring mung eling ngresiki lapisan lawas saka en-
ergy sing kudu dirilis. Ora perlu proses utawa
relive pengalaman, mung ngidini awak kanggo ngeculake energi.
Duwe sabar karo proses lan ngerti yen bakal lulus.
• pola turu sing disruput, asring muncul nganti kaping telu a
wengi, asring babagan 3am. Maneh iki mung kesadaran adaptasi-
ing siklus anyar kegiatan. Kesadaran luwih asring luwih akeh
aktif ing wayah wengi amarga dimensi ngisor sing sepi ing wektu iki.
• Ngrasakake gelombang energi listrik aneh liwat awak.
Awak Crystal pancen sensitif, lan ngrasa surem lan lu-
gelombang, gelombang kosmik, lan energi saka pusat galaksi.
Asring energi kasebut mbantu ing proses nyusun ulang
48
awak kanggo nindakake energi sing luwih dhuwur. Ngomong saka pengalaman, aku ngerti
carane ora nyaman iki bisa. Nanging awak akhire akrab-
kanca kanggo ngatasi ombak kasebut. Sampeyan bakal nemokake
dadi luwih kuat ing purnama. Cara paling apik kanggo aku
ketemu karo dealing karo fenomena iki kanggo metu lan ngadeg
tanpa alas kaki di tanah dan bayangkan tenaga berlalunya
awakmu lan bumi.
• Sakabehing sensasi fisik lan pengalaman,
biasane sing ana hubungane karo detoksifikasi bisa dirasakake. Awake Crystal
Ora ana racun, nanging ngidini kabeh bisa dilalekake. Nyatane
trick akhire dadi Crystal namung kanggo ngidini kabeh
ngliwati lan nahan apa-apa, negara pokok de-
tachment. Ing tahap iki awak perlu ngeculake taun beracun
sampah, fisik, emosional, utawa mental Pelepasan punika al-
cara liwat awak fisik, sing menehi gejala kasebut
minangka kesel banget, gegandhèngan otot lan sendhang (utamané ing pinggul
lan dhengkul), sirah, (utamané ing pangkal tengkorak), lan
gulu lan pundhak.
• Pusing lan spaciness.Iki amarga sampeyan ana ing dhuwur
negara kesadaran. Sampeyan kudu bisa digunakake kanggo ing iki
tingkat lan tetep diarani bebarengan. Sensasi iki
cenderung nambah karo suar srengenge lan bulan lengkap uga.
• Tambah napsu lan panggolekan. Iki amarga
awak butuh energi kanthi jumlah gedhe kanggo njaga proses kasebut.
• Kemampuan kanggo ndeleng ngluwihi tutupan. Dadi, dadi ngerti
roh, dewa, ETS lan malaikat minangka realita, lan kanggo komunikasi
karo wong-wong mau. Iki bisa dadi ajrih banget yen wong kasebut ora nuduhaké-
tumrap jenis kesadaran dimensi liyane.
Keterampilan Copil kanggo Transisi
Saran paling apik sing bisa aku raosake yaiku kanggo nrima proses lan nindakake
ora nolak. Transisi dhewe wis meh telung
taun. Aku nemokake kunci dadi panampi. Aku terus ngarep-arep arep-arep aku
kanggo tangi siji dina lan rasakna normal maneh. Iku mung nalika aku ac-
cepted Aku bakal ora maneh felt normal minangka aku wis dikenal, aku
luwih bisa ngrasakake rasa nyaman ing papan anyar lan kanggo
ngatasi luwih apik. Banjur sampeyan bisa miwiti kanggo njelajah petualangan utawa
sisih positif saka negara anyar iki.
49
Ing ngisor iki ana sawetara tips kanggo ngatasi transisi
krisis:
• Tetep tentrem karo apa sing kedadeyan ing awakmu. Sampeyan
dadi kristal. Liyane istilah iki yaiku Christed be-
ing, sing nuduhake menyang multidimensi kanthi akses penuh menyang
sangang dimensi, lan mungkin malah telulas. Pengalaman saya iki
titik sing sawetara wong mung mbukak kanggo 5D, liyane go liwat
6D. Yen sampeyan nggawe liwat 6D sampeyan bakal entuk
kesadaran 9D ing jaman iki, yen ora ana ing mangsa sing cedhak banget.
Apa hak istimewa lan berkah!
• Prihatin dhewe lan ndayakake sampeyan. Elinga, minangka
Crystal sing sampeyan duwe imbangan witjaksono saka energi ibu
lan energi bapak. Ing ibu ngandika, nurture dhewe minangka sampeyan
bakal bayi bayi sing anyar, amarga ing kasunyatane sampeyan kuwi. Sampeyan bakal
mbutuhake wektu kanggo tuwuh ing kekuatan lan sinau skills anyar en-
vironment. Kepercayaan penting banget ing kene. Aku nggawe transisi minangka
siji, dhéwé-dhéwé ndhukung ing bisnisku kanthi sethithik banget
sumber daya. Aku wedi yen negara fisikku bakal nyegah
Aku wis entuk manfaat kanggo urip. Nanging aku isih dikepengini
proses, lan isih duwe omah lan aku tansah wis cukup,
senadyan ana sawetara panggilan cedhak.
• Aja njupuk obat apa wae yen sampeyan bisa mbantu. Temenan
yen sampeyan ana ing pengobatan kanggo kesehatan sampeyan kudu
terus. Nanging aja njupuk obat-obatan rekreasi apa wae, iki
bakal nambah proses lan sampeyan bisa ilang metu ana ing
dimensi sing luwih dhuwur. Uga nyoba kanggo ngrampungake tanpa anti-depresi utawa
tranquilizers, sanajan, maneh, yen sampeyan ana ing iki sampeyan bakal perlu
saran medical lan ngirim ora mung mungkasi wong. Path paling apik kanggo
njupuk iku nggunakake obat homeopathic lan naturopathic, lan aku duwe
ketemu sing Essence Kembang uga mbiyantu.
• Hindari akeh lan papan padhet. Aku wis ngrampungake seni
jam mingguan blitz shopping kanggo ngurus kebutuhanku
nalika ora mbuwang banget ing lingkungan tawa lan beracun.
Mboko sithik sampeyan bakal bisa ngidinke liyane lan liyane cahya kanggo
lingkungan kasebut. Tombol kene, mesthine kanggo nyekel dhewe
tentrem lan harmoni supaya banget, sing ora kena kena pengaruh
dening lingkungan, sampeyan bakal mengaruhi lingkungan kanthi positif.
Wong Crystal tansah nyekel lan nggawa energi positif, nanging
sampeyan bakal sinau nggunakake cara sing luar biasa kuat yen sampeyan duwe
entuk imbangan sampeyan lan bisa pindhah ing antarane wong maneh
karo ease.
50
• Tetep diarani lan pusat. Iki bisa dadi tantangan banget
sing ngakoni kesadaran dimensi sing luwih dhuwur. Sampeyan
bakal kerep rasa isin lan diwenehi jarak. Coba gunakake kanthi teliti menyang
aspek fisik lan piwucalan urip. Tombol ing kene bakal dileksanakake
wektu latihan, mlaku-mlaku, pangan lan seni. Aja
nglampahi jam ing ngarep TV utawa ilang ing game komputer. Iki
bakal nganakake kanggo nambah ungroundedness.
• Luangake wektu minangka sampeyan bisa metu ing alam. Sampeyan bakal
golek wektu mbuwang ing udara seger lan sinar matahari bakal ngewangi kekuatan-
en awak anyar. Uga dewa ana kanggo ndhukung pro-
cesses.
• Cukup mangan! Mangan sayuran seger lan woh akeh.
Aku wis diwenehi petunjuk yen beras lan sayuran sing coklat
paling apik panganan kanggo awak anyar iki. Nanging luwih anyar aku duwe
dipindhah menyang iwak seger lan sayuran organik. Aku nemokake diet iki
energizing lan balancing kanggo kula, nanging saben wong sing nggawe
Akhiré, transisi kudu mutusake apa panganan sing paling apik
kanggo badan. Kula saran intuisi yaiku mangan seger lan organik yen
bisa. Ana kurang racun kanggo awak bisa proses. Carane-
tau, ngidini sampeyan ngidoni, aku wis ranged saka calamari kanggo
kue coklat. Iki ora wektu kanggo diet. Awake sampeyan butuh ageng
jumlah nasi kanggo ngamot pangolahan sing dilalekake
sanadyan. Sampeyan malah bisa ngukur bobot, nanging sampeyan kudu nampa
iki minangka bagian transisi.
• Akhire - Ngrayakan transisi sampeyan. Sampeyan dadi Ga-
manungsa laktat, langkah sabanjure ing evolusi manungsa! Sampeyan ngetik
menyang hak sampeyan.
WELCOME HOME, MAN ANGEL!
51
Bagian Loro
Dadi Lighter:
Awak Crystal Dewasa
lan Energi Baru
Sawise wong wis nggawe transisi saka Katelu Di-
kasunyatan mensional liwat negara Indigo lan banjur
kanggo negara Crystal, dheweke bakal nemokake urip sing beda -
ent. Bab iki katulis kanggo mbantu wong-wong sing ana ing
Indigo kanggo transisi Crystal, lan uga sing duwe
rampungake transisi.
Akeh perjuangan kanggo nemokake cara ngatasi cara sing anyar.
Tombol kapisan kanggo mangerteni cara urip kristal iku beda banget-
ent saka cara urip Katelu Katelu lawas, lan sampeyan ora bisa
lunga urip kaya sing sadurunge. Ana owah-owahan tartamtu sing
kudu kelakon nalika sampeyan dadi luwih entheng ing awak, pikiran lan roh. Sampeyan
dadi cahya dhewe, nalika sampeyan nganggep asmarane minangka sadar
sing Angel.
Manungsa manungsa utawa awak Crystal luwih entheng tinimbang manungsa lawas
awak. Deleng lan ngirimake lampu luwih akeh ing jumlah sing luwih dhuwur.
Uga ngirimake frekuensi multi-dimensi anyar kanggo mbantu
liyane kanggo miwiti transisi uga. Nanging nalika kita ngomong "korek"
kita ora kudu tegese. Kathah Kristal Anak lan
Wong diwasa cukup padhet lan beku. Iki tetep padha diarani lan
2
5
kene ing badan. Cahaya iku kemampuan fisik
mbentuk lan nyegah cahya ing frekuensi dhuwur.
Ing bab iki aku bakal ngrembug babagan apa sing bisa ditepungi
Tingkat Fisik, Emosional / Mental lan Spiritual.
Badan Fisik
Ing tingkat iki ana rong aspek sing penting banget
ngramut kesehatan kendaraan fisik. Iki diet lan
latihan. Akeh sing bakal ngomong yen sampeyan ora seneng olahraga,
Nyatane kabeh sing pengin dilakoni yaiku turu. Nanging olahraga bisa mbantu sampeyan
break liwat iki kanggo cara sing luwih seimbang.
DIET: Prinsip mangan ing Energi Anyar yaiku kanggo mangan minangka
cedhak karo sumber cahya sabisa. Iki tegese mangan dhuwur
ing rante panganan. Utamané tanduran panganan banget wiwit tanduran
transmute cahya dadi glukosa kanggo konsumsi manungsa liwat pro-
cess of photosynthesis. Dadi mangan woh lan sayuran, seger lan
Organic yen bisa, luwih bisa dipercaya manawa panganan fisik sampeyan
iku sumber cahya sing apik.
Kita uga wis nemokake yen awak Crystal katon kaya gedhe
menehi hasil protein. Nanging iki mesthine dadi sumber protein nabati yen
kacang buncis, kacang ijo, lentil lan kacang polong. Yen sampeyan latihan
panganan gabungan (ora nyampur protein karo karbohidrat) sampeyan bakal
golek panganan iki cukup gampang kanggo dicerna.
Coba ngilangi saka diet sing panganan sing abot lan
mati ing istilah cahya, kayata diproses lan conve-
panganan. Uga nyegah alkohol, permen, minuman ombenan lan teh
lan kopi. Ngombe akeh banyu resik murni lan tèh Jampi.
Sampeyan bakal nemokake nalika sampeyan dadi luwih apik kanggo Crystal sampeyan
negara, sing kudu nyederhanakake urip lan dietmu bakal ngiyatake.
Sampeyan bakal miwiti seneng mangan ing tingkat sing gampang lan sederhana iki.
Awakmu bakal nanggapi kanthi luwih akeh energi lan luwih
didegaké nalika kahanan energi kaku. Iki
amarga saiki sampeyan bakal duwe kekuatan fisik lan ketahanan
kanggo menehi hasil karo energi frekuensi dhuwur nalika liwat
awak.
Prinsip kesederhanaan uga ditekanake dening Crys-
Anak-anak piyambak ing materi disalurake. Iku uga ndadekake
53
pangertèn kanggo milih makanan miturut etika lan moral princi-
kaya, mung mangan apa sing sampeyan butuhake, lan ora mangan liwat iki
titik. Uga pilih panganan sing ditanam utawa dituku kanthi cara sing kaya mangkene
ing sesuai karo pemahaman sing anyar saka inter-
nes kabeh samubarang kabeh. Coba ngurangi penderitaan lan eksploitasi
ing rantai panganan. Iku bisa dadi gerakan cilik ing bagean sampeyan, nanging
bakal nggawe pola energi sing bisa uga ditrapake.
Living conscious tegese sampeyan sadar kabeh sing sampeyan mangan.
Sadar yen cara iki diprodhuksi lan sadhar babagan cara kasebut
kanggo sampeyan. Nggawe jenis pilihan iki tegese kita kepengin
negara planet lan kabeh makhluk sing urip ing dheweke,
lan kita ngakoni pilihan pribadi kita bisa nggawe prabédan kanggo
kabèh.
PELAKSANAAN: Nggunakake awak fisik ing olah raga uga im-
portant ing negara Crystal. Amarga energi Crystal dadi pow-
tanggung jawab ing tingkat spiritual lan mental / emosi, awak kudu
ditahan lan sehat.
Sampeyan ora bisa manggon ing sirah lan nglampahi urip ing ngarep TV
nyetel utawa komputer. Yen sampeyan nindakake samubarang kabeh, mesthine kudu
seimbang karo latihan fisik.
Yen sampeyan ora ngleksanani awak sampeyan, daya energi Kristal
mindhah liwat sampeyan bakal njamin sampeyan dadi lan tetep diwenehi jarak
lan ora bisa dideleng kanthi kasunyatan.
Aku kerep duwe pitutur marang wong-wong kanggo gawe gaweyan sing sadar kanggo re-
nguripake awak lan miwiti saiki ing urip dhewe.
Sawetara wong nglampahi taun ing negara iki amarga padha
ora weruh yen kabeh sing dibutuhake kanggo nguatake fisik
awak supaya bisa lemah energi Crystal.
Latihan ora kudu rewel utawa diatur, bisa dadi
minangka cahya minangka lumampah utawa nglangi kanggo setengah jam. Nanging kudu
biasa lan konsisten.
Kanggo sing luwih kepenak ing macem-macem latihan, aku
bakal menehi rekomendasi ing ngisor iki:
• Yoga: iki favorit pribadiku dhewe. Yoga banget
cara toning awak lan njamin energi sing apik
napas. Yen sampeyan ngleksanani 20 menit yoga ing dina tangi,
54
sampeyan bakal nemokake prabédan gedhé ing kemampuan kanggo nangani semangat
panjaluk dina.
• Pilates: Luwih saka latihan, uga apik kanggo focussing
energi menyang awak lan dealing karo spaciness.
• Tai Chi: Uga apik kanggo nada lan kaendahan awak, lan kanggo fokus-
nyanyi lan nerusake energi liwat awak.
• Nyawa Nyawa: Iki minangka latihan sing dikembangake dening kanca
saka aku sing Indigo karo ADHD. Iku kalebu ing alam
lan kebak perhatian ing ngendi sampeyan lan apa sing sampeyan weruh. Ing
asas kanggo njupuk jiwo kanggo lumaku lan nggawa awak bebarengan.
Iku ora babagan mindhah jarak gedhe utawa digunakake munggah kringet, nanging
babagan sing saiki ing wektu lan ngisi apa sing wis dialami-
pening watara sampeyan. Dadi ing aliran wektu kasebut. Iki minangka
cara sing apik kanggo mesthekake yen sampeyan tetep fokus ing awak lan sampeyan
dhasar lan kalem.
Badan Emosi / Mental
Nalika kita pindhah luwih jero menyang Energi Baru, kita cara gesang mantan
wis crumbling adoh. Kita dadi weruh sing dadi luwih akeh
kita anggep bakal tansah ana, ora ana maneh. Kita ningali
ing illusions kita dibangun sadurunge kita cara gesang marang, lan kita mov-
ing adoh saka wong-wong mau lan menyang kebebasan.
Nalika nindakake iki, kita kerep ngalami kasus sedih lan mundhut
lunga saka apa sing dadi pusat kanggo urip kita. Lan kita nemu
gejala depresi lan kuatir.
Sacara rinci, kekacoan kabeh watara kita luwih cepet kaya wong sing isih ana
unawakened dadi liyane lan liyane bingung lan wedi.
Sawetara wong Crystal sensitif marang rasa ora bisa ditemtokake, lan bisa
Pick munggah lan kena pengaruh kanthi intensitas kasebut.
We are dilatih dening Roh kanggo ana utawa ing cara anyar.
Iku cara kepercayaan lengkap lan ketergantungan kanggo pituduh Roh
lan jagad angel. Lan cara ngetokake kabutuhan ego
dadi kendhali.
Kita kudu Lungaa lan Gusti Allah, kayadene pangandikane.
55
Iki angel kanggo akeh wong, nanging luwih sampeyan nolak
owahan dadi luwih angel dadi. Luwih sampeyan ngidini
owah-owahan, luwih akeh nggoleki.
Minangka makhluk kristal kita kudu laku kabiasaan lan afirmatif
pikiran sadar. Iki tegese urip ing awakened lan con-
cara scious. Kita kudu ngerti apa sing kita pikirake
lan matur ing sembarang wektu tartamtu lan carane iki mengaruhi loro dhéwé
lan kanca-kanca.
Mulane akeh wong sing urip ing sajroning ati lan nepsu lan nepsu
negara. Crystal ngerteni yen iki ilusi adhedhasar
wedi. Nalika sampeyan ana ing kesadaran sing luwih dhuwur, goleki kanggo nyebut
apa sing sampeyan pancene-tresna, bungah, harmoni lan tentrem. Ayo sampeyan pres-
Padha dadi berkah kanggo saben wong sing ketemu. Ngidini lampu
sing ana ing sampeyan kanggo ngurangi rasa wedi sing ana ing dheweke.
Kanggo nggayuh cara iki kita kudu ngembangake mental lan emo-
Sifat-sifat tujuwan saka menegosi lan kepercayaan sing diisi pikiran lan perasaan.
Mantra pribadhi dhewe dijupuk saka mistik abad pertengahan
Julian saka Norwich, sing tansah negesake Kabeh iku Baik- Kabeh wong-
bakal luwih becik. Iki minangka pitutur sing ora
prakara apa sing kedadeyan, ana rencana sing luwih dhuwur sing bakal bisa kanggo
paling apik. Iku peran kita kanggo ngidini rencana kasebut ora ana prakara
Opo iki.
Elinga uga garis saka Desiderata: Sampeyan anak saka
ing alam semesta, ora kurang saka wit lan lintang, sampeyan duwe hak
dadi kene. Lan manawa ora jelas utawa cetha,
ayat kasebut katon kaya apa.
Tingkat Spiritual
Tantangan kanggo wong Crystal saiki kanggo urip bebener
Spiritualitas Multi-Dimensi.
Kanggo dadi cahya ing ati, pikiran lan roh.
Kanggo dadi cahya ing Energi Baru, sampeyan kudu ngakoni
lan mènèhi istilah karo energi bayangan sing wis ana
saka Manungsa bebarengan. Pengakuan iki uga kudu accom-
disiksa dening karep jero lan tresna loro kanggo sampeyan lan kanggo
liyane.
56
Ndhuweni bayangan dhewe bakal ngijini sampeyan ngerti apa sebabe
ana wedi banget ing donya, lan uga ngerti carane
nyekel bayangan sampeyan kanthi seimbang bisa mbantu nyegah lan mindhah
sing wedi. Saben individu sing mbukak ati kanggo karep
lan gerakan ngluwihi rasa wedi mbantu nambani kesadaran sing luwih gedhe
saka manungsa.
Sawise sampeyan manggon ngluwihi wedi, sampeyan bisa manggon ing saiki lan saiki
saestu nemu daya saking wekdal Saiki. Sampeyan bakal mili
lan ganti karo mili sing luwih gedhe. Lan Crystal yaiku sensi-
tive kanggo shift ing energi, lan dipercaya lan ngidini lan tenan
nggampangake owah-owahan.
Akhire, Crystal sing ngerti kabeh tujuan evolu-
Dina iki kanggo njelajah sapa lan apa sing dadi lan bisa dadi.
WE ARE LIGHT! MANGGIS, MENGGUNAKAN lan GROWING.
Supaya bisa ngalami kasunyatan kudu kreatif
lan playful ing cara kita manggon lan mikir lan sing.
Njelajah potensi kreatif kita bakal dadi petualangan gedhe sabanjure ing
pangembangan Crystal Consciousness!
Anyar diwiwiti Angels Manungsa,
nyebar swiwi lan
ngijini sampeyan kanggo mabur!
57
Bagian Loro
Navigasi
Reaksi Multi-Dimensi:
Tools kanggo Cara anyar of Living
Minangka Crystal Beings liwat proses transisi iki lan
Munggah dadi realita multi-dimensi, lagi ganti
ing badan cahya lan munggah menyang cara urip anyar
lan dadi. Padha dadi multi-dimensi, lan mampu
fungsi ing jumlah sing luwih dhuwur saka kesadharan sadar.
Nalika lagi ngalami tingkat-tingkat anyar, akeh wong-wong mau
nemokake piyambak tanpa piranti kanggo ngatur banget nyata
dilemmas fisik lan emosi sing saben dina saka
break-through dadi urip multi-dimensi. Ora gampang. Ing
wong sing nggawe shift kasebut, kanthi efektif, nulis naskah kasebut
kanggo wong liya. Iki minangka langkah evolusi anyar, lan saben
langkah maju bener-bener bejat lemah anyar.
Ing bab iki, aku bakal nyedhiyakake sawetara alat kanggo ngatur urip saben dina minangka
sing sejatine Crystal.
Jantung punika Kunci
Ing pangertèn sing nyata, chakra jantung kuwi kunci lan gerbang
kanggo multi-dimensi. Yen atine ora mbukak, sampeyan ora bakal
bisa munggah menyang tingkat kesadaran sing luwih dhuwur.
8
5
Tombol telu kanggo mbukak chakra jantung bisa digambarake minangka:
• Follow Passion Panjenengan: Boten ngunci kita metu saka gemerlap
tari saka cahya ditemokake ing dimensi sing luwih dhuwur
tinimbang nganggo cara urip amarga kita tansah
rampung, utawa amarga wis samesthine saka kita.
Nalika kita saestu bebas, kita bisa mangerteni kebebasan kita
lan milih kanggo nyebut dhéwé ing cara sing resonate karo
sing bener.
Amarga akeh kita urip urip, kita kerep perlu
njupuk wektu kanggo nemokake apa karep kita, sadurunge bisa
tindakake mau. Mulane supaya akeh wong sing nempuh metu saka ca-
mundhak lan njupuk wektu maneh kanggo netepake sing lagi lan cara urip.
Bumi Anyar bakal kapenuhan wong sing hasrat nggawe kabungahan!
Nanging iki perlu wektu, lan kita kudu menehi dhasar ing kabeh wektu kita
kudu golek karep lan kabungahan kita lan marasake wounds sing
nyegah kita dadi pribadi sing penting banget.
• Listen to Inner Voice, Intuition Panjenengan: Aku kerep mikir iki
makna bener konsep konsep bali saka dewi, sing
energi feminin. Ing gesang lawas kita, kita diprentah kanggo ngrungokake
kanggo ego kita, karo swara saka wong tuwa. Iki swara marang kita
kanggo nglirwakake kabungahanku lan salaras karo apa sing wis samesthine saka kita, ing
supaya pas lan aman.
Ironis, nalika kita ngrungokake swara batin saka Pribadi Tinggi, kita
tansah aman. Nanging kita kudu sinau maneh skill lan kepercayaan kasebut
skill iki. Nalika kita ngidini swara utama kita dadi pandhuan kita,
acles bakal kelakon. Ing Swasana Inner ana ing jero Dewi. Allow
dheweke bakal mimpin, lan dheweke bakal nuduhake sampeyan tari saka cahya. Banjur
sampeyan ego / rasional dhewe bisa mbangun struktur kanggo ndhukung sampeyan
kasunyatan anyar. Kanggo nindakake iki kita kudu weruh saka isyarat saka dhuwur-
é haké, kanggo aspèk sing luwih dhuwur bakal ngomong karo kita ing impen, liwat
wong liya, buku, kewan utawa acara ing urip kita. Kita kudu
miwiti maca pesen maneh. Sedaya weruh sadar
ripples ing kasunyatan kita sing duwe informasi utawa pesen kanggo kita.
• Nglakoni Prasaja, Toleransi lan Pengertian: sing
kanthi ati sing gampang tansah kepengin ngrungokake wong liya lan un-
derstand sing liyane minangka pangilon ing kasunyatan kita saiki. Yen kita bisa
pindhah amrih, ora percaya lan agresi, menyang panggonan empa-
sampeyan lan pangerten, kita bakal mbukak chakra jantung.
59
Tombol iku kanggo mangerteni yen wong liya minangka aspek sampeyan
lan kasunyatanmu. Cara ngatur lan nanggepi wong liya yaiku
pangerten carane sampeyan nambani dhewe lan kasunyatan. Nalika sampeyan
bisa nambani rasa tresna lan karep, mung
banjur sampeyan bakal bisa nambani wong liya kanthi cara sing padha. Dadi, becik
kanggo sampeyan, lan liyane bakal tindakake.
Ngucapaken Truth Sampeyan, Ladder Kanggo
The Stars
Ngomong bebener iki yaiku fungsi chakra tenggorokan sing sehat. Iki
punika tangga kanggo dimensi sing luwih dhuwur. Iku bakal ngidini kita munggah
negara sing luwih dhuwur saka kesadaran lan nggawe hubungan antarane
jumlah sing luwih dhuwur lan kasunyatan material kita.
Asring swings swasana ati lan mental spaciness sing transisi
wong sing aran, iku asil saka owah-owahan sing cepet antarane dimensi ngendi
ora ana tangga. Kita secara harfiah tiba ing antarane dimensi, lan aran
kesel lan disorientated. Bangunan tangga sing bisa njupuk kita
munggah lan nggawa kita mudhun penting.
Iki uga ana hubungane karo konsep landasan multi-dimensi
kasunyatan. Yen kita ora nganggep dhéwé, kita bisa ilang ing
ngimpi donya sing ora ana cara ngubungake menyang donya materi. Ing
Chakra tenggorokan nggawe jembatan kalima dimensi sing kita butuhake.
Konsep rong tombol ing kene yaiku:
• Emosi Kejujuran lan Keterbukaan: Sinau ngandhani sampeyan
perasaan ... kabeh mau ... ora ana game manipulatif utawa agenda tersembunyi.
Nalika kita dadi luwih karo sentuhan lan atine kita
chakra mbukak kanthi lengkap, ora bakal bisa dimanipulasi
game wae. Wong bakal sacara intuisi mangerteni motivasi kasebut
saka wong liya sing ora perlu dikandhakake.
Disambung karo iki yaiku kesadaran diri. We need to know our sub-
pola pikir manipulasi lan kontrol, lan dadi kekarepan kanggo
ngeculake wong-wong mau kanggo pola lan aliran sing luwih sehat.
Kita kudu dadi kekarepan kanggo ngidinake mukjizat gesang kasebut karo-
metu kudu ngontrol lan meksa pangarepan kita ing wong liya utawa ing
acara.
• Nampa Bebener Wong: Iku penting, kapan
mbangun tangga iki, supaya bisa nampa bebener sing liya karo-
60
metu saka pangadilan. Kita kudu ngrungokake, sing dadi receptive utawa fem-
Aspèk saka tumindak kasebut.
Kanggo tangga iki salah siji kita ora bisa mbangun piyambak. Iku minangka kreasi bareng
proyek. Kita mbangun iki kanggo awake dhewe, nanging kita ngajak wong liya kanggo nuduhake
lan uga mbangun tangga kanggo wong liya.
Kanthi cara iki, kita bisa mupangat kanggo maningkat tingkat kon-
sciousness minangka grup, kang Path of Conscious Evolution.
61
Bagian Tiga
Tinggal Beyond Pahlawan:
Reality Sadar
REASON
C
Salah siji asil utama Transisi Indigo-Crystal,
utawa proses Ascension, wis sing manungsa wis dadi-
gun kanggo awaken ing nomer akeh. Padha wis wiwit re-
alise padha nggawe realita dhewe liwat pikirane
lan kepinginan.
Kanggo dadi sadar lan awake tegese kudu ngerti
apa sampeyan mikir lan apa ing kabeh kaping, wiwit kualitas sampeyan
pikirane bakal nemtokake kualitas kasunyatan.
Manungsa tansah dadi pencipta saka bebener dhewe utawa
kasunyatan. Nanging ing alam semaput utawa sedheng, padha duwe
wis ora ngerti apa sing bener. Padha lali sing lan
apa sing dadi. Utamané, sing padha gawé kreatif ing
bentuk pikir sing bisa dadi kenyataan.
Nalika manungsa narik kawigaten lan dadi sadar, padha
uga dadi weruh sing saiki ora mung tanggung jawab
kanggo kasunyatan dhewe, nanging uga kanggo kasunyatan kolektif sing kita
nggawe saben planet iki. A manungsa sing sadar urip
2
6
karo kesadaran ora mung saka kesejahteraan dhewe, nanging uga
saka manungsa lan planet liyane.
Kesadaran bebarengan
lan Reality Creation:
The Illusion of Paradigm Lama
Manungsa sing manggon ing realita Katelu Dimensi
manggon kanthi eling kasunyatan sing arang banget winates,
lan dibandhingake dadi turu utawa ora sadar. Ning kene
negara padha mbayangno dheweke kapisah, individu asing, lan
ora bisa ndeleng manungsa disambungake ora mung kanggo saben
liyane, nanging kanggo planet sing padha urip.
Saben manungsa urip disambungake menyang saben manungsa liyane
Liwat Kesadaran bebarengan lapangan. Iki dienggo bareng
energi ing ngendi kabeh gagasan lan kepercayaan, past, saiki
lan mangsa, disimpen. Kabeh manungsa duwe akses menyang iki, al-
sanadyan ora kabeh manungsa malah weruh kewujudane. Mung
sing sadar, weruh lan awake manungsa mangertos pow-
nyata kasunyatan saka Kesadaran bebarengan, lan carane re-
Bates kanggo saben kita. Kasunyatan bareng kita digawe liwat
Kesadaran bebarengan. Wong sing sadar lan
awake bisa langsung ngarahake energi lan gagasan
lan liwat Kesadaran bebarengan, kanggo nggampangake
proses Evolusi Sadar or Munggah sing nggawa
owahan ing Planet wektu iki. Kanggo dadi Reality Sadar
nitahake ing wektu iki kudu sakabehe nyadari contri-
bution menyang proses Evolusi Sadar.
ing Paradigma Ketiga dimensi Lama saka Reality, manungsa
urip tanpa samubarang kesadaran Collective Conscious-
nes lan carane nyumbang marang ing macem-macem urip-
kaping.
Manungsa 3D duwe eling banget. Minangka
Asile, sawise sawetara wektu, manungsa bakal lali babagan apa
utawa dheweke wis digawe ing umur mantan. Ing reincarnat-
ed, dheweke bakal mbayangno manawa crita apa wae sing sejatine
padha diajarke bener lan mutlak lan diturunake
saka sumber sing luwih dhuwur.
Nanging, ing efek, manungsa dhewe wis nyiptakake para dewa
lan malaekat lan para pencipta lan panguwasa. Padha
namung aspek kita Kesadaran sing luwih dhuwur sing kita en-
63
counter ing wektu ngimpi Ukuran sing luwih dhuwur saka realita
ngluwihi Dimensi Ketiga. Wong sing mlebu ing
Wektu ngimpi dikawruhi minangka nabi, master lan mulang-
lan ajaranipun dados kitab suci ingkang suci
prophecies lan pengajaran dadi bebener sing suci. Wektu iki,
Manungsa wiwit ngurmati ajaran kasebut lan padha kelalen
padha bisa lumaku ing wektu ngimpi lan nggawa bali bebener
yen padha dikarepake. Wong-wong padha kelangan fakta lan bebener
ajaran kasebut minangka wahyu sing wis ana, lan dheweke dadi macet
ing ajaran lawas lan versi lawas saka realita manungsa kang
padha disebut agama.
Sadhela, akeh manungsa wiwit menehi daya
ajaran kasebut. Padha kelalen sing padha, lan sing padha
nduweni kuwasa ngundang ajaran anyar lan gagasan anyar minangka
padha berkembang.
Manungsa katelu kasadhiya kepepet ing pikirane
wangun, gagasan utawa sistem sing diciptakake nalika mantan.
Wong-wong iki nyebut sistem agama, ekonomi, politik,
tory, filsafat etc, lan padha diijini kanggo ndikte carane
urip bakal dadi. Padha kelalen sing padha digawe iki
formulir, lan bisa ngganti. Nanging,
teka dadi enslaved kanggo wong-wong mau, lan dadi dis disowered lan
ora nyenengake. Iki nalika Starchildren diarani,
kanggo mbantu metu saka gagasan-gagasan lan pikirane
formulir lan ngidini energies lan gagasan anyar.
Salah sijine aspek pikirane disebut agama, yaiku
iku nggawe wangun pikirane global sing kita sebut a Termina-
tion Program. Iki minangka kepercayaan yen ing sawetara titik ing
mangsa, masyarakat manungsa bakal ditindakake kanthi cara kasar.
Ing sawetara cara, iki kalebu karusakan kasar saka
planet iki. Ing sajroning senadyan wong liya,
ing manungsa amarga cara ala lan dosa. Pemutusan iki
Program iki umume ditemtokake ing pungkasan abad ka-20-
tury, lan wiwitan puluh taun kapisan. Periode ngendi
kita saiki.
Starchildren mbantu kita tangi kanthi cepet, njupuk
tanggung jawab kanggo apa sing wis kita digawe, lan kanggo nolak lan re-
nyelehake Program Pembatasan karo apa sing bisa kasebut
a Program Sambungan. Padha mbantu kita kanggo ngeculake kita-
yakin saka drama iki saka karya kita dhewe, lan kanggo miwiti
ngganti karo sesanti Bumi Anyar.
64
Ing ngisor iki minangka pesen sing disalurake sing ditampa
saka Crystal Children babagan switch iki liwat kita nyata-
nggawe:
A Message from the Crystal Children to the Peo-
ple Planet Bumi liwat Celia Fenn
Wong Tuwa ing Planet Bumi,
Kita, Anak-anak Kristal, sing teka ing antaramu kanthi signifikan-
cant nomer. Kita teka mbantu sampeyan nglairake sing anyar
Bumi. Iku wektu. Nanging nalika kita kerja dadi hard kanggo terus lan nggawa
ing energi anyar, sampeyan pengin ngerti energi
dinamika ing Bumi saiki. Supaya akeh sing menang-
der sebabe ora ana sing katon kanggo mindhah maneh, lan ngapa sampeyan aran
dadi kesel lan ora seneng. Sampeyan ora bisa nyambung karo sampeyan
panuntun lan malaekat, lan sampeyan ora ngerti cara kanggo nguripake
apa maneh.
Kita pengin ngerti yen sampeyan sing Lightwork-
ers, lan makhluk-makhluk Indigo-Crystal, kabeh ditanam luar biasa
cepet. Akeh sing wis kabuka dadi multi-dimen-
sional lan awake awake. Wutah iki cepet-
en bisa ngilangi sampeyan, lan kita nganjurake sampeyan ngendheg lan ngaso, ing iki
phase sampeyan ora perlu dadi akeh kanggo tuwuh, minangka dadi
weruh apa sing kedadeyan ing saubengmu.
Ing pesen iki kita arep nerangake apa sing bakal kelakon-
ing Bumi ing wayahe, lan kepriye ing kene kanggo mbantu
sampeyan ing wektu iki. Minangka luwih lan luwih saka kita teka, dadi
luwih gampang kanggo kita lan sampeyan terus energi saka Bumi Anyar.
Programmed to Self-Destruct? Kita pengin ngerti
yen Bumi diprogram kanggo ngancurake diri iki
wektu.
Miturut sapa? Inggih, sampeyan dhewe, sanajan iku kedaden
long ago, lan sampeyan wis mbokmenawa wis lali ing umurmu
lelampahan inkarnasi.
Program sing paling kuat ing wektu iki yaiku
Kristen Armageddon program. Ing Kitab Suci Kristen kasebut
wis medhar wangsit sing bakal ana wektu sing disebut dina
lan banjur bakal ana perang global final sing bakal nggawa gedhe
karusakan, kesulitan, kemiskinan lan pati.
65
Banjur ana program lan kalender liya sing nuduhake
sing iki wektu pungkasan lan manungsa saiki bakal
nandhang karusakan lan pungkasan kekerasan.
Bagéan saka program Kristen lan New Age klebu ar-
saingan planet sing disebut Wormwood utawa Nibiru, sing bakal micu
cataclysm gedhe lan karusakan kanggo manungsa.
Program kasebut kabeh adhedhasar yakin yen manungsa
paling ala lan ajurmumur, lan bakal pungkasane
sirna piyambak. Pungkasane dadi saiki!
Kita, Anak Crystal, pengin ngerti sing iki
program ora kudu dadi kenyataan. Padha ora teka
saka sumber sing luwih dhuwur, padha teka saka dhewe bebarengan
Kesadaran.
Sampeyan pancen kreator dhewe, lan sampeyan duwe
nggawe program kasebut.
Kita, Anak Crystal, wis teka kanggo nuduhake sampeyan wektu
kanggo ngeculake program-program kasebut sing menehi wedi lan ngganti
wong karo program anyar pembaharuan lan rebirth.
Tipe Tiga lan Wujud Pemikiran Perang
Ana telung pitakonan sing arep kita pose lan
rembugan karo sampeyan:
• Sampeyan bisa mangerteni manawa program-program kasebut ditahan
lan ora ana rasa wedi sing bener? Padha ora luwih
saka bentuk pikirane sing wis entuk kawasa dening panganan
energi liwat akeh ewu taun.
• Sampeyan bisa ngerti yen formulir pikirane iki mlaku
lan ngontrol sampeyan?
• Sampeyan bisa ngerti yen sampeyan nggawe formulir pikirane iki
lan sampeyan bisa ngganti mau?
Ing wektu iki, ana perang sing ditawan banget
tingkat ing Kesadaran bebarengan antarane lawas
pamikiran pemutusan, lan pamikiran anyar saka
rebirth lan nganyari maneh.
66
Yen sampeyan wis ngiwa kanggo piranti sampeyan dhewe, sampeyan bakal prob-
wis ngrampungake pambusakan planet saiki.
Nanging ana ing antarané wong-wong sing wis tuwuh lan wiwit mbesuk,
derstand yen iki ora perlu. Lan bantuan kasebut dikirim,
liwat jurus canggih saka Starchildren, sing bakal
mbantu sampeyan nolak frekuensi terminasi sing feed
wedi, lan ngganti karo frekuensi kreatif adhedhasar katresnan.
Bumi Anyar ora kudu dilalekake liwat karusakan
lan wedi, bisa dadi kemajuan sing tentrem ing salah sawijining cara
saka diganti dening liyane. Kita, Anak Crystal,
wis teka kanggo mesthekake yen iki bisa dadi.
Akhir iku ora bisa ditindakake
Saiki, ana akeh manungsa sing awake ing planet iki
sing ngerti yen agama minangka pasukan sing kuat. Agama
tansaya ngubengi manungsa kudu mangerteni sing suci
lan aspèk ngenani urip. Iku wiwit minangka prayaan
urip manungsa lan hubungane karo Nature lan Kabeh sing
Is.
Nanging wektu sing suwe dadi sistem kontrol adhedhasar rasa wedi. Iku
wiwit ngajar sampeyan sing piye wae ala lan ala,
lan urip ing roh luwih becik tinimbang urip ing manungsa
awak. Lan amarga sampeyan wiwit ora puas karo
urip ing bumi, kepingin dadi roh tinimbang. Sampeyan ilang terus
kasunyatan fisik lan material sampeyan wiwit sampeyan uga
ilang kabungahan materi urip. Sampeyan ngijini penyakit lan luwih cendhek
urip, amarga kayekten sampeyan ora pengin ing bumi apa wae
Luwih akeh.
Sampeyan nemokke konsep kayata dosa lan karma kanggo nerangake
kenapa urip memang angel banget lan kenapa sampeyan kepepet
kene, yen luwih seneng dadi roh. Iki sampeyan ditambahake
agama sampeyan, lan dadi bagian saka sistem kepercayaan
babagan apa sampeyan ana kene.
Sampeyan uga wiwit misahake saka planet, lan kanggo ndeleng
planet iki ora ana gunane, amarga iku uga materi, lan minangka panjenengan
ngilangi materi material sampeyan ngremehake Planet lan wiwit
kanggo ndeleng minangka lara lan lunyu lan kudu ditindakake
uga. Lan sampeyan wiwit medhar wangsit pungkasan supaya sampeyan bakal
bakal bebas.
67
Nanging ironi sampeyan ora tau kepepet. Sampeyan pengin dadi
kene, sampeyan mung kelalen nyatane nalika teka ing bumi lan
Dikandhani yen sampeyan cilaka lan carane lara bumi.
Sampeyan wektu kanggo mangerteni crita iki ora bener lan sampeyan ora
kudu ngrasakake ing sistem kapercayan iki.
Mangga dipahami, dear, sing digawe agama lan
kepercayaan agama, lan para malaikat lan makhluk sing luwih dhuwur
nyambut gawe karo sampeyan ora luwih saka aspèk Panjenengan
Menikmati ing kolektif. Iku manifestasi saka kowe
roh.
Nalika sampeyan nyiyapake materi, sampeyan nyambungake karo
Sumber informasi sing paling dhuwur saka Bebarengan Planet
Bumi.
Ngerti Roh tansah hubungan sulit
kanthi manifestasi materi lan materialitas. Roh ora
tansah mangertos pangalamanipun manungsa, lan nalika panjenenganipun de-
cide yen sampeyan pengin bebas saka materi lan planet
dhewe, banjur malaekat bakal nulung sampeyan nyetel skenario iki
ing pikirane supaya bisa dadi kenyataan.
Mulane supaya akeh sing nemokake panuntun lan malaekat
ora nyambung karo kowe dina iki. Rasio sampeyan-
kita saiki ora ngerti apa sing dikarepake manungsa. Iku
nunggu kanggo ndeleng apa sampeyan bakal milih kanggo mandap, minangka origi-
ngrancang, utawa sampeyan bakal milih kanggo terus
program Planet Bumi ing wangun perpanjangan.
Nanging sampeyan kudu milih lan sampeyan kudu nggawe pilihan!
Aspèk sing luwih dhuwur disebut malaikat nunggu KETENTUAN YOUR minangka
kanggo ngendi sampeyan bakal lan apa sing dikarepake kanggo planet sampeyan.
We are kene kanggo nyedhiyani wong sing cukup nggawe pilihan
kanggo terus. Kanthi saben Crystal Child sing lair, an-
voting liyane kanggo kelanjutan wis kedhaftar ing kolektif. Kita
pengin ngerti sampeyan wis lanjutan sing cukup
votes kanggo akehe pemilihan massal kritis. Iki bisa nggawe
dalan menyang Bumi Anyar, sanajan saiki.
Carane Bentuk Pemikiran Nglacak Sampeyan
Program penolakan wis ora bisa diganti amarga
68
Ana cukup Lightworkers lan Indigo-Crystal Children
kene kanggo tetep imbangan.
Nanging kita pengin supaya sampeyan weruh yen sampeyan ora ana,
program-program kasebut isih bisa mbukak sampeyan, padha nggawe tartamtu
emosi lan perasaan sing dirancang kanggo micu kepencut massa lan
pungkasanipun, bunuh diri massal, kaya sing nalika sampeyan minangka manungsa
siap mbukak skenario akhir Armageddon.
Wujud pikiran iki dumunung ing Human Conscious Collective-
nes, lan diwenehi kuwasa saka kana. Sampeyan ora ngerti
saka wong-wong mau ing urip saben dinten, nanging amarga kita kabeh con-
ditemokake liwat klompok utawa Kesadaran Collective, iki
gagasan bakal micu ing subconscious kita kabeh wektu.
Iki asring sumber stress lan nesu lan keputusane
sing akeh wong sing aran wektu iki.
Wong mikir yen ora cukup kanggo kabutuhan, dheweke wedi
penyakit lan pati, padha wedi karo umur, padha perang kanggo njaga
sesambetan lan umumé kesel. Padha rasa
efek saka program mandap minangka ngandika THE END.
Ora, ora AKHIR. Punika nyatane Wiwitan Anyar. Sampeyan kudu
dadi wektu bungah lan prayaan. Nanging kita ngerti
carane dadi akeh sing isih berjuang karo efek saka
program mandapmu.
Nanging aja ngidini program-program iki mbukak sampeyan. Sampeyan kudu dadi
weruh ana mangsa sing beda lan sampeyan bisa nggawe beda
pilihan kanggo SAIKI lan kanggo FUTURE.
We pengin sampeyan ngerti Timur Tengah ana lair-
Panggonan akeh saka pamikiran iki pemutusan, lan
Wétan Tengah terus dadi papan pamikiran kasebut
isih aktif ing pasukan. Akeh sing ngenteni rasa ora nyaman
kanggo Perang Dunia III lan Armageddon pungkasan.
Mangga ngerti sampeyan ora kudu bahan bakar kasunyatan iki. Minangka
luwih akeh wong nggawe pilihan kanggo lanjutan, sing
KELUARAN kanggo konflik Wétan Tengah bakal nyedhak, kaya bakal
konflik kasebut dhewe. Konflik mung perlu amarga
program pamikiran kanggo Armageddon mbutuhake
mangkono.
69
Nggawe Bentuk Pikiran Anyar
Kita, Anak Crystal, kene kanggo mbantu sampeyan nggawe sing anyar
pamikiran energi kasebut adhedhasar kelahiran anyar lan nganyari maneh. Sampeyan bisa
dadi proses sing alon, gumantung carane akeh wong nyekel
energi lan sabaraha Crystal Children lair, nanging bakal
kasil. Wektu kritis wis liwati.
We pengin sampeyan kelingan carane akeh sampeyan tindak liwat tre-
spurt wutah rohani antarane 2000 lan 2003.
Iki wektu nalika akeh sampeyan padha milih
lanjutan kanthi ngapikake dhewe menyang multi-dimensi
fungsi lan tangi kanggo sing sing bener. Iku
uga wektu nalika kita wiwit teka ing nambah angka-
Bersatu ing planet iki kanggo mbantu sampeyan kanthi shift lan kanggo mesthekake
program penerusan kedhaftar lan wiwit mbukak-
ning.
Panjenengan undhang-undhang dibuwang, lan energi terus
kadhaptar. Program penundaan dibatalake dening panjenengan
upaya. Nanging ana ing Kesadaran bebarengan bebarengan
wong-wong sing isih ngumbah energi ku ngobati agama lan
sekte sing isih melu ajaran kasebut.
Sampeyan saiki nganti sampeyan, minangka Lightworkers, lan kita, minangka Crystal
Anak-anak, kanggo ngewangi terus wahyu Bumi Anyar lan
ngewangi proses lair.
Bakal kelakon, nanging mung gumantung marang kita, lan kanthi cepet
kita bisa nyekel sesanti lan ngidini program anyar iki kanggo genera-
mangan ing Kesadaran bebarengan.
Kelanjutan ing tingkat sing luwih dhuwur
Kita uga pengin sampeyan ngerti yen sampeyan sing milih
kanggo skenario lanjutan uga sarujuk kanggo nganyarke
awakmu sing energik menyang tingkat sing luwih dhuwur sing dikenal minangka multi-
dimensi. Akeh sing wis nggawe transisi wis,
lan akeh liyane sing isih kudu liwat proses iki.
Sing wis ditransfer, lan Crystal Chil-
dren, bakal mbantu wong-wong sing isih kudu liwat pro-
cess.
Proses iki nyakup kabeh Past Life / Inner Child
70
wounds lan mbukak wiwitan semangat lapangan kanggo encompass
kabeh chakras thirteen saka Manungsa Manungsa Anyar Christed dadi-
ing, sing dadi manungsa.
Secara bertahap, Bumi bakal isi karo makhluk cahya sing multi-
dimensi Human Angels, weruh sapa lan apa
padha kene. Wong-wong mau bakal urip bebarengan karo ati sing sregep
lan tresna kabeh wong liya. Bakal padha ngurmati bumi
lan nggawe surga kaendahan. Swarga ing Bumi. Sampeyan ora
banget adoh. Ing kasunyatan, iku bakal kawujud ing wektu sampeyan.
Saiki iki wektu angel, kaya mangkono akeh sing nggunake jembatan
loro realita, lan memang, dadi jembatan kanggo anyar nyata-
kanggo wong akeh.
Sing ing bumi sing wis milih ora ngetik reali anyar-
ty bakal mbokmenawa urip kanthi cara normal. Nanging
padha ora bakal bisa bali menyang Bumi, amarga bumi bakal mlebu
mangsa mung nampa Multi-Dimensi Crystal utawa Christed dadi-
ings. Sing ora nggawe transisi bakal diluncurake
kanggo nerusake evolusi ing donya liya ing ngendi
bisa dilanjutake karo Learning Dimensional Katelu. Bumi ora ana
dadi sekolah kanggo Third Dimensionality, yen peran wis rampung.
Bumi wis munggah lan saiki dadi omah emas kanggo Manungsa
Angels. Kasunyatan iki yakin. Kita ngajak sampeyan kerja karo kita
kanggo ngewangi nggawe Bumi Anyar.
Nggawe Bumi Anyar: Pilihan Nyoba kanggo
Kembange lan Lanjutan
Supaya Bumi Anyar lair ing kesadaran kita, kita
kudu ngeculake kapercayan kita yen "kepiye carane. Ora ana sing
ana ing Bumi saiki ora bisa diganti. Miturut kita. Kita mung
kudu ngaku kekuwatan kita minangka kreator kita dhewe ing utawa-
der kanggo miwiti nggawe kasunyatan anyar iki.
Ora bakal kedadeyan. Iku bakal proses alon ing
kang kita bakal bisa ngrampungake keseimbangan sing ilang ing rencana-
et. Langkah-langkah pisanan sing ditindakake kanggo nemokake imbangan kasebut
kanggo ngrampungake Dewi ing antarane kita. Kita temen maujud
sawise ewu taun patriarki lan hirarkis reli-
gion, kita wis ilang rasa lan sapa dheweke. Minangka
dheweke bali ing antarane kita liwat getaran saka Indigo-Violet
Silver Ray, sing ditabuh dening Starchildren, kita wiwit sepisan maneh
kanggo mbukak ruang tengah sing dipimpin dening dewi.
71
Kita dibukak kanggo kalembaban, sharing, nurturing, receptivity lan
tresno tanpo syarat. Kita wiwit ndeleng dhéwé, sepisan manèh,
minangka bagean saka sakabehe, bagean saka kulawarga sing ora mung kita im-
ngeterake kulawarga nuklir, nanging kabeh kulawarga Planetary sing
klebu kewan, wit, tetanduran, iwak, watu, samudra, lan liya-liyane
manungsa. Ing kasunyatan, kabeh iku. Kita weruh sing kita kabeh bagean
ing kesatuan, lan kita wiwit pindhah menyang cinta.
Ing panggonan iki kesadaran kamanunggalan iku minangka sing pisanan
Kristus Kesadaran. Akeh wong sing ngerti
wektu ing ewu taun tugas kanggo planet. Padha nyata-
Dheweke ora mung ana ing kene kanggo nggedhekake awake dhewe, utawa malah
kanggo tuwuh piyambak. Apa sing metu ana eling saka
grup, bareng, lan prasetya kanggo dadi-
awakmu dhewe. Nanging, ing wektu sing padha, prasetya kanggo
kesehatan lan kesejahteraan diri minangka penting kanggo kesehatan
lan uga saka planet iki uga.
Cara urip sing anyar wiwit muncul. A cara urip adhedhasar
ing kesadaran saka tanggung jawab planet. A cara saka
urip adhedhasar urip sing prasaja lan rapi. Urip sing ana
tenang lan tentrem, lan adhedhasar semangat tinimbang ing pasangan-
rialism. A urip ing pangalaman kelimpahan ana
ora diukur manawa sampeyan akeh barang kagem sampeyan bisa
kanggo ngumpulake, nanging kanthi tentrem lan njaba lan
tresnamu sing bisa nggawe ing uripmu. Iku gaya urip
ngluwihi ékonomi, adhedhasar katresnan lan kapercayan.
Saluran ing ngisor iki, ditampa liwat Children Rainbow,
mbantu nemtokake apa cara anyar iki kanggo kita:
Para sedherek, kula,
Siji saka kabungahan lan daya ing wektu iki, amarga saiki kita
nggawa energi anyar sing kuat kanggo planet iki. Punika pow-
er saka Heart, lan minangka Venus transit srengenge, lanang
lan energies wadon campuran menyang prisma cahya Pelangi,
lan kita, Anak-anak Pelangi, mulai ngirangi kekuwatan kita
menyang Kesadaran bebarengan.
Pesen kita prasaja. Sampeyan mbutuhake sampeyan, kita duduh kaldu-
ers lan sadulur, kanggo nggawe shift jero ing cara mikir-
ing, rasa lan urip. Kita pengin sampeyan ngerti yen kita, sing
Starchildren, wis teka ing planet sampeyan ing ombak
inkarnasi wiwit 1970s. Kita wis teka kanggo nuduhake
72
sampeyan carane sampeyan kudu mindhah imbangan lan carane sampeyan kudu
kanggo bali menyang imbangan supaya planet sampeyan bisa bali menyang bal-
ance.
Anak Indigo nuduhake sampeyan carane kaku lan ora fleksibel lan
ajurmumur sampeyan wis dadi. Ing Kristal nuduhake sampeyan carane
ditutup lan ora pati ngerti sampeyan wis dadi, lan kita, Pelangi
bocah-bocah, kene kanggo mulang sampeyan carane mbukak atimu lan
saestu aran jantung gedhe sing ngalahake ing tengah Uni-
ayat. Kanthi saben pulsa sumringah Universe shimmers karo
energies saka Rama / Ibu Gusti, lan saben sampeyan
ditampa gelombang iki emas lan perak salaka. Gelombang iki
energi sing nyenengake yaiku tombol kanggo mbukak jantung sampeyan
bebener lan sapa sing ana.
Tinggal ing Abundance
Manungsa lali carane urip ing kelimpahan. Sampeyan kudu
nyiptakake donya ing ngendi gagasan kaluwihan iku penting
keluwihan. Kita pengin ngerti yen iki ora dadi.
Kelimpahan iku nyawa lan nyawa. Iki ditetepake minangka
kepuasan lan tentrem lan kawruh sing sampeyan bakal al-
cara duwe cukup. Iku minangka negara kepercayaan lan kasaimbangan internal
sing nyebabake imbangan eksternal ing donya materi.
Supaya akeh sing duwe cukup kanggo ketemu kabutuhan, nanging sampeyan
isih ora nyenengake amarga sampeyan aran sampeyan kudu duwe liyane.
Sampeyan kudu duwe cukup kanggo ketemu kepinginan uga.
Nanging sing paling akeh, ing wektu iki,
tegese sampeyan ora ngerti apa kepinginanmu. Sampeyan
mbayangno yen kepinginan ditampa liwat materi manifesta-
lan uga kadhangkala kaya mangkono. Nanging kepinginan yaiku gerakan-
Mentri nyawa menyang eksplorasi diri lan penemuan diri,
ngerti dhewe minangka extension saka Daya Ilahi. Iku pancene
ora nduweni apa-apa karo barang dhuwit utawa barang. Desire is
sing ngulandara roh sing adhedhasar ati sing mbukak.
Sampeyan lagi nganjurake saiki kanggo ngeculake sampeyan kudu gedhe banget
konsumsi bahan lan sinau seni urip sing prasaja.
Lan iki, kanggo sinau kanggo nuduhake sumber daya sampeyan. Kanggo tenan, iki
ora babagan dhuwit, nanging babagan sumber. Lan planet iku
sistem ing ngendi sumber daya kudu diimbangi lan dituduhake dadi
sing kabeh sing manggon ing planet bisa didhukung, minangka Cre-
ator. Iku universal hukum sing planet mung bakal ngidini
73
populasi sing bisa ndhukung. Planet sampeyan bisa ndhukung
saben manungsa, nanging sampeyan dhewe wis nyiptakake kemiskinan lan
penyakit amarga sampeyan ora bisa ngatur sumber daya sampeyan. Sampeyan
wis nutup ati lan wedi, lan wedi marang lair
rakus lan murka. Ing planet iki ana sawetara sing gedhe
kasugihan sing ora bisa digunakake, lan akeh sing manggon
ing pendhudhuk mlarat lan kesusahan. Wektu kanggo tangi lan mbukak
atimu. Ora ana wong kudu urip ing kemiskinan, kita ngulang, sing
planet ndhukung saben wujud gesang sing milih kanggo njelma
kene.
Kita, Anak Pelangi, nggawa energi keseimbangan maneh.
Bebarengan karo sampeyan, kita bakal ngimbangi bumi, segara lan
langit, uga ati manungsa, lan nggawe negara sing bener
kelimpahan maneh.
Kemiskinan utawa Kesederhanaan
Kita sumurup, yen akeh sing ngomong Universe tanpa wates lan
yen sampeyan kabeh kudu nemu kelimpahan gedhe, tegese
kasugihan lan kasenengan gedhe. Iki ora kudu
mangkono. Kabeh peradaban wicaksana sing wis mlaku ing planet sampeyan
wis mangertos perlu kanggo lumaku entheng marang bumi, kanggo
aja kaya kerusakan sithik lan bisa mbagi sumber daya
kabeh makhluk urip. Padha ngerti yèn nalika Uni-
ayat punika tanpa wates ing istilah sing energik, planet kasebut minangka materi sing terhingga
sistem. Nanging wong-wong iku sistem renewing dhewe, lan yen lagi
uga ngatur lan peduli kanggo bakal terus dileksanakake
kabeh sing manggon ing kono.
Prasaja urip ora mlarat. Iku murni kesadaran saka carane
Pancasan sampeyan carane urip lan tumindak ora sejatine pribadi,
nanging mengaruhi kabeh sing ana ing sekitar sampeyan. Yen sampeyan nganggo lan entuk
kanthi wuta, sampeyan ngganggu imbangan kanthi njupuk luwih saka
sampeyan perlu. Liyane bakal kurang saka sing dibutuhake, amarga a
hukum perdamaian planet kanthi permanen wis dilanggar. Yen wong liya
duwe kurang, sampeyan bakal kurang ing sawetara cara, Mungkin emosional
utawa karohanen. Iki kaya ora seimbang nuju nggawe rasa ora saos,
kanggo kabeh pengalaman ora seimbang, kanggo kabeh iku bagean saka rencana-
sistem etika.
We urge sampeyan kanggo miwiti kanggo mikir dhewe minangka planetary citi-
zens, ora mung minangka penghuni negara sampeyan.
Sampeyan bisa uga aran aman lan aman wektu iki, nanging sampeyan ora bakal
dadi saestu supaya kabeh planet bisa ngomong iki bener.
74
Miwiti kanggo ngerti misi sing ditindakake sadurunge
sampeyan lair, dadi steward planet lan kanggo ngurus
planet iki. Coba ing istilah planet, lan ora mung sampeyan
dhewe pribadi-dhewe. Kanggo tenan, mung kanthi weruh
saka planetary well-being sampeyan bisa uga yakin yen sampeyan bakal nggawe
pribadi uga ing kabeh. Kanggo loro sing interlinked, padha
yaiku bagean saka Persatuan sing ana ing antarane samubarang kabeh.
Pathways of Compassion, Beauty and Love
Anak-anak Rainbow teka kanggo mulang sampeyan mlaku ing dalan iki.
Sinau tresna lan nimbang awake dhewe. Manggon kaya sampeyan
sing penting. Cherish lan nurture dhewe, karo apik pangan, ex-
ercise, playful times lan love. Nalika sampeyan ndeleng nilai iki sumringah
ing awak dhewe, sinau kanggo ndeleng ing wong liya. Kabeh sing ngetik
kakuwatan gaib saka jantung universal sing gedhe.
Yen sampeyan ngurmati wong liya, sampeyan bakal ngrasakake kabutuhan lan kabutuhan
perasaan kaya-kaya kaya ngono, amarga pancen lagi wae. Padha
yaiku ungkapan saka atine sing uga ana ing tengah
saka planet sampeyan. Lan sampeyan, sadulur sedhulur lan
sadulur.
Yen sampeyan aran kabutuhan wong liya, gawanen apa sing ana.
Iki bisa dadi bahan, nanging bisa uga mung energi,
ing wektu lan katresnan, utawa berkah kesadaran sampeyan
sing ora bakal nyumbang kanggo nandhang sangsara ing planet iki
liwat nggatekke, wedi utawa rakus. Iku sawijining kesadaran,
kesadaran sing aneh sing ora dhewe dhewe-
ual, nanging siji saka akeh saka ungkapan sing ana ing sajroning gaib
dhasar.
Mung semedi saben dina kepuasan, tentrem, bungah, lan sing
sampeyan perlu ketemu. Ngucapke matur nuwun lan takon sing bakal ngluwihi-
ed kanggo saben manungsa ing planet iki. Banjur manggon ing harmoni, minangka
sing adoh banget kanggo sampeyan, kanthi panjalukan. Nalika sampeyan manggon ing
iki negara kesadaran lan harmoni, sampeyan mlaku ing
dalan kaendahan prasaja, integritas lan katresnan.
Bumi Anyar ana ing Kene, Saiki,
We are the Rainbow Children
Pesen sing padha uga ditampa liwat Hathors, sawijining klompok
saka makluk feminin sing munggah ing Mesir
75
minangka dewi cinta lan kaendahan. Miturut mes-
Sage, bumi saiki siap bali menyang dalan kaendahan
maneh. Padha, nandheske, iki minangka dalan kesederhanaan, lan
resonates karo tentrem rahasia tinimbang nuduhake metu
kelimpahan lan hak istimewa:
We are the beings known as Hathors and we greet you
saiki,
We are race sing ascended to your vibra-
lapangan kanggo mbantu sampeyan ngolah proses dhewe
lan évolusi. Sampeyan bisa nganggep kita minangka sadulur tuwa, amarga ing-
Dadi apa sing dadi. We are part of your family, lan kita
padha bungah-bungah ing samubarang langkah sing sampeyan tindakake ing path munggah.
We offer saran, adhedhasar pengalaman kita dhewe, nanging kita
ngerti pilihan sampeyan kabeh. Sampeyan, nalika manungsa munggah
dadi makhluk multi-dimensi, yaiku sing kudu cre-
mangan path maju. We respect you.
We are kene saiki kanggo mlaku karo makhluk
dikenal minangka Anak Crystal lan wong diwasa, kanggo mbantu dheweke kanthi lengkap
ngandhani peparinge sing dadi.
Topik kita dina iki yaiku bali saka keindahan, keharmonisan lan katresnan
kanggo planet. Kita wis kerja karo manungsa sadurunge kanggo nggawa
Iki kuwalitas menyang kolom vibrational, kanggo kita master
saka cinta lan harmonika energi.
Ing Mesir kuna kita muncul minangka dewi Hator sing
kagungan kaéndahan lan katresnan, lan kita nyambut gawé bebarengan karo Egyp-
Wong tai liwat kerangka iki. Amarga sampeyan dadi
multi-dimensi ascends makhluk, kita kenal sampeyan minangka
padha karo lan sesajen dewa lan dewi ing saben awakmu.
Planet saiki wis siap ngaktifake getaran cinta,
mony lan kaendahan. We work across full vibrational spec-
trum saka alam semesta harmonis iki. Ing wektu iki kita fokus
ing Emas lan Magenta Sinar. Mulane, aku ngajak sampeyan
nggawe kreativitas lan miwiti nggawe getaran
tresna lan kaendahan ing uripmu dhewe. Ngerti sing miturut
hukum resonansi, getaran iki bakal nggedhekake exponen-
tiet kaya liyane lan luwih sampeyan usaha kanggo terus iki ing
lapangan energi pribadi.
76
Sampeyan bisa uga takon, "kepriye nggawe katresnan lan kaendahan? Carane iku
rampung? "
Kita nanggapi kanthi menehi sampeyan mantra harmonik prasaja sing
sampeyan bisa miwiti nganggo. Iku gampang dieling:
Urip urip kanthi Grace, Gratitude, lan Liyana
Iki pancen mbantu sampeyan ngakses getaran cinta lan
kaendahan.
Grace kalebu karep lan pangapunten.Un-
derstand sampeyan kabeh striving kanggo rasa seneng lan kasenengan
ing cara pribadi sampeyan, lan yen wong nguciwani,
dadi cumadhang kanggo ngapura lan nguculake kuciwane. Aja
tumiba ing bebendune. Yen sampeyan nindakake mangkono, aja ngadili dhewe, mung
ngeculake utawa ngeculake nesu kanthi aman lan tanpa rusak
banjur bali menyang dalan cinta lan kaendahan nalika mbukak
sadurunge sampeyan.
Urip urip kanthi syukur. Ngerti saben pengalaman
ngetik lapangan pengalaman iku hadiah saka katresnan. Usaha kanggo ndeleng
kabeh padha nemu, lan goleki hadiah. Aja mlebu
dadi wedi, sing nimbulaké bebendu, frustasi, nyiksa lan nyalahke.
Usaha kudu tetep fokus ing rasa syukur kanggo kabeh sing
dikirim menyang sampeyan. Iku bagean saka sampeyan mbukak menyang luwih tuwa
lan aspèk kaendahan luwih cerah.
Loyalitas minangka tombol liyane kanggo getaran cinta.
Universe iku akeh banget lan murah banget. Sampeyan mung perlu
Deleng langit ing langit kanthi wengi, utawa nyoba ngétung
wedhi ing pasir ing pante, kanggo ngerti kelimpahan iku Universal
hukum. Gunakake sumber daya kanthi bijak lan welas asih lan
matur nuwun, nanging ngerti getaran cinta, pasokan tansah
meets kebutuhan sampeyan. Sampeyan kabeh banget tresna lan Uni-
ayat ndhukung sampeyan.
Pungkasan, kita ngajak sampeyan tresna lan ngurus
bocah. Getaran cinta asih lan bungah minangka
saben jiwa larang mlebu ing wujud manungsa kanggo miwiti
petualangan saka inkarnasi materi. We urge sampeyan kanggo ndeleng
katresnan lan kaendahan ing saben bocah sing diwenehake kanggo planet sampeyan.
Mung nalika sampeyan bisa nindakake iki sampeyan bisa bener ngandika bakal duwe
nemu dalan cinta lan kaendahan. Iku banget cedhak, dear,
senadyan kekuwatan sampeyan ndeleng saiki, sampeyan kudu nggawe sikil kanthi mantep
77
Bagian Tiga
Ora Ana Gesang, Ora Ana Wedi:
mung Love
Beyond Sin & Karma
Sawise awakened kang embraces ing ngisor-
Menenga manawa saben manungsa dadi penemu, kabeh
miwiti mindhah lan ngganti ing persepsi
donya. Ngerti sampeyan lan bisa dadi cre-
ator menehi kunci kanggo ndeleng carane sistem kapercayan kang
koyone ora bisa dipikir-pikir, mung, mung gaweyan utawa pamikiran
formulir sing dadi panguwasa dening ditahan
akeh ewu taun.
Awakened djalmo ngerti kita wis digawe kabeh
sing ana ing planet kita. Kita wis nggawe sistem sys-
tems sing nemtokake lan mbentuk urip kita. Salah siji utami
hadiah saka Starchildren wis kanggo break kita gratis kita be-
sistem lief. Indigo Anak-anak ora duwe rasa tresna, padha percaya
dadi sampah wektu lan energi. Crystal Children ora wedi,
padha ngerti kekuwatan kreatif cinta lan ngerti wedi
dadi khayalan. Minangka energi sing kuat ing planet kasebut
mbantu ngurangi kekuwatan loro sistem kapercayan tetep-
8
7
ing manungsa ing pangawulan lan wedi.
Dosa: Warisan Judeo-Kristen
Keyakinan dosa lan ora pantes, sayangé,
tral utawi keyakinan Kristen tradisional. Kristus piyambak
ngajari dalan katresnan lan pangapunten; nanging ing agama
dikembangake kanthi wekasane ajaran-ajarane, dosa lan rasa syukur
dadi mekanisme kontrol pusat.
Doktrin dosa asli nyatakake yen manungsa asli,
Adam lan Hawa, nglakoni dosa marang Gusti Allah, lan nyebabake
kabeh turune bakal dilahirake ing dosa iki, ora pantes
negara. Urip minangka manungsa bakal ditebus
piyambakipun lan piyambakipun, amargi piyambakipun boten saged nindakaken,
ing dosa, kabeh mau bakal mati. Pati mati
Kristus katon minangka kunci tumrap manungsa.
Ing crita iki sing kita, kita dikunci dadi dosa lan mati,
lan ora ana apa-apa sing bisa dilakoni babagan kajaba yen pangarep-arep yen kita
cukup apik kita bakal pindhah menyang Swarga dadi karo Kristus.
Minangka Indigos mbantu kita awaken, kita nyadari crita iki
digawe amarga kita felt kepepet ing badan materi kita. Kita
kurang ajar tinimbang ing alam roh. We felt unworthy
lan kanthi mangkono diukum dening sawetara cara kanthi diasingake
saka jagad roh.
Kita ora kepengin weruh rencana asli, sing bakal ngenggoni
Bumi karo manungsa sing bakal dadi, ing wektu, Manungsa
Angels. Makhluk iki bisa dadi loro roh
lan materi ing wektu sing padha. Kita wus kelingan,
lous petualangan ing papan lan wektu, kanggo sing kita wis bungah
volunteered. Kita wis sarujuk kanggo mungkasi frekuensi kita lan
dadi materi, banjur mboko sithik mundhak supaya bisa
nggawa cahya lan spiritualitas menyang materi minangka Angels Angels.
Kita kelalen Bumi minangka papan kamulyan sing nggambarake kekuwatan
lan kaendahan saka Nitahake. Kita lali misi kita kanggo nggawa
Langit Bumi. Nalika kita lali, kita felt ditinggalake, lan dadi-
gan percaya crita sing kita dosa lan ora pantes
lan pantes mati.
Nalika Kristus rawuh ing planet iki minangka guru lan penyembuh,
lan kanggo nahan eling sing dikenal kanthi jeneng Kristus
79
Kesadaran, cara kesenengan sing paling disenengi yaiku ngendikane
wong "Dosa-dosamu wis diapura." Kaya ing pangerten yen
kepercaya dosa lan ora pantes, lan kaluputane bakal ngasilake
Penyebab utama penyakit lan penyakit ing manungsa.
Manungsa dirancang kanggo nemu urip materi kanthi free-
dom, sukacita lan syukur. Saben bangunan pengalaman ing
sabanjure, ngasilake petualangan eksplorasi kanggo nyawa /
roh ing. Kunci kanggo manggon cara iki tanpa dam-
wong tuwa, disedhiyakake dening Gusti Yesus nalika ngandika "Apa marang
liyane sing bakal ditindakake tumrap kowe, "lan" tresna sampeyan
pepadhamu minangka dhewe. "Kanthi filsafat kaya mengkono, kepercayaan
dosa ora perlu.
Sin iku konsep sing siap dirilis. Kita siap
ngrampungake sing kita digawe wutuh, sampurna lan lengkap,
lan bisa manggon kanthi kawruh iki ing katresnan lan perdamaian. Kita bisa
ngrampungake pangerten sing ana rencana suci lan
sing kabeh apik minangka Universe mbukak. Kita peran, minangka In-
digo Anak-anak wis nuduhake kita, kanggo mbukak urip kita dhewe lan
dadi paling apik sing bisa dadi. Ngumumake bebungah kita sing divinely-
talenta lan kabisan minangka ekspresi karya roh ing
Bumi.
Angin Manungsa ora perlu dosa. Padha nggoleki rodo
kesempurnaan lan kaendahan ing sajroning ati.
Karma: School Is Over!
Doktrin karma asalé saka filsafat Wétan-
phies, lan dadi populer ing lingkaran Umur Anyar minangka cara
njelasake yen urip dadi angel lan ngapa hal-hal tartamtu
kelakon kanggo wong tartamtu.
Reinkarnasi, nalika wiwitan minangka bagean ajaran Kristen,
wis dawa banget saka doktrin Kristen. Wétan-
ajaran ern banjur ditemokake karo wong sing mlebu
nyathet yen kita minangka makhluk tanpa wates lan langgeng, lan kita urip
kanggo luwih saka siji umur. Malah kita wis akeh
Tidaning urip ing perjalanan panjang kita inkarnasi lan evolusi
liwat wektu lan papan.
Filsafat wétan diikat karo gagasan karma. Nalika
ajaran karma adhedhasar gagasan bal-
ance utawa kaadilan ing Universe, lan gagasan sabab lan
80
efek, dadi kleru menyang yakin yen urip iku gedhe
sekolah lan tujuan reinkarnasi kanggo sinau.
Kaya dosa, filsafat iki disedhiyakake ora pantes. Iku apik
kedaden kanggo kita amarga kita wis ala ing urip kepungkur, lan
perlu sinau pawulangan kita. Yen kita apik, kita sinau
pawulangan lan promosi "kanggo tingkat sing luwih dhuwur. Yen kita ora
sinau pelajaran kita, kita bakal pincang menyang babak terus-terusan
reinkarnasi ing roda karma.
Piwulang iki minangka upaya kanggo mangerteni sifat evo-
lution liwat inkarnasi. Nanging, iki nggawe urip dadi angel
grind, kaya kanggo sekolah, kang nemtokake sukses utawa gagal
kualitas urip.
Sifat evolusi spiritual sing kita lakoni, mesthine tuwuh
lan mbukak saka umur kanggo urip. We do, memang, mbangun
pengalaman lan pengertian padha ing urip sadurunge-
kaping, lan senadyan kita kudu mindhah lan ngganti kita
persepsi.
Iki minangka proses sing maha tresna, lan kita ora bisa dadi sandera kanggo kita
Tindakan sadurunge lan reaksi. Karma sing disebut uga bisa re-
disewakake ing sembarang wektu liwat katresnan. Iku mung mbutuhake katresnan lan
pengampunan kanggo ngeculake tumpukan magnet sing kepungkur,
Rièn bisa uga ana ing kita. Yen kita ora tresna lan ngapura, banjur kita
bakal terus narik energi tartamtu kanggo kita nganti kita re-
nyewakake ditahan ing kita. Awakened Crystal beings understand
sing perlu urip saben dinane sadar, ngetokake kabeh negatif
emosi lan nyekeli kabeh ing katresnan lan pangapuran ing kabeh
kaping. Ide lan perlu kanggo karma ora ana maneh.
The Divine or Creator bukan guru sekolah, lan planet
disebut Bumi ora dadi gedung sekolah kosmik sing ana ing manungsa
bound kanggo learning nganti padha bisa lulus.
Kosmos terus berkembang, lan minangka evolusi
progresses, kita kabeh teka pangerten anyar sing lan
apa kita. Minangka pangerten anyar iki, kita ngidini
kanggo mbentuk lan mbentuk kita dadi makhluk anyar lan beda.
Iki minangka alam evolusi rohani, sing maha lan nyenengake
proses sing bisa ditindakake alon-alon lan liwat cinta.
Karma ora perlu maneh. Iku wektu kanggo ngeculake menyang
kaca sajarah kita.
81
Ing kasunyatan, saiki kita ngerti yen rada lulus lan
arep nang endi wae liya, sensasi evolusi paling gedhe yaiku
manggon ing kene lan nemu Bumi minangka omah anyar kanggo
Angels Human rejuvenated.
Swarga ing Bumi. Minggat karo tetep kene.
Ora ana pelajaran, mung ngalami pengalaman sing digawe
lan supaya kita bisa urip luwih cepet.
Cinta, Pangapunten, Kasetyan: Kekuwatan
Awakened Crystal Being
Tanpa dosa, rasa syukur, rasa wedi lan karma kanggo nahan kita maneh, kita
bebas kanggo nemu urip minangka ngulandara.
Nalika kita dadi Manungsa Angels, kita dadi jelas chan-
nels kanggo operasi roh liwat nyawa ing kita.
Kita mangertos kekuwatan ingkang ageng ingkang sampun dipun tampi
kanggo kita liwat Roh, lan kanthi bantuan Indigo
lan Crystal Children sing wis dadi pembantu kita ing tran-
sition to power.
Cinta iku kunci pisanan. Kawruh sing ana ing Cosmos
jinak lan ndhukung, lan ndhukung kita ing wutah kita lan
unfolding punika liberating. Kita bisa nggawe apa sing kita kepéngin, lan
yen kita njaga saluran sing jelas kanggo Roh, kita bisa nggawe ing kajelasan.
Kita kudu tansah ngelingi prinsip Kesatuan lan Siji-
nes. We are not separate individuals, but part of whole,
lan pilihan lan kepinginan kita kudu nggambarake ora mung kita dhewe
paling dhuwur, nanging uga apik kabeh. Minangka sadar
makhluk-makhluk, sing apik saka planet iki panginten kita kawitan, sing apik
sing ana ing saubenging kita sabanjuré, lan banjur kita pribadi apik.
Pangapunten tetep minangka kunci penting kanggo sadar
urip. Yen kita ana ing pangapurane terus-terusan, banjur
kita ora bakal ngalami emosi negatif saka rasa ngilo,
morse lan sedhih. Kita bakal tanggung jawab marang sapa wae
lan apa sing kita lakoni, nanging kita bakal tansah tumindak ing integritas lan kanggo
paling apik. Nalika tumindak kita dadi motivasi, ana
ora perlu nyekel utawa nggawa dendam, angers lan re-
senthong. Kita sumurup yen kabeh pengalaman kita iku kanggo kita
paling apik, lan kita bisa goleki hadiah lan sih rahmat
kabeh kita nemu lan ngalami liyane. Nalika kita ngeculake
emosi negatif, kita ngeculake muatan magnetik kasebut
82
bakal narik pengalaman sing padha kanggo kita maneh lan maneh.
Kompas kuwi kunci katelu. Iki bisa ditemtokake minangka
toleransi, nuwuhake, pangreten, pangerten lan sesambungan
perasaan. Pangerten kesatuan. Bisa uga kalebu jinis-
Nanging, nanging ora mbutuhake kita dadi rescuer saka wong liya.
Welas asih iku minangka kahanan sing luwih becik tinimbang kabecikan.
Dadi ing rasa tresna iku kudu ing frekuensi katresnan
lan oneness, saka ngendi sampeyan bisa dadi motivasi kanggo tartamtu
tindakan amal lan kebecikan, yen sampeyan kepéngin. Mboten
dhewe ora mbutuhake tindakan luwih saka ngetik menyang iki
getaran lan frekuensi saka Kesatuan lan pangerten sing
kita kabeh bagean saka Salah, nuduhake kita minangka individu-
als. Amarga kita individu, kita bakal dadi beda lan beda-
ferent terus macem-macem panemu lan sikap. Nanging,
tiet, kita siji, lan kita bakal sinau kanggo nggoleki lan nemokake apa
kita bareng karo wong tinimbang ing ngendi kita beda.
Lan, nalika Bumi Anyar munggah, cara anyar saka
urip lan urip.
83
Bagian Tiga
Tari Sakti:
The Skills of Multi-Dimensi
Hubungan-karo-jantung
Salah siji wilayah utama ing ngendi Energi Baru
sing langsung dirasake yaiku area hubungan.
Khusus utamane, sesambetan sing maha cinta antarane wong diwasa, al-
sanadyan kabeh sesambetan ngrasakake Energi Baru lan
dorongan kanggo pindhah menyang arena anyar ruang tengah.
Akeh materi sing aku kumpul ing topik iki wis teka
liwat interaksi karo diwasa Indigo-Kristal ing pungkasan
wolung puluhan lan awal thirties, sing melu nyawa sing mis-
sion lan nggarap maneh ing katresnan, sesambetan lan
seksualitas. Iki makhluk sing pinanggih nemokake sing
cara sing bisa digunakake kanggo nggawe lan tetep hubungan
ora bisa kanggo wong-wong mau. Lagi nyelidiki lan ngalami-
mentingake cara sing luwih anyar kanthi cara ngekspreshasi
bebener ati lan atine.
Reinventing Relationships: Finding the Heart-
panggonan
Sadurunge katon ing cara sing anyar, kita kudu adil
Delengen lan ndeleng hubungan apa bab sadurunge.
4
8
Istilah metafisika, sesambetan, kaya paling akeh aspek liyane
urip ing abad kaping 20, ditindakake saka ngisor
telung chakra.
Iki berarti yen paling sesambetan ana hubungane
dhuwit (Chakra basis), jinis (Sacral Chakra) lan daya (Solar
Plexus Chakra). Apa wae perasaan lan emosi sing digawa
wong bebarengan, padha mesthine kudu padu karo
masalah dhuwit, daya lan jinis ing saben dinane.
Mesthine, iki isih bakal dadi masalah kanggo ombone, minangka
hubungan kasebut diarani, nanging sesambungan ing 21st cen-
Tury uga kudu mlebu ing chakra jantung utawa jantung,
ngendi roh lan jiwa uga dadi bagean saka hubungan-
kapal. Bagian tengah lan penting.
Dhuwit, Jinis lan Daya: Cara Digunakake
Hubungan seksual utami utami, utawi sesambetan ingkang asih,
evitably tegese wong loro sing melu ing sawetara tahapan
wiwit manggon bebarengan. Kudu kanggo closeness lan compan-
Persaingan minangka kebutuhan utama manungsa, sesambetan kang asih
tansah lan bakal terus ndhepake piyambak ing co-
habitat lan kedekatan fisik.
Tradisional, perdagangan wis dadi antarane jinis. Ing
lanang kerja kanggo dhuwit lan wadon cenderung ngarep. Iki
mbisakake kemitraan kanggo nggawe omah lan bisa lan
njaga apa sing dibutuhake. Ing antarane jinis kasebut
kulawarga. Daya wis sacara tradisional ditampa ing
lanang, minangka bagéan saka wangun sosial patriarki hirarkis.
Owahan
Nanging, owah-owahan sosial sing kuat wiwit ing pertengahan 20th
abad ing donya sing dikembangaké,
sumptions babagan sesambetan wis dadi lungse, malah
sanadyan akeh kita isih bisa nyambut gawe kanthi subcon-
tingkat scious.
Revolusi feminis tegese wanita wiwit nggarap-
sisih ngarep minangka norma. Karir wanita lan dual in-
teko saiki wis ditampa. Iki nggawe masalah
ing struktur hubungan tradisional, wiwit wanita
saiki uga panyedhiya dhuwit, lan ing sawetara kasus nyedhiyakake
luwih saka wong. Balance of power saiki wis pindah, minangka
85
kita mindhah adoh saka model hirarkis sing gegandhengan. Ora ana siji
iku pancen manawa babagan jinis iki cocok karo jenis anyar hubungan-
kapal.
Apa sing metu saka transisi iki yaiku kawruh hubungan-
kapal saiki babagan rong wong sing padha karo kemampuan lan
kekuwatan sing utamané kepéngin kepaten lan close-
nes, tinimbang mung dagang ing tingkat fisik.
Cara kanggo entuk iki yaiku lumebu ing ruang tengah, utawa
chakra jantung, minangka lokasi utama hubungan.
Yen wis rampung, banjur tingkat liyane bisa dadi rembugan-
ated miturut kabutuhan saben saperangan individu.
Heartspace lan Komuni
Kangen lan persekutuan yaiku loro istilah sing diwenehake marang aku
dening Archangel Michael sing nemtokake cara anyar sing ana hubungane.
Hubungane kudu dadi utamane ing jantung.
Iki tegese dadi gegandhèngan karo FEELINGS lan bisa
Mènèhi ekspresi iki kanthi cara kreatif lan pinter.
Akeh wong mikir iki tegese bisa komunikasi
lisan. Ing sawetara cara iki bener. Aku wis ngeweruhi wanita
cenderung dadi juru interaksi perasaan sing luwih apik tinimbang
wong lanang. Sepira kerepe aku krungu wanita sing bisa sambat
diskusi long babagan raos karo pacar,
nanging ora karo wong sing penting kanggo wong-wong mau? Apa iki
tegese wong kudu kaya wanita lan ngomong babagan basa
perasaan? Nah, mungkin!
Aku bakal nyedhiyani kabeh sing luwih apik yen kita bisa ngomong
babagan raos ora mung jawaban. Iku mung ngomong, lan
cenderung dadi bunder, sanajan iku ndadekake wong ngerti rumangsa
luwih apik.
Nanging expression NON-VERBAL asring luwih penting
ing njlentrehake perasaan. Mbok menawa wanita saiki kudu sinau
teknik ekspresi non-verbal utawa ati-centered kang
ngidini supaya bisa nyambung karo mitra.
persekutuan
persekutuan iku istilah sing nduweni konotasi agama, yaiku
86
sing ana hubungane karo sakramen patine Sang Kristus lan ritual saka
ing Bangkekan Terakhir. Nanging apa sing diarani Kristus, yaiku sing
kita sinau nggabung karo siji liyane kanthi dadi siji
karo makhluk liyane.
Ing persekutuan religius, siji ngunjuk anggur lan mangan
roti sing makili awak Kristus, lan dadi siji karo
Kristus ing wektu kuwi.
Pawulangan kanggo kita iku kanggo wong liya ing cara sing
kita bisa dadi siji karo wong-wong mau. Kanggo ngerti lan dadi
karo wong-wong mau ing cara sing penjelasan lan crita
ora penting, kanggo ndeleng hak ilate ing wong kasebut utawa dadi-
ing, lan supaya inti padha resonate karo Yours, kanggo aran sing
perasaan kaya intensine sing sampeyan rasakake dhewe, amarga kanthi bener
iku dhewe, utawa pangilon dhewe.
Nalika kita ngerti wong sing wis dipilih kanggo ngandhani
kanggo dadi bagian saka kita, lan apa sing kita deleng punika dhéwé, banjur kita
bisa dadi karep lan tresna karo diri kita dhewe lan banjur karo
wong mau. Saka panggonan iki persekutuan lan pangerten kita
bisa sinau kanggo nyeritakake total panriman saka awak dhewe lan
liyane.
Panrima
Saiki wis dadi penting kanggo bisa tresna lan nrima.
Mung yen sampeyan sakabehe nrima dhewe bakal bisa
kanggo nampa wong sing nyekel pangilon kanggo sampeyan. Yen sampeyan
sampeyan bisa tresna marang sampeyan, sampeyan bakal bisa tresna lan bakal karo
wong-wong mau.
Penerimaan tegese bisa dadi karo wong sing katresnan
lan sih-rahmat, tanpa kudu ngganti utawa nggawe wong
apa-apa liyane saka apa sing ana ing wayahe. Dadi akeh
sesambetan gagal amarga wong bisa ndeleng potensial lan tiba
seneng karo potensial. Iki diikuti frustasi minangka
potensial, kaya sing dideleng, ora bakal bisa diwujudake.
kreatifitas
Ing panggonan iki Komuni lan Panriman,
kapal bakal dadi jero, anget lan kreatif. Ana
ora ana aturan carane kreativitas ditulis, saben pasangan bakal
nemokake cara sing unik lan individu supaya bisa nggedhekake
lan ngasilake wutah minangka asil panriman
87
saka saben liyane.
Aspèk penting saka hubungan Heartspace yaiku
mitra bakal aran awake dhewe supaya bisa dadi
paling apik sing bisa dadi wektu kasebut. Wong-wong bakal ngupayakake ex-
pencet becik kanggo awake dhewe lan sesambetan,
saka panggonan panampa, anugerah lan syukur kanggo
wong sing wis milih nggawe karo wong-wong mau.
Lan saka ing kono ...
Sawise panggonan iki wis dituju, wong-wong prihatin
bisa negosiasi carane hubungane bakal diarani,
carane bakal nimbang daya, carane bakal padha sesambungan seks-
kanca, lan peran apa dhuwit bakal diputer ing sesambungan karo-
gether.
Bab iki bisa ditandhatangani, lan ora dianggep, saka
panggonan respect, caring lan tresna.
Kanggo Heartspace, yen diwenehake, bakal terus nyusup
hubungan karo energi saka tingkat Nyawa lan Roh, en-
saling hubungan tetep dadi panggonan pertumbuhan kreatif lan
katresnan.
Muncul Ke Authenticity: Opening the Heart-
panggonan
Bumi wis sepisan maneh ngalami akselerasi ing dheweke ener-
gy lapangan ing dheweke path pribadi munggah lan évolusi. Kanggo
Kita, minangka manungsa ing Bumi, iki menehi kesempatan liyane
kanggo akselerasi wutah pribadi kita dhewe. Archangel Michael
ndadekke informasi iki babagan bukaan kita Jantung-
panggonan lan berkembang menyang Asli kanggo ngewangi kita iki
wektu. We are preparing to enter into alignment full with our
badan-badan energi anyar lan dadi makhluk-Pusaka Sentral.
Path to Love: Ngalih Mind / Ego
Kompleks lan Hearing Heart Lagi
Kanggo ngidini munculna esensi bener lan
alam asli minangka katresnan lan kreativitas, sampeyan kudu
kanggo ngeculake apa sing tumindak tumrap kesadaran iki. Sing bagean
sampeyan sing pracaya ing wedi lan scarcity lan lack, lan ing aban-
88
donasi lan penolakan lan nyeri.
Iki bagéan saka sampeyan yaiku pikiran rasional lan per-
kompleks sonality, ego. Pikiran rasional sampeyan kudu
sibuk, lan bakal ngeling-eling marang sampeyan kabeh crita wedi
pikiran liyane watara sampeyan, ing televisi, radio, inter-
net lan ing koran ... nganti sampeyan mateni lan miwiti
ngrungokake siaran HATI panjenengan. Atimu bakal dikirim
sampeyan raos tresna, tentrem, tenang, kasetyan lan akrab-
tance. Saiki iki wektu kanggo kempal karo pesen iki. Marang sampeyan
pikiran iku dirancang kanggo mbantu sampeyan ing bumi, ora
kanggo dominasi kasebut. Pikiranmu iku anak sing wedi, atimu dadi
pinter lan maha pinter. Atimu ngucapake kayektene
nyawa. Adoh luwih apik kanggo ngetutake swara jiwa / ati, sing
ngandika karo Roh lan dipandu ing Cinta.
Munculake menyang Rasa lan Keaslian
Nalika sampeyan nggawe saklar iki, sampeyan bakal miwiti KALUBÈRAN liyane
saka THINK. Sampeyan bisa mbayangno iki bakal apik lan
uga kudu. Nanging akeh sing wis repressed aran-
ings wiwit sampeyan anak. Panjenengan tuwane, guru lan
budaya ing umum nyatakake apa sing sampeyan pikirake lan rasakna, lan sampeyan
mateni swara pangrasa asli, atimu, lan re-
dipencet lan mbantah perasaan sing bener. Bebener iki ana-
carane ora bener utawa ditampa dening sing watara sampeyan.
Minangka wong diwasa, akeh sing tundhuk kecanduan; obatan, alco-
hol, nikotin, pangan, televisi, karya, jinis utawa agama. Kabeh
cara nyingkiri perasaan lan keasliane kanggo nguripake perasaan-
ism lan solusi siap-siap wong liya kanggo uripmu.
Nalika sampeyan lagi ngobah swara ati, sampeyan bisa uga duwe
kanggo ngadhepi rasa sengit sing wis ditindakake kanggo akeh
taun. Akeh sing bakal ngalami depresi sing lara lan sedih-
nes nalika sampeyan perjuangan kanggo ngerti apa sampeyan aran cara iki.
Iki minangka perasaan asli, aja nolak utawa ngadili
dhewe. Luwih ngerti sing nyuwun marang sampeyan supaya ngerti-
nemen iki raos banget lawas sing hubungane karo inauthenticity lan kanggo
Mbusak wong mau.
Proses rembugan yaiku liwat pengampunan lan ngijini
munculake kerentanan lan kelembapan ing uripmu.
Pangapunten bakal kelakon nalika sampeyan teka menyang karep, kanggo
sampeyan bakal ngerti carane kita kabeh wis diajarke kanggo ngalih
89
mati atimu lan tindakake pikiran minangka teknik kaslametan.
Wong-wong sing mulang marang usahane nglakokake pemikiran iki
paling apik kanggo mbantu kita dadi nyata lan nyoto. Dadi kita ora bakal
kudu bisa terus angers lan resentment babagan past minangka
kita pindhah menyang iki anyar lan diwenehi wewenang wewenang kanggo
dadi wong sing awake dhewe.
Kerentanan lan Ketenangan: Dadi Nyata
Kita padha diidini nganti percaya yen kita kudu kuwat ing utawa-
der kanggo urip lan entuk katresnan lan panriman. Supaya kita sinau
kanggo nindakake perasaan sing bisa makili kelemahan minangka
kita ngerti. Kita sinau liwat film lan tele-
opera sinetron sing nyenengake nyebabake patah hati, penolakan
lan ninggalake, lan nalika kita nemu bab iki, utawa
mbayangno kita, kita nutup ati kita lan nurse kita angers
lan nyengsarakke.
Nanging swara bener tanpa syarat lan katrangan ngandika
Pranyata iki arupa illusions sing diciptakake, lan mung kudu
mlebu menyang otentik kita kanggo ngalami dukungan
lan kabeh tresna sing ngubengi kita.
Nanging kanggo ngetik iki Heartspace kita kudu gelem dadi vul-
nerable. Kanggo nuduhake wong liya sing bener lan dipercaya
bakal nampa kita. Sanajan wis ditampa,
kang asli lan akting ing integritas bakal ngeculake banget
daya ing psyche sampeyan. Iku bakal ngidini sampeyan saestu aran nyata-
lan tumindak saka papan kekuwatan tinimbang korban.
Muncul saka kerentanan iku tenderness, perasaan sing jero
karep lan pamrih, pangerten dhewe
kerentanan lan liyane, mrodhuksi kaluputan lan kabecikan-
nes lan peduli, ora ketompo apa kahanan. Ning kene
kelembapan bakal muncul pangerten bener saka pengalaman
katresnan ing tengah samubarang kabeh, lan saben pengalaman minangka
hadiah cinta lan bisa urip kaya kuwi, tanpa nesu utawa cilaka.
Tenderness lan kerentanan nyedhiyakake jembatan saka
siji ati marang liyane lan nggawe spasi kanggo enggo bareng lan
wutah.
Bridge kanggo Global Compassion
Sawise sampeyan sinau kanggo nguwasani perasaan sampeyan dhewe
90
keaslian lan penerimaan, sampeyan bakal dipindhah menyang
tingkat sabanjuré. Iki ngendi sampeyan bakal nemu repressed
raos lan sumelang ing Planetary Collective Conscious-
nes. Akeh peteng tukang gawe lan Crystal beings saiki chan-
nerangake sumelang saka kolektif liwat badan ing
supaya mbantu planet kasebut ngeculake emosi kasebut.
Lan saben Lightworker lumebu ing Heartspace dhewe
lan wiwit tumindak kanthi raos motivasi jiwa,
banjur djalmo manungso maneh bakal ngelingi carane tresna.
Sampeyan bakal mandheg urip sampeyan kaya sing saiki, ing gila
scramble kanggo dhuwit, pangenalan lan properti. Sampeyan bakal
sapisan maneh sinau nilai urip manungsa, manungsa lan ani-
mals, tetanduran lan planet dhewe.
Sampeyan bakal ngerti sepira maneh carane terkenal iki
amarga sampeyan bakal bisa ndeleng manawa sampeyan kepiye maneh.
Yen sampeyan ora bisa ngukur worth sampeyan liwat
prestasi lan apa sampeyan nganggo utawa entuk, sampeyan bakal
bakal ngerti sampeyan dadi kendaraan kanggo sing maha, kreatif lan
nuduhake energi saka Soul lan Roh. Sampeyan bakal sepisan maneh
miwiti nresnani, nari, nyanyi, lan bisa dadi ALIVE.
Banjur sampeyan bakal mlebu menyang warisan minangka manungsa
Angel, Roh ing Manungsa.
Tari Sakti: Cara Anyar Nggawe Sakti
lan Loving Relationships kanggo 21st Century
Salah sawijining wilayah sing paling kena pengaruh saka kedadeyane Crystal
Energi lan shift kanggo urip Multi-Dimensi, wis
hubungan intim lan romantis. Akeh wong sing expe-
riencing heartbreak lan pain minangka hubungan long-ngadeg
disintegrate. Utawa padha golek dhewe lan tanpa
partner, senadyan kepinginan tulus dadi ing hubungan kasih-
kapal. Utawa padha mlebu menyang seri hubungan sing mung
ora koyone metu, lan banjur nyerah lan ilang kapentingan
kabeh proses.
Apa sing kedadeyan?
Apa hubungane tekanan kaya mengkono kuwi
91
wektu?
Mesthi iki wektu transisi bakal nalika kita kudu rela-
sing paling apik?
Ya, kita butuh hubungan, lan kita bakal duwe dhukungan
kita kudu, sanajan kadang ora aran kaya. Nanging,
Persaingan minangka salah siji wilayah utama ing ngendi gelombang pasang surut
owah-owahan sing paling intensely felt. Mungkin iki amarga
sing perlu kanggo nyaritakake, supaya bisa ditresnani lan ditampa minangka tombol hu-
wong kudu. Sampeyan wis dadi papan ing ngendi energi lawas kudu
bakal dirilis kanggo ngidinake formulir lan struktur anyar.
Anak Indigo, ing perané minangka sistem busters
wis instrumental ing ngewangi miwiti owah-owahan, lan
Anak-anak Crystal bakal mbantu nggabungake cara-cara anyar babagan hubungan-
ing.
Wonten ing jaman Indigo Anak, kita sampun pindhah saking
masyarakat sing mung nampa lanang / wadon monogamous rela-
tingkah laku ing perkawinan, menyang masyarakat sing luwih disiapake
kanggo nampa macem-macem hubungan. Pentinge
sing perlu diandharake, ora apa jinis utawa kelas utawa lomba wong
karo sapa sing ana hubungane. Iki revolusi sing
wis mbukak munggah pikiran anyar kabeh babagan apa hubungane-
Persaingan, apa tegese kanggo nyaritakake, lan cara kita tumindak
hubungan kita.
Cara-Cara Langka Relasi: Hubungan, Arche-
jinis lan Karma
Ing energi katelu katelu lawas, hubungan romantis
asring adhedhasar daya tarik fisik utawa magnet. Ing
konsep kimia, katresnan ing pandelengan lan akeh ro-
Konsèp-konsèp mèmran sing didhukung déning film-film lan novel-novel sing isih ana
gaya motivasi. Iku kabeh babagan apa sing katon kaya.
Iki diiringi kabeh industri kanggo mesthekake
sampeyan tinggal youthful, slim lan atraktif
njamin sampeyan bakal narik kawigaten pasangan sing cocok. Iki, iki
ndhukung, ana cara alami, lan manungsa paling apik ing-
nglakokake partner lan ngasilake gen sing padha. Inggih, mungkin
mangkono. Nanging hubungan manungsa ora mung babagan reproduksi.
Padha ora perlu. Ana wong cukup ing
planet kanggo ngidini kita wiwit ngowahi sesambetan minangka babagan
babagan liyane saka jinis lan reproduksi.
92
Uga, nalika wong loro ngetik menyang pernikahan konvensional,
Kekuwatan energi archetypal asring banget
meh dipeksa dadi peran sing wis ditemtokake. Akeh wong
sing sumpah bakal ora bakal bisa ngrampungake wong tuwane
marriages, iya mung sing. Kenapa? Amarga senadyan apik inten-
Saliyane iku, peretas arketipe saka sistem perkawinan, dibangun
nganti pirang-pirang taun, cenderung njupuk lan nggawe
kasunyatan. Wong lanang lan wadon padha tandhang gawe dadi panyedhiya
peran, utawa ngetik menyang game daya kanggo ndeleng sing bisa domi-
nate lan sing bakal ngirim. Utawa padha muter metu korban, abuser,
rescuer dramas. Cukup asring, pola drama kasebut ing
model parental.
Pola iki sinau nalika bocah, kaya bocah sing ngati-ati
wong tuwane ing tarian hubungane, lan subcon-
ngrekam scious kabeh rincian kanggo referensi mangsa. Ing Meta-
fisika kita nyebat "Drama Anak Inner" lan isinipun
kabeh masalah sing durung dipungkiri saka pengalaman kulawarga, lan
Muga-muga akeh pengalaman keluarga urip ing endi jiwa
wis muter kabeh peran ing drama kulawarga.
Kita wis sinau kanggo nerangake proses iki peran jiwa minangka karma,
lan kita ngomongke awak dhewe kudu liwat pengalaman iki
kanggo sinau. Partner ing hubungan kasebut katon minangka
mirsani masalah kita, lan kita bisa nyinkronake
Apa wae sing bisa ditindakake kanggo kita. Kita mbokmenawa mung
minangka rajutan reinkarnasi kanggo terus nganggo piranti sup-
nindakake sinau.
Nanging salah sawijining hal sing diduweni Indigo lan Crystal
punika karma minangka konsep ingkang sampun dipuntingali.
KARMA KANGGURU, KELUAR, OVER, THROUGH!
Iki ora ateges sampeyan wis lulus sekolah karma
dadi sing wicaksana. Mbok menawa tegese ora ana
kaya mengkono. Iku mung sistem liyane manungsa ing-
vented kanggo bantuan kanggo nerangake apa kabeh sistem liyane padha
wis nemokake, kalebu sistem sing disebut perkawinan, yaiku
ora nyaman lan kudu ditahan lan kerja ing lan
katindakake liwat.
Nalika kita lumebu ing negara Crystal, kita miwiti mangertos re-
lationships babagan kemitraan kreatif. Iku kira-kira
ikatan jiwa, ngalami diri lan dhiri minangka liyane,
93
lan nggawe bareng. Padha ora penjara, lan ora tau
Wedjangane dadi. Iku babagan raos, bisa dituduhake
lan nyinkronake spektrum lengkap perasaan lan karo
wong liya. Iki bisa ditindakake ing paramèter
Hubungane pasangan ibu lan keluarga, nanging ana akeh
cara liya sing bisa uga digali lan dinikmati.
Hubungan Multi-Dimensi
Bentuk anyar kemitraan beda banget. Padha
adhedhasar kritéria lan kabutuhan sing beda, lan diputer metu
cara liyane. Nalika kita dadi luwih gampang karo Crystal
negara, kita bakal dadi luwih adoh karo anyar iki
jinis hubungan.
• Resonansi Jiwa tinimbang Tarikan Fisik
Wong bakal kepincut siji-sijine ing multi-dimen-
tingkat sional utawa jiwa, tinimbang fisik. Fisik
bakal isih dadi bagian saka hubungan Crystal, nanging ora bakal
fokus utama maneh.
Liyane lan luwih akeh wong sing ngupaya nyawa. Apa wae
keyakinan kita bisa terus manawa ana utawa ora ana jiwa sing ana,
ora ana sing kepéngin jero ing akèh wong nyampur
energies karo jiwa sing cocog. Lan ing tingkat saka
nyawa sing kudu ana resonansi lan kompatibilitas.
Iki ora ateges yen mitra bakal setuju saben-
bab. Ing kasunyatan, yen hubungan kasebut mbokmenawa ora
karya. Luwih bakal ana imbangan persetujuan sing sehat
lan disagreement.
Wong kristal beroperasi saka jantung, lan bakal tansah al-
kurang partner sing dadi persis sing utawa apa dheweke.
Padha ora perlu ngganti wong utawa nggawe wong bet-
ter utawa nylametake utawa nyedhiyakake kanggo wong-wong mau. Bakal padha bareng
wong-wong mau lan ndhukung wong-wong mau ing ngulandara wutah lan
eksploitasi dhewe, lan nyengkuyung padha bali. Ana bakal
dadi mbisakake lan kebebasan sing bakal ngaktifake saben partner
kanggo tuwuh lan mekar dadi potensimu lengkap ing
hubungan.
• Kemitraan Planet:
94
Iki minangka fenomena sing saya suwe saya weruh
taun-taun, utamane ing Indigos ing taun twenties lan awal
pitung puluh. Hubungané asring trans-global utawa bidang-
tary.
Kanthi akses sing gampang, saiki kita kudu menyang Internet lan kanggo
perjalanan udara, kita wis dadi warga global. Saiki kita njupuk air-
pesawat saka bawana menyang benua kaya sing kita gunakake kanggo njupuk bis
ngubengi kutha. Kita bisa ngirim e-mail sing dijawab karo-
ing menit utawa jam, tinimbang nulis huruf sing arep
njupuk minggu. Kita bisa ngubungake planet iki. Minangka
kabeh wong Crystal ngerti, kabeh energi sing ditresnani dikirim
planet iki nggawe web cinta lan kabungahan sing mung bisa
duwe asil positif ing jangka panjang.
Iku dadi cukup normal kanggo wong kanggo sumber jiwo part-
ners saka bawana lan negara liyane. Mantra liyane
Internet kuwi kemampuan kanggo ngirimake raos lan uga
gagasan lan konsep. Maneh, kabeh wong kristal ngerti bisa trans-
mitos jantung liwat Internet. Internet yaiku
sistem saraf kanggo planet sing ngirim pesen minangka
impulses lampu liwat chip kristal silikon / kristal. Wis dadi
extension saka sumber daya manungsa kanggo nemokake resonan
nyawa karo sapa gunane.
• Kesetaraan ing Partnership: Keamanan Balance
Ing hubungan multi-dimensi penting kanggo tetep
imbangan antarane mitra. Ana perlu kom-
nyawisake kesetaraan ing sesambetan. Pola hubungan lawas
dominasi, kontrol lan lampiran kudu dirilis.
Yen salah siji partner dominasi utawa kontrol liyane, banjur im-
keseimbangan digawe sing bakal ngrusak hubungan. An-
ger bakal njedhul lan bakal ora ana outlet kanggo ekspresi, awit
bakal dianggep minangka pola hubungan kasebut. Ing
hubungan Crystal, saben mitra sadar
Mesthekake manawa dheweke ora kuwat utawa ora
nggedhekake liyane. Luwih, padha golek cara kanggo nguatake-
ing awake dhewe lan pasangan kanthi cara positif.
Nalika ora ana dominasi siji, liyane, lan ana
sing mbiyantu wong liya, mula ora ana rea-
putra kanggo persetujuan seeking prilaku sing dadi bagean banget
saka sesambungan energi lawas, ngendi siji partner terus
95
nyuwun persetujuan saka liyane. Ana perlu-
nes utawa wedi, mung panriman lan katresnan.
Yen sesambungane wis rampung, mesthine kudu golek-
nes, supaya ora dilalekake,
tapan. Malah sesambungan resonansi jiwa bisa mungkasi nalika
pasangan kasebut saling njaba utawa nemokake kebutuhan kanggo njelajah
sing ana ing cara liya lan pituduh. Paling apik
aja dilalekake, saéngga saben mitra tuwuh dadi anyar
lan energi sing beda. Ngidini rasa sedih sing dirasa nalika
sing pungkasan, nanging uga antisipasi minangka anyar
wiwit. Sanajan ana sing wektu aloneness, minangka
kita nyetel kanggo wong anyar kita dadi.
• Ngidini Spektrum Penuh Perasaan
Iki bakal mbokmenawa minangka salah sawijining sing paling angel kanggo kita
kanggo rembugan ing mangsa ngarep. Supaya akeh kita pracaya rela-
Kanca iku salah siji sing tansah positif, seneng lan
bungah. Ing ngendi wong liya tansah nggawe sampeyan aran
apik babagan awak dhewe. Nanging, ing negara multi-dimensi,
lationships babagan eksplorasi diri lan pertumbuhan. Panjenengan part-
sampeyan uga kudu nggugat sampeyan supaya mbantu sampeyan tuwuh,
utawa sampeyan kudu nggugat wong-wong mau.
Tantangan iki bisa uga kalebu muter bebendune lan frustra-
, lan ngijini partner dadi ing emosi lan
perasaan tanpa perasaan dikritik, utawa ngrasakake rasa
hubungan wis kaancam.
Hubungan multi-dimensi bakal tansah diputer
spektrum ing raos, ora mung babagan sing positif. Ing
tantangan kanggo ngidini energi sing luwih sithik lan kanggo nangani
wong ing cara kreatif lan welas asih. Kanggo njaga
kanthi bener bakal mbantu kita tuwuh lan nemu pengalaman sing luwih akeh
sing lan apa kita ana ing hubungan kasebut.
Penting maneh, yaiku keseimbangan. Luwih negatif, lan
hubungan bakal kelakon dadi negativitas lan dadi vio-
nyilih lan ngrusak. Kakehan positif, lan kreatif
ketegangan sing nyebabake wutah ora ana lan ana
hubungan bakal mbantah.
• Unsur Kunci: Berkomunikasi lan Nggawe Co-gawe
96
Bab sing penting kanggo elinga ing multi-dimen-
Hubungane sional iku utamane petualangan saka poto-
eksplorasi nalika kita nemokake dhéwé liwat hubungane
lan nggawe karo makhluk liya.
Ana rong unsur kunci sing kudu tansah pres-
ent. Tombol kapisan yaiku KOMUNIKASI, kanthi cara apa wae
paling apik kanggo sampeyan. Ana akeh cara kanggo komunikasi
hubungan multi-dimensi, saka komunikasi karo telepati,
lan kabeh bisa ditlusuri lan diputer kanthi kreatif. Nanging
ngendi loro wong sing terus sesambungan, padha
njelasake piyambak lan nemokake dhewe liwat
apa sing dicakake.
Tombol liya yaiku CO-CREATE. Ana kudu alasan kanggo
ing kemitraan. Bareng sampeyan kudu nggawe sesuatu,
sanajan sampeyan mung kaslametan rohani dhewe. Supaya kanggo
multi-dimensi hubungan kanggo flourish, kudu ana
panggonan kanggo kabeh kreativitas frekuensi dhuwur sing apik kanggo
golek ekspresi ing tingkat fisik.
Malah bisa uga komunikasi kreatif sing kedadeyan
antarane mitra bakal ngaktifake lan nguatake saben
partners ing proyek kreatif dhewe. Kreativitas ora
ora kudu ditepakake kanthi cara kodhe, nanging digunakake minangka
pemberdayaan kanggo saben proyek kreatif saben wong
lan latihan.
Tari Sakti: Prinsip Metaphysical Relating
• Ana akeh mitos lan legenda kreasi kuna sing
ngomongke carane pasukan Allah asli nggawe loro makhluk metu saka sawijining
dhasar. Iki loro makhluk, ing siji, banjur nggawe Kabeh
Iku.
Dadi prinsip-prinsip rohani dhasar sing ana manunggal
(kesasar kabeh) duality (sing njajahi dhewe
liwat tension of opposites) lan multiplicity (ing repli-
cation iki tari dhasar saka kreatifitas akeh liwat menyang
wangun rumit lan apik).
Relasi ngijini kita nemokake tarian sing asale saka
loro sing nyatane siji. Gerakan iki tansah dadi-
wards nemokake harmoni lan kesatuan, lan banjur nemokake-
ing kasunyatan ana uga ora harmoni lan dualitas amarga
97
loro kasebut saiki dadi makhluk sing unik. Nanging kunci kanggo iki
tari iku kanggo ngimbangi lan ngalir saka kesatuan dualitas lan bali
maneh.
Ana uga mitos kuna sing ngomongake asale
deities nari liwat langit nalika muter metu cre-
ing wayah bangun tarian. Mitos sing teka
pikiran iku saka Siwa lan Shakti, sing kesatuan lan tari
nggantosi kesatuan maskulin maskulin lan feminin
energies ing tarian sing digawé.
Ing sesambetan kita ing energi multi-dimensi anyar,
kita kudu mangerteni langkah-langkah tari suci Shi-
va lan Shakti, yen kita kudu niru ing urip kita dhewe.
Tarian iki nduweni telung langkah utamane:
• Gerakan pisanan tansah menyang harmoni lan kesatuan.
Rong wong sing kepengin sinau lan nggoleki
apa cara sing padha. Iki gerakan menyang
pasukan ilahi, utawa gerakan loro sing nggolèki negara
saka sing asli. Amarga gerakan iki nyedhaki
ketuhanan, tahap hubungan iki tansah seneng banget lan
nyenengake lan kreatif, minangka makhluk loro aran aliran cahya
lan energi ing antarané. Padha nemokake lan liyane
golek bagean sing paling apik dhewe ing sisih liyane
bagéan saka tari suci.
• Gerakan liya tansah adoh saka persatuan lan dadi
misah.
Siji dadi loro, sing beda lan unik.
Ing tahap hubungan silat kasebut, wong loro dis-
tutup nganggo cara sing beda. Amarga tahapan iki
saka hubungan adoh saka sumber ilahi lan menyang
pamisahan lan dualitas, sering ana nesu lan kuwatir
fase iki, lan kudu ngontrol supaya bisa njaga
ing sameness.
Iki amarga ing budaya spiritual kita, kita dadi
wedi dualitas. Kita weruh minangka bab sing ala, lan kita usaha
kanggo kesadaran kesatuan lan kita ngupaya pindhah ngluwihi dual-
iku. Nanging kita ora bisa pindhah ngluwihi dualitas nalika kita duwe
identitas kapisah lan unik. Ing negara kita paling dhuwur,
98
sciousness kita bakal tansah dadi bagean iki tari energi
antarane kamanunggalan lan dualitas. Kanggo awake dhewe kudu weruh
saka tarian, lan bisa nglari lan nikmati tarian
ngerti aliran bakal tansah bali lan kasebut antarane
loro negara iki.
Ing sesambetan, iki tegese kita kudu siap kanggo ngalami-
kaping tantangan lan perselisihan. Ana uga bebendune,
frustasi lan energi negatif liyane. Iki kudu han-
dled karo elegance lan pengetahuan sing, yen supaya ditangani,
dheweke ora bakal bisa ngrusak. Iki sing kita sebut bayangan
sisih hubungan. Bakal ana ing kana. Carane
ditangani lan digabungake bakal nemtokake kualitas re-
laci. Yen pasangan utawa penari ngerti carane ngatasi
kanthi nari amba lan negativity, banjur bisa dadi nego-
diikat tanpa nyiptakake imbalan kaya mangkono yen hubungan-
kapal / tari disrupted lan diremesake.
Aku tansah nemokake manawa tombol iki kanggo ngidini amarah lan
negativity bakal ditulis lan dirilis, tanpa njupuk
iku wong, utawa kudu mbudidaya kanthi rusak
cara yen ana panenturan padha ing loro-lorone. Iki mung nggawe
a spiral energi negatif sing nyegah tarian saka tak-
ing langkah sabanjure utawa gerakan.
• Gerak katelu utawa pungkasan tansah bali menyang kamanunggalan lan
harmoni.
Loro maneh nemokake, liwat jour-
neys, yen dheweke pancen siji. Ing kasunyatane, dheweke nemokake maneh
liyane lan kesatuan, amarga padha sinau
liyane babagan poto lan liyane, lan saiki nggabungake maneh
ing évolusi lan eling sing luwih dhuwur. Nduweni
sinau bab anyar iki, ora perlu bali
lan nindakake maneh lan maneh, kaya sing kaya ngapa-
terns muncul ing sesambetan. Skilled kosmis penari
ngerti carane supaya pindhah lan pindhah menyang tingkat anyar saka experiential
tarian, kanthi tetep hubungan karo negara berkembang
lan gerakan anyar.
Reformasi Kita Seksualitas: Nyiyapake Kanggo Urip
Ing Bumi Anyar
Pungkasan, kene materi sing disalurake liwat Hathors, sing
mangkat lomba wadon sing maha cinta. Padha kerja
99
budaya Mesir kuno minangka Hathor sang dewi
Katresnan lan Kaendahan.
Pesen sing dikirimake kanggo kita saiki yaiku kanggo nemokake cara kanggo nggawa
kaendahan lan keseimbangan maneh kanggo urip seksual kita:
Kulawarga sing paling sayang,
We nelpon sampeyan iki amarga nalika sampeyan pindhah menyang Munggah Panjenengan
sampeyan bakal nyedhaki lan nyedhaki. Mung sapisan sadurunge duwe
kita wis cedhak karo sampeyan, lan nalika kita kerja
karo kowe ana ing Mesir. Banjur, kaya saiki, ajaran kita meh padha
kaendahan, katresnan lan kekuwatan. We are singers and dancers of
ing Cosmos, lan kita teka kanggo mulang sampeyan carane saluran lan
Kanggo nggunakake energi seksual ing cara sing ayu lan
kreatif lan luwih cocok kanggo sampeyan ing wektu iki
évolusi.
Kita pengin ngerti yen sampeyan kuat lan kreatif
makhluk, lan energi seksual sampeyan minangka bagian utama saka
energi kreatif panjenengan. Transit Venus anyar wis nggawa
kanggo masalah seksualitas ing urip sampeyan. Iku wektu kanggo ngeculake
pola lawas sing dianakaké ing Kesadaran bebarengan
lan ngganti karo pola anyar sing luwih cocog karo ngendi
sampeyan saiki. Iku iki sing kudu kita gunakake dina iki.
Kekuwatan ing Sejarah
Kanggo pirang-pirang ewu taun, energi seksual sampeyan
ora seimbang minangka budaya. Pisanan, sampeyan urip ing wanita-
masyarakat, disebut matriarchy. Sabanjure, luwih anyar, sampeyan
pindah menyang masyarakat sing didominasi lanang, disebut patriarki. Loro
saka cara-cara budaya kasebut didhasarake kekuwatan; ing
daya saka siji klompok liwat liyane, ditetepake dening Jenis Kelamin. Ing
memori genetis lan ing cathetan Akashic, akeh sto-
ries saka dominasi lan kontrol, lan ora sehat utawa ora seimbang
pola penyalahgunaan lan pengorbanan.
Ing fase paling anyar, patriarki, kekuwatan diwenehi
lanang, dominasi wadon lan bocah-bocah. Iki wis
diwenehi munggah kanggo budaya dina iki ngendi wong duwe Absolute con-
trol liwat urip wanita lan bocah-bocah, kaya ing Tengah
Wétan. Kontrol luwih subtle lan kurang overt ing devel-
oped donya. Nanging sanajan ing masyarakat iki, sampeyan duwe masalah
kayata pornografi lan wanita lan penyalahgunaan anak. Ing sawetara
100
kasus, bayi dirudopekso lan anak-anak tortured ing distorted
muter seks lan kekuwatan.
Ing jagad kulon, pola-pola iki luwih apik lan luwih cepet
penyalah gunane / archetypes korban dumunung jero ing pikiran kolektif,
lan sayangé diikat karo katresnan lan spiritualitas. Nanging
kepiye carane? Sampeyan bisa uga njaluk apa sing wis disiksa seksual
apa karo spiritualitas, utawa malah tresna?
Inggih, yen sampeyan bali ing wektu sawetara atus taun, sampeyan bakal
teka ing wektu ing jagad Kristen nalika imam lanang
lan para ulama disiksa lan disiksa para penyihir wadon sing
padha cukup asring healers lan guru saka disebut Pagan
utawa agama Wiccan. Buron iki dilakokaké ing
jeneng Kristen, lan diwenehi validitas spiritual. Ing
torture lan pembantaian dilakokaké kanggo nyimpen lan ngresiki
jiwa-jiwa saka para penyihir sing dianggep, kanthi ngresiki dheweke ing geni.
Ndasari iki tingkat seksual sadisme, minangka lanang celi-
bate imam diputer metu sing repressed lan distorted seksual
ndhesek marang wanita sing dadi korban. Akeh taun
mengko, masalah kayata pornografi lan penyalahgunaan seksual dadi akeh
masyarakat sampeyan, nemu werna ing jaman iki. Kenangan lawas kepungkur
saka sensasi fisik kuat saka pain seksual lan dis-
nyenengake torted sing diiringi pengalaman iki, isih
ana ing wangun aktif ing bank-bank memori kolektif. Ing
saiki, sampeyan minangka budaya terus muter metu drama iki
supaya sampeyan bisa ngrampungake kecanduan jiwa sampeyan
tingkat pendaptaran seksual distorsi.
Ing Afrika lan Arab lan akeh budaya Eastern, asring
ing wilayah sing dikawruhi Muslim, iki sadisme seksual lan penyalahgunaan
uga ana ing laku kejam saka mutiara kelamin wadon-
lation, uga dikenal minangka sunat wadon. Ing adat iki,
kemampuan kanggo nikmati kesenengan seksual fisik normal yaiku tak-
en saka wong wadon, biasane ing umur enom, babagan
rolas. Bentuk dominasi lan penyalahgunaan iki uga dilakoni
ing jeneng kabecikan lan spiritualitas. Apa panggonan sing sedih sampeyan
planet wis dadi, lan siap kanggo owah-owahan lan owah-owahan. Dadi
siap miwiti proses re-patterning seksualitas panjenengan
dadi formulir sing luwih sehat lan maha.
Mangga dipahami, kita ngupayakake ngkritik lan ora ngadili sapa wae
kene. Kanggo, kaya ngerti, ora ana "korban"
digawe drama, lan ALL sing kudu tanggung jawab
101
energies lan nggawa wong-wong mau dadi imbangan. Lan
sing artine sampeyan kabeh.
Iku ora mung seksualitas sing wis kena pengaruh, nanging uga tresna.
Iku angel kanggo saperangan kanggo ngandhakake tresna
seksualitas kanthi cara sing seimbang. Ana akeh gambar lan
crita ing budaya sampeyan sing nyengkuyung sing kudu dominasi
liyane, lan jinis iki minangka hak sing bisa njaluk saka wong-
er ing sesambetan. Malah kanthi tresna, asring angel kanggo
sampeyan bakal nemokake masalah kasebut ing sesambetan lan dadi
maha lan seimbang. Kita weruh supaya akeh sampeyan berjuang karo
masalah iki lan residu saka kahanan uripmu kepungkur.
Langkah pisanan Healing lan Re-Patterning: Balancing the
Energi Tenan Masculine lan Feminin
Ing budaya patriarkal, ora mung wong sing ngowahi
keseimbangan, kabeh wong ora. Dina iki, akeh wanita ing antarane
sampeyan duwe energies lanang sing dominan, lan kudu ngupaya recon-
nect karo energi betina jero. Iki wis dadi asil
saka feminism ing budaya, kang, wanita mbebasake lan al-
nyuda wong-wong mau kanggo ngembangake potensine kanthi cara sing durung tau ditindakake
nduwe pengalaman. Iku uga mimpin kanggo akeh wong dadi banget
lanang. Minangka asil saka feminisme, akeh wong ing kulon-
budaya ern wis entuk sambungan maneh karo femi-
Sembilan tenogo energi, nanging uga feminin lan pasif.
We have a new out of balance situation, where women are
asring banget lanang lan lanang banget feminin.
Kunci kanggo nemokake imbangan kanggo saben individu iku kudu diimbangi
sing njero energi lanang lan wadon, supaya nggawe anyar
cithakan kanggo eling kolektif, siji sing bakal re-
nyelehake sing luwih lawas.
Saben sampeyan kudu disambungake karo energi lanang.
Iku energi saka jawata spiritual lan pimpinan ing sampeyan.
Iki energi surya. Radiasi, kuat, yakin, anget
lan tegas. Iku energi saka mengkono. Iku ngandhani nalika sampeyan
kudu ngakeni dhewe, menehi kapercayan lan mbantu
sampeyan bisa nindakake kabeh ing donya materi. Iku metu
mili lan aktif.
Energi feminin yaiku energi lunar. Iku alus, reseptif,
lanang, tresna lan tanpa syarat, nanging uga kuat banget. Iku
yaiku energi kang. Punika mlebu lan pasif (minangka
102
ing tentrem). Iku ngidini sampeyan dadi karo dhewe lan karo oth-
ers kanthi cara non-judgmental. Iku panggonan kreatif
gagasan sing disusun lan dirilis
lanang supaya bisa dadi nyata ing donya.
Ing individu sing seimbang, ana aliran sing seimbang antara
lan nindakake, aktif lan pasif, maskulin lan femi-
sangang. Balance saldo iki katon ing njaba utawa njaba
donya ing nggawe hubungan antarane makhluk sing
padha seimbang ing awake dhewe lan bisa nggawe lan
njaga hubungan sing imbang lan maha.
Hubungan sing imbang sing ora ana ing ngendi wae partner
dominasi liyane, karohanen, mental, emosional lan
utawa nggawe coro sexsual.
Hubungan Bumi Anyar
Hubungan anyar bumi bakal dadi beda karo hubungan-
kapal sampeyan saiki duwe. Padha dadi gentler lan luwih seneng dolanan
lan durung wicaksana. Ana kurang intensitas lan drama, lan
luwih keprihatinan, nurturing lan companionship. Sampeyan bakal teka
kanggo nyadari yen tujuan hubungan, kabeh hubungan, yaiku
kanggo nyaritakake, kanggo nuduhake, lan ndhukung lan nurture saka sampeyan
rasa pangerten lan kelimpahan.
Sampeyan bakal nemokake sesambetan sing dadi kasukman lan ati-
based, rather then physical and emotional. Ing Bumi Lawas
paradigma hubungan, sesambetan kasebut adhedhasar fisik
atraksi lan ikatan emosional. Ing Bumi Anyar, sampeyan
sesambetan bakal adhedhasar ing ati, perasaan, kompas-
sion, sambungan lan silih ajeni lan dhukungan. We fore-
waca akeh sesambetan ing antarane wong-wong sing beda-beda-
entuk kelompok umur lan kabudhayan sing beda, hubungan sing bakal
dadi jero lan migunani, nanging durung mesthi
bisa sadurunge amarga watesan cetha apa
sampeyan nganggep sesambetan ing energi Bumi Lawas
framework.
Hubungan kasebut bakal dadi cahya lan nyenengake, nanging bisa uga
saka jero lan intim sing nyata amarga wong-wong prihatin
bakal luwih tertarik karo sambungan saka jiwa rath-
luwih dhuwur tinimbang sambungan saka njaba lan fisik
kasunyatan.
103
Ana bakal nuduhake lan ngrawat, nanging loro partner bakal
dadi mandiri lan mandiri ing sajroning awake dhewe. Ana
ora bisa dadi kodhifikasi ing Bumi Anyar. Balance dadi
penting. Hubungan kasebut bakal seimbang lan maha,
antarane rong wong sing kuat lan peduli. Ana
Ora bakal dadi dominasi, ora ana korban, ora ana drama lan ora ana penyalahgunaan.
Ana prasetya hubungan lan mu-
tuwuh saka saben mitra ing sesambetan.
Iki bakal bener kanggo kabeh sesambetan, ora mung tresna utawa roman-
hubungan tic. Persahabatan bakal dadi luwih jero lan luwih akeh
pengalaman sing bermakna, sing ngerti sampeyan duwe
keluarga sing nyawa, lan kanca-kanca sing kerep banget raket jiwa -
sing bisa ngasihi lan ndhukung panjenengan ing karya panjenengan
planet iki. Nalika sesambetan sampeyan ana ing maha lan
keseimbangn, banjur seksualitas sampeyan uga bakal tresna lan
seimbang.
Sawise maneh manungsa bakal sinau kanggo ngrayakake lan seneng
kreatif lan seksual kanthi cara-cara sing ningkatake urip-
ing lan ecstatic. We are kene kanggo nggarap sampeyan lan tresna sampeyan
lan ndhukung sampeyan nalika sampeyan pindhah menyang maha lan katresnan
panggonan.
104
Bagian Tiga
The Gift of Didhuweni Katresnan:
Sadar Parenting
Babagan pungkasan saka buku iki njupuk kita lengkap
ngendi kita wiwit. Kanthi anak-anak sing ayu
wis mbiyantu kita kanthi akeh. Sing paling penting
Bebungah kanggo kita, minangka kulawarga manungsa, bisa mbuktekake
dadi hadiah saka parenting sadar. Kanggo carane bisa
nggawe peradaban anyar adhedhasar katresnan lan perdamaian,
liyane saka nggawe pisanan ing kita dhewe fami-
dumunung?
Sing sampeyan sing duwe Indigo Anak paren lan kudu
nemu stres lan trauma minangka indigomu
lan digodha kanthi pola lawas, bisa nemokake iki angel dadi-
lieve. Nanging misi Indigo iki kanggo ngilangi dysfunctional
pola ing kulawarga, ing kulawarga ing saindenging planet, ing kabeh
negara lan budaya. Sawise dheweke teka Crystal, siap
waras karo katresnan lan kekuwatan.
Wong tuwane sing nggawa Indigo lan Crystal Chil-
dren dadi jagad kabeh wis ngalami hadiah kanthi cepet
wutah lan awakening. Sing urip wis diganti lan
05
1
ing pirang-pirang kasus, iki wis sedhih. Apamaneh, ing kasus liyane,
peparinge katresnan wis diakoni lan ditampa.
Ing saben Anak Indigo potensial kanggo transformasi kanthi cepet-
tion saka wong-wong sing ana ing sekitar. Ing saben Crystal Child yaiku po-
tential kanggo katresnan gedhe lan apik ditularake kanggo kabeh sing
ngubengi.
Ing bab iki kita bakal ngrembug cara-cara sing iki chil-
dren wis nampilake kita carane ngganggu parenting kita lan
pola kulawarga wis, lan banjur nuduhake cara bocah
wis ngajari kita cara anyar sing nyathet minangka kulawarga
adhedhasar pakurmatan lan katresnan.
Parenting Indigo and Crystal Children: Parenting from the
Jantung
Parenting lan Indigo utawa Crystal Child minangka hak istimewa khusus
ing wektu iki kerusuhan lan owah-owahan. Minangka tiyang sepuh, sampeyan
nyumbang kanggo nggawe pola anyar kanggo ngasuh anak
planet iki. Sampeyan mbaureksa karo anak sampeyan ing mundhakaken
resonansi hubungan anak / induk kanggo pos-
tingkat sible ing wektu iki. Apa pakurmatan!
Anak Indigo utawa Crystal wis teka ing planet iki
utawa misi dhewe. Minangka Indigo, kene kanggo nantang ana-
ing wangun lan kapercayan, lan minangka Crystal, kene kanggo ngajari em-
daya lan katresnan. Sampeyan, minangka wong tuwa, dadi partner
ing misi ngajar lan marasake awakmu. Sampeyan bisa mbantu
anak nepaki misi kanthi mangerteni apa sing dibutuhake
sampeyan. Minangka wong tuwa marang Indigo, sampeyan bisa nyadari dadi wong-
lenged ing saben-saben, nanging nduweni kemampuan kanggo nangani iki
tantangan bakal nggawe lan hubungan luwih gampang antarane sampeyan
lan Indigo. Minangka induk saka Crystal, sampeyan kudu
ngetutake kekarepan sing kuat banget lan perjuangan kekuwatan sing kerep.
Maneh, kudu nduweni kemampuan parenting kanggo ngatasi masalah kasebut
bakal nggampangake wutah lan mbukak anak.
Paradigm Parenting Lama
Paradigma parenting lawas bakal ora karya Indigos lan
Kristal. Iki bakal diarepake. Padha ing kene kanggo tantangan
paradigma iki lan ngganti karo sing luwih apik. Obvi-
oalah, cara sing digawa munggah ora bakal bisa kanggo wong-wong mau.
Sampeyan ora bisa ngulang pola parenting dhewe, manawa
106
kanthi sengaja utawa kanthi ora sengaja. Minangka wong tuwa saka Anak Anyar,
sampeyan kudu dadi sadar apa sing ningkatake par-
pola parenting sing wis dipilih.
Paradigma lawas adhedhasar kekuwatan lan rasa wedi. Ing
wong tuwa weruh bocah minangka tanggung jawab, lan wong tuwane
tugas kanggo njamin anak diwenehake kanggo materil,
dididik lan dibentuk dadi dewasa, persis kaya kabeh liyane
wong diwasa. Anak kasebut digawa munggah kanggo disalahake hukuman lan kanggo
ndeleng wong tuwa, guru, lan wong diwasa minangka tokoh daya. Ing
bocah iki diwulang kanggo nampa norma-norma masyarakat kasebut
tokoh daya, sanajan iki nglawan alam dheweke
inclinations. Wong tuwa lan pengasuh weruh peranane minangka
kontroler anak. Mulane padha duwe hak kanggo ngukum
anak, sanajan kanthi panganiaya, yen kontrol, biasane dileksanakake
ing wangun aturan lan larangan, ditantang utawa ig-
nored. Titik aturan lan peraturan kanggo njamin
yen bocah kasebut cocog utawa manut karo masyarakat. Gaya lawas
wong tuwane sering ngomong kaya, "Sampeyan bakal nglakoni, amarga aku ngomong
dadi, lan aku biyung, "utawa" Sampeyan bakal nindakake amarga
apa sing diarani wong liya. "
Wong tuwa gaya lawas iku sawijining otoritarian, lan panjaluk marang wong-
pliance lan ngormati ing basis panguwasa kasebut ing
hubungan anak / leluhur. Ing sistem kapercayan iki, par-
ent katon kanggo duwe anak lan duwe hak njaluk
selaras. Wong tuwane pracaya dhewe ngerti liyane
lan dadi pinter, lan mulane duwe hak
nuntut pola prilaku tartamtu lan pilihan urip saka
anaké.
Paradigma New Parenting
Paradigma parenting sing anyar adhedhasar katresnan lan keturunan
saka Pusat Jantung. Ing paradigma anyar, saben bocah
katon minangka hadiah lan hak istimewa. Parenting dianggep minangka jantung
pengalaman, nalika diwasa diwenehi tugas ngasuh
lan mbantu nyawa sing mentas teka ing planet iki. Tugas iki
a kemitraan, ing endi wong tuwa lan anak nuduhake
ngulandara nggawe pengalaman sadar tumrap wutah
lan sinau ing paramèter nurturing saka hubungan-
tapan.
Ing model parenting dhasar sing anyar, bocah kasebut katon
kanggo apa, jiwa sing berkembang banget lan dikembangake. Iki Indi-
107
go utawa Crystal soul duwe kawicaksanan dhewe kanggo impart kanggo wong diwasa
donya, lan peran wong tuwa asring mbiyantu bocah kasebut
nggawa pesen kanggo donya. Kanggo nindakake mangkono mbutuhake anak dadi
tresna lan ndayake, lan kasengsem kanggo ngetrapake sakabehe
sing lan apa sing bener, lan bakal diwenehi kesempatan-
hubungan kanggo ngembangake potensi sing penuh ing lingkungan sing asri.
Kanggo dadi wong tuwa utawa pengasuh kaya mangkono, tuladhane
minangka katresnan, toleransi, pangerten lan panriman tanpa syarat
kudu dadi bagian saka parenting dhasar utawa keprigelan. Ing
wong tuwa anyar uga perlu sinau lan ngerti skills
negosiasi, komunikasi lan disiplin.
LOVE
Iki minangka skill parenting paling penting kabeh. Lan paling
Wong-wong mbayangno sing teka kanthi alami. Wong tuwa asring nyathet-
nyuda paradigma parenting dhewe sing dipikir tanpa saestu
ngelingi manawa tekane saka jantung utawa ora.
Èfèktif, sampeyan ora bisa tresna lan ngurmati anak sampeyan
ora tresna lan ngormati dhewe. Dadi akeh wong sing digawa
munggah karo pesen sing ora cukup apik, sing ndadekake awak kurang
harga lan kesulitan karo katresnan lan pamrih.
Sapa wae sing kerja karo anak kudu nonton
masalah sing ora bisa ditanggulangi dhewe bisa dadi project-
ed karo bocah. Anak kasebut bakal katon minangka nakal utawa
ora dikelola utawa ora bisa diendhegake, utawa samubarang ora
label apik.
Angka lan permusuhan sing ora ditemtokake asring dipunginaake-
ed bali menyang wong tuwa ing prilaku bocah. Mangkene, duka
lan bocah cilik bakal muter metu ditindhes
raos tiyang sepuh.
Iku angel kanggo ngunggahake Indigo utawa Crystal Child kajaba sampeyan
wis nggarap masalah sampeyan lan bisa tresna marang sampeyan-
dhewe, nguatake awak dhewe lan ngetrapake potensimu lengkap.
Panjenengan Indigo utawa Crystal Child bakal dadi guru utama, yen
nyatane sampeyan durung bisa ngalami masalah kasebut.
Sampeyan bakal sinau kanggo nguatake dhewe lan ngurmati dhewe,
amarga padha ngajar sampeyan skills. Iku luwih gampang yen sampeyan wis duwe
skills kasebut. Yen sampeyan duwe skills, parenting anak sampeyan
108
dadi petualangan bareng saka wutah.
Penerimaan Tanpa Syarat
Iki asring minangka salah sawijining sing paling angel kanggo wong tuwa. Saka-
sepuluh prabawa wong tuwa nyuwun supaya bocah bisa urip
ekspektasi utawa entuk peran tartamtu.
Indigo lan Crystal Children duwe makna dhewe
lan pangertene dhewe lan sapa wae. Iki banget
jelas marang wong-wong mau. Kadhangkala rasa iki sing bisa dadi
ing oposisi langsung marang kepinginan lan kabutuhan wong tuwa.
Yen mengkono, butuh wong tuwa sing khusus kanggo bisa
kanggo ngomong: "Aku setuju karo sampeyan," lan "sampeyan ora perlu
dadi kaya aku. "
Wong tuwa ora bisa njupuk prabédan saka bocah kasebut
piyambakipun minangka ancaman, lan nyuwun supados anakipun remen-
wangun. Nanging wong tuwa kasebut ngidini anak kasebut bisa dadi
apa dheweke, malah nyemangati aspèk anak
sing bisa dadi manca kanggo cara pikirane dhewe utawa
dadi yen sing endi hadiah peparingé bocah.
Wong tuwa sing anyar uga nampa sing minangka Anak Indigo tuwuh
dadi remaja lan diwasa, bisa uga ora milih tindakake
dalan karir sing aman lan tanggung jawab sing dikarepake dening wong tuwa.
Indigo uga pengin nggawe kreatif, utawa lelungan ing donya lan
ndeleng urip, luwih becik pindhah menyang kuliah lan tindakake dalan urip.
Wong tuwane anyar kudu ngerti Indigos lan Kristal ndeleng urip
minangka kreasi sing terus-terusan, sawijining kreasi ing papan sing bebas
remake awake dhewe yen dheweke seneng. Padha
mbokmenawa ora duwe kapentingan ing aman lan aman, nanging luwih
ing hasrat lan kreatif lan nyenengake.
Iki ora kudu tegese ora bakal nggawe kelimpahan.
Asring wong-wong Indigo nyiptakake tingkat kemakmuran sing padha
wong tuwa sadurunge padha telung puluh. Asring wis rampung ing mboten biasa lan
cara kreatif.
bab
Iki raket banget karo pamrih tanpa syarat. Yen
wong tuwa bisa nampa sapa utawa apa anak, banjur ing ac-
109
ceptance ana bisa dibangun saling menghargai kanggo saben liyane.
Hubungane karo wong liya minangka pondasi sing perlu
hubungane wong tuwa / anak bakal dibangun.
Akeh wong tuwa gaya lawas ndeleng bocah minangka ora duwe pengalaman lan
nyedhaki bodho nganti diajarke kanthi cara ngenani lan
diwasa wiser. Wong tuwane anyar sing weruh yen anak iku
ngalami owah-owahan ing awak cilik, lan ana ex-
ganti gagasan lan pengalaman ing sesambetan. Ing
tiyang sepahipun ngajaraken anak / nyawa keterampilan kalangsungan piyambakipun
kabutuhan urip ing planet iki. Anak kasebut mulang
wong tuwane anyar perspektif ing urip sing niru saka kang utawa
dheweke luwih cedhak hubungan karo donya roh.
Tegese saling menehi tegese saben sampeyan bakal ngidini liyane
dadi apa, tanpa perlu kritik lan hos-
tility yen ana beda.
Ing kasunyatane, wong tuwa kasebut bakal nemokake beda-beda minangka sawetara-
barang sing bakal dirayakake nalika kita wiwiti ngerti im-
beda-beda lan kamungkinan sing ana ing urip manungsa
planet saiki.
Toleransi
Topik iki hubungane karo cinta lan ngormati uga. Yen ana
tanpa syarat, tresna lan silih kajati ing
ngarep, ana uga bakal dadi toleransi kanggo beda
lan saben kabutuhan saben wong ing kulawarga.
Toleransi iki bisa diperluas kanggo masyarakat sing luwih gedhe metu-
sisih ngarep. Yen sampeyan ngajar anak sampeyan sampeyan karo sampeyan,
lan sampeyan becik karo wong-wong mau, padha luwih kamungkinan kanggo ngirim
pola iki kanggo kontak karo bocah lan wong-
Dheweke padha ketemu ing sekolah lan ing kahanan sosial.
Iki toleransi liyane lan panriman liyane iku bagean
misi Indigo lan Crystal Children, lan bakal mbantu
Nggawe donya sing ana toleransi lan panriman
sekabehane.
Wong tuwa anyar bakal nuduhaké anak sing bisa nyambung
wong sing beda, karo bab. Padha bisa ngurmati
beda lan ngrayakake bhinéka, tinimbang dadi
kaancam lan wedi kaya wong tuwane kaya gaya lawas.
110
Efektivitas aspek kasebut ing ndhuwur ing
Paradigma anyar parenting, asring dumunung ing kemampuan wong tuwa
nyedhiyakake skills urip karo bocah. Iki paling efektif
liwat ketrampilan komunikasi, negosiasi, lan disti-
pline.
Komunikasi
Komunikasi karo anak sampeyan salah siji cara utama ing
sing bisa nuduhake katresnan lan ngormati.
Tindakan komunikasi kasebut minangka salah sawijining menehi lan nampa.
Wong sing ngomunikasikake menehi utawa nuduhake gagasan,
lan wong sing ngrungokake nampani gagasan kasebut. Loro
Proses aktif, minangka nampa utawa ngrungokake uga minangka skill.
Minangka induk, sampeyan kudu pindhah ngluwihi nerbitake pesenan lan
instruksi sing sampeyan ngarepake anak nampa tanpa
pitakonan lan nuruti. Ndhuwur sampeyan kabeh kudu ora ilang
emosi lan bengok nalika proses komunikasi
sampeyan anak.
Nggunakake bebendune lan kekerasan ing komunikasi mung
mulang bocah supaya entuk cara sampeyan kudu nggawe
paling gangguan lan dadi paling agresif. Mangkono, physi-
Paukuman sethitik mulang bocah supaya bisa entuk apa sing sampeyan
pengin (kepeksa), sampeyan kudu agresif lan kasar.
Pola komunikasi kasebut bakal diinternalisasi lan
banjur bisa eksternalisasi nalika bocah kasebut gegayutan karo sawijining
peers.
Anak-anak Crystal, utamané, ngalami kekuwatan,
lan yen padha sinau saka sampeyan sing panganiaya padha daya, banjur
padha muter iki. Lan asring marang sampeyan.
Luwih luwih apik, kanggo ngajari bocah kanggo komunikasi efektif-
tively, nanging kanthi. Tombol kene kanggo pihak loro
ngrungokake apa sing wis kedaden. Ing tumindak ngrungokake
kanggo nemen nampa lan ngerti apa liyane ngrasa lan
kabutuhan.
Berkomunikasi karo bocah kabeh babagan masalah kulawarga
sing bakal mangaruhi dheweke. Aja mung nganggep amarga
padha cilik mung kudu tiba ing baris karo apa sampeyan
pengin. Anak duwe kabutuhan emosional sing kudu dijupuk
111
dadi wawasan nalika nggawe keputusan sing bakal mengaruhi
kabeh kulawarga.
Rembugan
Negosiasi minangka bagian saka proses komunikasi. Yen sampeyan
pengin bocah sampeyan tindakake path tartamtu utawa apa tartamtu,
sampeyan kudu nerangake marang wong-wong mau,
ora saka wong-wong mau. Indigos lan Kristal ora kasengsem
perintah sing otoriter, nanging bakal ngrungokake yen sampeyan guneman
kanthi tenang lan negosiasi apa sing dikarepake.
Yen sampeyan kepengin ora seneng banget, mesthine
bisa kanggo negesake ganjaran kanggo nggawe dheweke nindakake kaya sampeyan
takon. Ing kasus iki ana kahanan win / win, ing ngendi loro
partai njaluk soko sing dikarepake.
Skill ing kene ora manipulasi, sanajan wong tuwa sing pinter
Indigos kudu nonton bocah kasebut ora dadi
manipulative. Luwih, wis tekan panggonan bebarengan-
bèntèng, ing ngendi loro pihak ana ing kasepakatan lan seneng karo apa
kudu rampung. Contone, yen ngresiki dolanan yaiku-
Sue, rembugan karo bocah sing yen dolanan wis kabusak
saben wengi kanggo seminggu, banjur ing minggu pungkasan sawetara ditambani
bisa kelakon. Yen ora, ora nambani. Akeh bocah bakal mlaku-mlaku
proposal kaya iki, tinimbang duwe ibu terus-terusan
bengok-bengok babagan kenapa mainane ora dilebokake (amarga In-
digo lan Crystal Children umume duwe liyane impor-
tantangan lan imajinatif kanggo nindakake tinimbang nempatake dolanan).
disiplin
Sanajan siji iki ditinggal ing pungkasan, paling umum
Topik emotif di diskusi saya dengan orang tua. Apa utawa
ora menehi hiding utawa wektu-out minangka paukuman, utawa kanggo ngleksanakke
watesan.
Pendhaftaran kapercayan dhewe ora panganiaya, tau. Iki mung mulang
Kekerasan ing bocah iku alat kanggo njupuk apa sing dikarepake.
Nanging, aku uga pracaya yen konsep disiplin kurang-
leres dipun mangertosi wonten ing masyarakat kita. Iki diarani aturan lan
peraturan lan paukuman. Ing efek, tembung disiplin
bareng karo oyod sing padha karo murid,
ing lan sinau. Guru paling efektif ora siji
112
sing nguwuh-uwuh lan kasar. Ing urip biasa, piwulangan paling akeh
efektif nalika teka saka jantung lan diwenehi ing
becik lan wicaksana.
Anak kudu ngerti endi wates, lan apa
wis samesthine saka wong-wong mau ing konteks kulawarga. Iki mbantu
njamin rasa aman sing ningkatake prilaku tenang. Iki
informasi bisa ditularaké kanthi cara sing maha lan tentrem,
nggunakake kemampuan komunikasi lan negosiasi.
Ketrampilan komunikasi lan negosiasi akeh banget
minangka bagian saka skill disiplin.
Peran panjenengan minangka wong tuwa yaiku kanggo ngajari anak, liwat ujian-
ple lan liwat tembung, apa sing dibutuhake kanggo dadi
wong sing duwe kekuwatan lan maha. Sampeyan guru, padha
murid-murid. Kadhangkala, dheweke minangka guru lan sampeyan, minangka
wong tuwa, iku murid. Ayo hubungan antarane sampeyan
dadi kaya lan tresna minangka antarane Kristus lan dheweke
murid.
113
Nggawe THE NEW EARTH:
THE CULMINASI OF THE
INDIGO CRYSTAL
PETUALANGAN
114
NEMBEMBENING NEW EARTH:
Canggih saka INDIGO CRYSTAL Adventure
Nalika aku ana ing proses ngrampungake buku iki, seri disalurkan
pesen teka saka Archangel Michael lan Hathors supaya kita bisa
ngerti yen gelombang kaping pindho transisi arep diwiwiti. Nomer
saka Indigo Crystal Adults lan Children saiki cukup kanggo terus en-
ergy kanggo gelombang liya kanggo wiwit awakening lan munggah
munggah dimensi.
Ora mung iki, nanging kita wis dikandhani yen planet dhewe saiki wis pindah
wangun kristal multi-dimensi, lan saiki kita duwe hak istimewa
manggon ing Crystal Planet! Iki minangka hadiah utama saka bocah-bocah
tuwane, lan kabeh. Kita wis nggawe Bumi Anyar bebarengan. Saiki kita
mung kudu ngidini kanggo mucal kita. Apa sing apik lan apik
lelungan.
Petualangan iki mung diwiwiti!
Kita kalebu pesen sing disalurake kene:
Lampu kilat Berita! The Next Wave is Going
Archangel Michael liwat Celia Fenn
Pesen penting iki kanggo Lightworkers, utamane sing duwe
wis liwat utawa mung ngrampungake transisi. Kita pengin ngerti
amarga usaha sampeyan, gelombang transisi utama sabanjuré wis wiwit!
Apa tegese iki kanggo sampeyan? Akeh sing wis rumangsa luwih apik,
ngrasa kabungahan ing Bumi Anyar, nuwuhake rasa stabilitas lan perdamaian.
Banjur dumadakan sampeyan felt kabeh gejala lawas saka transisi teka maneh.
Sampeyan bisa uga mikir, "Oh ora, aku durung rampung!" Pracayaa, sayang
gedhe, sampeyan wis ngrampungake arepe kanthi cepet ing 5th / 6th di-
frekuensi cilik.
Apa saiki kedadeyan sampeyan wis sarujuk, ing tingkat jiwa, dadi sarana-
tors saka gelombang transisi sabanjure. Padha wis setuju kanggo miwiti
lelungan amarga sampeyan wis sarujuk kanggo terus. Iki minangka fungsi saka
Crystal Adult or Child. Padha terus energi liyane lan bantuan kanggo Balance
iku.
Kita ngerti sampeyan, saka gelombang pisanan, wis wektu luwih angel, minangka ana
mung Crystal Children kanggo sampeyan. Sampeyan saiki wis gabung karo Crys-
Anak-anak, lan sampeyan nyekeli energi bebarengan kanggo gelombang sabanjure.
Apa sing sampeyan alami yaiku aliran energi liwat sampeyan, nalika sampeyan trans-
115
mit energi metu kanggo miwiti transisi ing wong liya, lan nampa
energi kanggo transmut. Iki sampeyan wis diprentah apa wae ing transisi sampeyan dhewe. Iku
bisa uga ora dadi proses sadar, nanging angelu dhewe ngerti carane wis rampung,
supaya mung ngendhokke, supaya sampeyan tetep seimbang, lan ngerti bakal ora tahan suwe.
Sanalika sistem kristal sampeyan akrab karo tugas anyar iki, sampeyan bakal
bisa urip kanthi urip maneh. Ing wektu samesthine sampeyan bakal nemu symp-
toms kayata kelip-kelip panas, keluwihan energi (utamané ing wayah wengi), amarah, anxi-
ety lan depresi. LET THEM FLOW THROUGH YOU. Iki minangka bagéan saka panjenengan
layanan kanggo planet wektu iki.
Sampeyan saiki mentor kanggo akeh jiwa ing wilayah sampeyan. Saben wong sing nduweni
rampung transisi sing wis diutus klompok wong kanggo miwiti lan
ndhukung ing proses kasebut. Padha bakal digambarake sampeyan, uga ing
tingkat sing luwih dhuwur, utawa uga ing tingkat fisik uga. Padha kudu sampeyan expe-
rience lan reassurance. Dheweke ora bisa dadi wani lan wani
sampeyan sing singa saka gelombang pisanan. Dadi apik lan sopan, lan padha
bakal nemu transisi kanthi dhukungan lan dhukungan
saka alam malaekat.
We thank you for this work. Kita ngerti yen sampeyan bisa ngrasakake kabeh iku kedadeyan
banget cepet. Energi nemu momentum lan luwih akeh jiwa
sing setuju kanggo proses iki. Kita nyuwun dhukungan lan kita matur nuwun
karya panjenengan.
Rembugan karo kita minangka liyane lan akeh wong sing pengin nggawe shift
lan gumun marang wong sing bener, kanthi pitulunganmu!
Cinta lan panuwun ing wektu iki ajaib,
Archangel Michael.
PS Saka Celia: Artikel asli ing Transisi: The Indigo to Crys-
Krisis Transisi muncul ing Sedona Journal of Emergence iki
sasi. Temenan para malaekat ngerti yen akeh wong sing luwih perlu
kanggo ngrambah pesen iki lan nyawisake cara nganggo anyar ap-
pearance saka artikel.
Stargate Blue Moon: The Hathors liwat Celia Fenn.
Bulan Purnama sing sampeyan bakal nemu hadiah istimewa
NEMBEMBENING NEW EARTH:
Canggih saka INDIGO CRYSTAL Adventure
116
kesempatan kanggo sampeyan ing wektu iki. Iki bakal diterangno sampeyan kanthi lengkap ing
pesen sabanjure, dening Archangel Michael, nanging mung arep dienggo bareng karo sampeyan
energi banget saiki iki.
Ing Mesir Kuno, nalika kita kerja karo wong-wong jaman semana, kabeh
ngerti wektu iki, antarane 22 / 23rd saka Juli lan 12th saka Au-
gust, minangka wektu sing khusus. Ing Mesir kasebut Taun Anyar, lan
dirayakake kaya kuwi. Iki ditandhani kanthi munggahé horisontal Sirius lan
Rising Nil saka Kali Nil, sing nggawa kelimpahan ing tanah.
Ing wektu sampeyan, sampeyan kenal minangka wektu nalika srengenge pindhah menyang Leo. Ing
Mesir kuna, wong biasa ngrayakake acara iki. Nanging imam
kelas ngerti ana liyane. Ing helical magepokan ing langit
Sirius lan Sun, sing makili Isis lan Ra, uga nyatakake acara
penting banget ing swarga. Para ancien uga ngerti yen Singa
Path, utawa path evolusi lanjut, digawe kanggo manungsa
ing wektu iki.
Ing wektu iki, bintang sing ana ing sacedhake Sirius mbukak, lan banjir kosmik
cemlorot kaya lampu ing sebaran galaksi Bima Sakti, nggawa
gelombang energi kasukman kanggo Bumi. Energi iki ngaktifake évolusi
kabeh level. Para imam digunakake wektu iki kanggo laku upacara kanggo nggawa iki
cahaya kosmik ing Bumi kanggo tujuan ningkatake kesadaran saka
Hukum siji utawa pesen cinta lan kesatuan antarane kabeh wong.
Kita bakal nyuwun sampeyan kanggo nindakake uga ing wektu iki. Bukak atimu lan wel-
teka banjir iki Cahya Cosmic sing maha sing teka saka jantung
Ibu Agung lan mencuci ing kali kosmik Milky Way menyang
dunya . Cahya iki nggawa kelimpahan lan kabungahan kanggo kabeh sing bisa mbukak
ati kanggo nampa.
Iki minangka hadiah saka stargate Sirius, lan Dewi Isis, Agung
Ibu. Isis, sing ngirangi lan nanggapi energi Feminine Ilahi
ing saben kita.
Kita ing Starchild ngucapake matur nuwun kanggo kabeh wong apik sing gabung
kita kanggo meditasi Biru Bulan bubar. Kita saiki kene terus
saka informasi sing kasedhiya ing kesempatan Blue
Bulan. Aku yakin sampeyan bakal setuju loro pesen sing disalurake saka Ha-
thors lan Archangel Michael menehi informasi sing nyenengake kanggo wektu iki.
Tanggal penting yaiku: 6th August, 8th August lan 12th August.
NEMBEMBENING NEW EARTH:
Canggih saka INDIGO CRYSTAL Adventure
117
Wektu Wektu dijelasake kanthi cara iki dening Hathors: Ing 6: 8 (6th
Agustus) energi saka Venus Transit bakal maneh diaktifake lan
disambungake karo alignment Sirius / Sun ing 8: 6. Nada Harmonik
kanggo nomer Energi 6 bisa diterangake ing kahanan Archetypal
saka Tarot-The Lovers, energi sing nggambarake imbangan sampurna
energi lanang lan wadon sing dibutuhake kanggo ngasilake Planet Crystal.
Energi 8 diwakili ing tombol Tarot kanthi gambar a
wanita taming singa. Iki minangka Dewi utawa Feminin Ilahi
nyekel mbukak path saka jantung utawa Path of the Path of Evolution Advanced
yen kita njupuk kauntungan saka saiki. Kertu kadhangkala dialihake
karo Tarot Key ora 11, sing diarani Kehakiman lan nggambarake wanita
kanthi timbangan. Dheweke nggambarake Dewi Maat kang jenenge Egypten-
tians ngerti dadi Ibu Agung sing ngemot urutan kosmik lan hadiah
kita karo energi iki.
Transisi bakal njupuk papat dina-saka 8th nganti Agustus 12th, lan bakal
mung dumunung ing Bulan Anyar ing Agustus 16th. Supaya bisa ngganggu
lan wektu sing nyenengake ing rong minggu sabanjure.
Pesen siji: Birthing Crystal Planet ing 8: 8 Harmonic
The Hathors liwat Celia Fenn
Energi sing ngrambah planet sampeyan saiki dadi berkah saka Ibu Ilahi
ing Pusat Galactic. Iku energi kuat lan transformatif sing wis
wis disalahake kanggo ujung negatif dening wong-wong ing planet sampeyan ing jaman kepungkur. Iki
energi dipigunakaké kanggo tujuan negatif (ledakan atom ing Jepang ing
1945 minangka salah sawijining conto penyalahgunaan). Amarga sampeyan wis tangi
lan wiwit dadi tanggung jawab kanggo energi kosmik sing teka ing sampeyan
planet, iki ora bisa maneh.
Ing bulan purnama iki cukup sampeyan pengin nambah energi
liwat makhluk lan ngirimake minangka katresnan lan perdamaian kanggo planet
lan supaya sampeyan nggawe Ajaib. Sampeyan wis nyebabake Crys-
Planeta bakal dirilis ing Agustus 8th, sing nggantosi 8: 8 Har-
monic saka Siklus Transformatif iki.
Crystal Planet minangka istilah sing digunakake kanggo njlèntrèhaké sawijining planet sing di-
harmonik ing antarané ana ing resonansi sampurna, kayadéné aspek sing sampurna
kristal. Saben dimensi ing podo karo harmonis karo sabanjure, lan
NEMBEMBENING NEW EARTH:
Canggih saka INDIGO CRYSTAL Adventure
118
planet kasebut mujudake Harmoni Multi-Dimensi.
Ing wektu iki, kesadaran planet sampeyan dumunung ing 5th Di-
omah gedhong, kanthi akeh wong-wong sing isih urip jaman saiki, 3rd Dimen-
gaya urip sional. Ana wong-wong sing wis ngrambah menyang 5th lan 6th
dimensi lan wis mulai nggawe realitas dhewe. Wiwit Biru
Bulan stargate dibuka, akeh saiki wis pindah menyang 8th lan 9th Di-
mensions.
Iki pancen sawijining kaajaiban, tegese yaiku Wiji Kristus utawa Nurani kang
ngoperasikake 9th Dimension, saiki diadegaké minangka bagéan saka
harmonis planet ing Planet Bumi. Fungsi saka sing nggarap
ing tingkat 9th Dimensional yaiku kanggo nampa lan ngirimake frekuensi sing luwih dhuwur cos-
mic energies kanggo sing ing ngisor dimensi utawa frekuensi. Iki
para Keepers Bumi sing njupuk peran saka Christed utawa Crystal gedhe. Ing
wektu iki, sampeyan sing lagi mlebu ing 9th Dimension
wis ngaktifake Crystal Auras sing ayu, kabeh pribadi Har-
monic Grid sing nyambung menyang Grid Harmonika Planet.
Gabungan harmonis planet iki dikenal ing Mesir. Jeneng kode kasebut
yaiku Blue Nile lan Nil Putih. Nalika iku ana siji stream
ana tentrem lan kelimpahan. Nil Biru nggambarake 5th lan
6th dimensi lan Nil Putih diwakili 7th kanggo 9 Dimensi.
Ing Mesir kuna kertabilan harmonik digawé diwenehake kanggo ngembangake
Peradaban Mesir. Ing wektu iki, Sang Prabu Pringon bakal netepake frekuensi kasebut
saka harmonik sing luwih dhuwur ing kahanan dhewe. Saiki, sampeyan sing ana ing planet iki
sing wis gawe awakmu Crystal Light bakal dipasrahake karo
tugas nyekeli lan ngirim frekuensi kasebut kanggo planet.
Pembentukan Resonansi Multi-Dimensi Harmonika iki ing 8: 8
(8th August) bakal nemtokake akeh owah-owahan ing planet lan ing urip sampeyan.
Minangka nada harmonis sing anyar disusun, sing gedhe-gedhe lawas disintegrate. Liyane lan
luwih akeh sampeyan bakal ditantang ngeculake pola urip lan pikiran lawas
lan ngrampungake cara anyar.
Kita ngomongke yen kunci kuwi love lan Tentrem lan Beauty. New Har-
monik bab babagan sharing, interdependensi, lan syarat sing ora kondhisi
saka saben liyane. Crystal Planet minangka papan ing harmoni perdamaian
bakal menang, ngatasi pola pemisah lawas lan disharmony cre-
diangkut dening pengasingan sampeyan ing Ukuran 3rd.
NEMBEMBENING NEW EARTH:
Canggih saka INDIGO CRYSTAL Adventure
119
We welcome residents saka Crystal Planet menyang
Kosmik Keluarga Cinta lan Kesalingan.
Ing Hukum Siji, kita kabeh SATU ing TONE Agung
LOVE lan PEACE.
We are your family in Love,
Ing Hathors
NEMBEMBENING NEW EARTH:
Canggih saka INDIGO CRYSTAL Adventure
120